Çok amin maviş kaptanımBize de bu yakışır min -2 kg amin
Teşekkür ederim kaptanım.Tesadüfen baktim 100. Etaba gelinmiş basarilar diliyorum tum kaptanlarima❤❤
Şimdilik kalsin 1 taneye zor bakiyorum hasta gibiyim mesela bakacak kimse yok. 2 tane olsalar ne yapicammalum oluyor olmasın
Suyla aramız hıc ıyı degıl program ındırdım yıne unutuyorum bır bucuk litre ıkıye yuvarlıcam inşallah yatana kadarsorma eşimin de cok hoşuna gıttı yapımı duruyorum yarın üşenmezsem mantarlı omlet yapıcam
Çok teşekkür ederim inşallah Rabbim hayırlı kapılar açsın çıkmazdan çıkarsın teşekkür ederimCok iyi bilirim benim de öyle dönemlerim olduumarim en kisa sürede toparlanirsin hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak
Şimdilik kalsin 1 taneye zor bakiyorum hasta gibiyim mesela bakacak kimse yok. 2 tane olsalar ne yapicam
Ben de, beynim ne kadar doluysa mesajını okuduğumda,ne tesadüf ki iki haftadır ben de mavişimBu arada nickimden gördüğün üzere maviyi cok severim hadı bakalım
Geçmiş olsun canımmenüm
10:30 sirkeli su + 5 fındık +for5xkahve
15:30 2-3 kaşık kavurmalı yumurta
18:30 yarım dilim ekmek midemi tutsun diye
2 lt su + 4500 adım
çok stresli bir dönemdeyim mideme vurdu bulanıyor
Tabiki yazarım canımAfiyet olsunCanım sonraki sporlarında adım sayını ve puanını da yazabilir misin?
Amin casminim.Ellerine sağlık kaptaniçemm
Ayyyyy ilahi bendedim biricikimin doğum gününü mü atladım yoksaaa
O zaman kutlu olsun 100. Etabımızzz
Emeklerine, yüreğine sağlık bitaneeemmm sayende hepimiz çıtır adaylarıyızzz
Harika, örnek bir menü olmuşKahvaltı 12:00
Yulaflı dereotlu peynırlı omlet
Ara
Filtre kahve + hurma bar
Akşam
Salata+3 köfte+1 dlm kızarmış ekmek
Ara
Elma yerım bır ıkı dılım finish
ffestinalente
KaptanımElhan
İlk kaptanlık harika bir duygu.Kaptanliga denk geldigim zamanin güzelliğine bakinben de sizi sevdim hem de bu kadar kisa sürede 100. etabimizda umarim kirmizi takim kazanacak
Afiyet olsun tatlım.Sabah 1 bardak kefir
Ara yeşil çay
Öğlen karabuğday brokoli yoğurt karışımı
3 gibi 1 mandalina
Akşam 6 YK tavuk sote salata yarım kase tavuk suyuna şehriye çorbası
Ara 4 parça zeytinyağlı bisküvi
Adım 7 bin
Şu 500 ml
Cordelia Elhan ffestinalente
Attım canımCanım mavilerim sizde öğünlerinizi yollarsanız bir güzel değerlendiririz
Mthn83 @gezegenfeza @Ceeeeeeeeeeee @aypare ackerman @Tesnim1903 @Jasminium84 @FitVenus L LESA76 @badem000 @WunderLost @Aomine Daiki @soffty
İyi geceler bitanemmmIyi akşamlar
Dün kıymalı yumurta vardı ama evde kıyma yoktu ama mecbur proteinli olsun istedim. Bugün listeye uydum canım. Ulaşması kolay diye sanırım tavuk yazıyor.Afiyet olsun tatlım.
Yakında gidiklayacsksin dün tavuk döner yemiştin kuzu. Tavuk sote, tavuk suyu çorba Allah'tan yumurta yokçalıştığın için sebze pişirmek zor geliyor olabilir bilemedim. Hadi su içelim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?