- Emoji Skoru
- 29.854
- Puanlar
- 798
Haklısın canımm.
Yok kuzum birazcık değil cooook yorulacam abimiz var bır de bizim 28 aylık
Nasıl dayaniyorsun öyleNasıl mutluyum hemdeheyecan yarışa döndü şimdi
Bugün menü yok kaptanım. Açlığın 2.gününü bitiriyorum.
Seni kandiriyorlar ikinciyi yap diye benceİki bebekliler gözümde bordo bereli
Bacım size maşallah
Gerçi doğruysa tek çocuk daha zor diyorlar bilmiyorum.
Hep ikiz istemiştim , bir arada buyuteyim diye Allah onu vermedi de ikiz gibi buyutecegim aralıklarla verdi . Ama var ya böyle bir tempo yok . 6 6 30 başlayan gün 22 gibi kapanıyor ve neredeyse hiç oturamadan . Okulum çok erken yoksa bu kadar yorulmazdim . Nasip bakalım sağlıklı mutlu huzurlu olsunlar da bu günleri özlemle anacagimiz günler de gelecekİki bebekliler gözümde bordo bereli
Bacım size maşallah
Gerçi doğruysa tek çocuk daha zor diyorlar bilmiyorum.
Seni kandiriyorlar ikinciyi yap diye bence
Ben de bilmiyorum. Allah irademe kuvvet verdi. ElhamdülillahNasıl dayaniyorsun öyle
Tabi efendimBana da öyle geliyor bazen neymiş Bulut kardeşini oyalarmış, oynarmışlar bende kahvemi içermişim
Hep ikiz istemiştim , bir arada buyuteyim diye Allah onu vermedi de ikiz gibi buyutecegim aralıklarla verdi . Ama var ya böyle bir tempo yok . 6 6 30 başlayan gün 22 gibi kapanıyor ve neredeyse hiç oturamadan . Okulum çok erken yoksa bu kadar yorulmazdim . Nasip bakalım sağlıklı mutlu huzurlu olsunlar da bu günleri özlemle anacagimiz günler de gelecek
Aslında düsük kalorili besinlerle de rahatca verebilirsinBen de bilmiyorum. Allah irademe kuvvet verdi. Elhamdülillah
Teşekkürler canım beniTebrikler bitanemmmm
Yetmislere bir guzellik daha giriş yaptı
Bilmiyorum benim de tek cocugum var ikidir kabus görüyorum 2. cocugum oluyorO kadar ki mümkünlü değil yani diyosun
Beslenme proğramındayım. Kafama göre yapmıyorum. Liste ne ise uyguluyorum.Aslında düsük kalorili besinlerle de rahatca verebilirsinama sen nasil rahat ediyorsan
Bilmiyorum benim de tek cocugum var ikidir kabus görüyorum 2. cocugum oluyorilkinde hatta agliyordum ikisine nasil bakicam ben simdi diye dün gece de gördüm yine kizim oluyordu, ilkinde de kizim oluyordu adini da melisa koymuşum
Evet canım ama çay kahve icebiliyorum en azından okulda tenefuslerde fln oturabiliyorum olumlu yanlarina tutunuyorumBirde çalışıyorsun
Ben işe dönünce hangi birisine yetişebileceğimi hayal dahi edemiyorum.
Amin en önemlisi sağlık gerisi hep oluyor, tadını çıkartmak ve değerini bilmek lazım.
Tesadüfen baktim 100. Etaba gelinmiş basarilar diliyorum tum kaptanlarimaDeğerli Kaptanlarim
Cordelia
arwengsd
ffestinalente
Çok sevgili yarışmaci arkadaşlarım ,
Üzerinde çalışacağınız en iyi proje sizsiniz.
100. Etabimizda hâlâ bu projenin bir parçası olduğum için ben çok mutluyum. Bu kadar güzel yüreklerin içinde olmak en büyük şansım. Lafı çok uzatmadan şunu söyleyim çıtırlar liginde sizi görmeyi çok ama çok istiyorum.
Sabır ve zamana ihtiyacımız var. Lütfen vazgecmeyelim olur mu
100. Etabimiz hepimize bol eksi getirsin.
Ya ben sizleri çok seviyorum bunu demeden gitmemeliyim.
Aa bilmiyordum ama yine de helal olsun ben asla dayanamazdimBeslenme proğramındayım. Kafama göre yapmıyorum. Liste ne ise uyguluyorum.
Herşey sağlığım ve tertemiz karaciğerim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?