- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
- 108
Elhanimin balimin guzelligini gördüm de günüm aydınlandı. Hepsi buYa lütfen gormeeeee
Ne gördün şimdi söyle![]()
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elhanimin balimin guzelligini gördüm de günüm aydınlandı. Hepsi buYa lütfen gormeeeee
Ne gördün şimdi söyle![]()
Ballarim benim gördüm şimdi size kıyak geçtik hocam sonraki ders gelcezz dedilerCokoprens almaya mı gitmiş hainler![]()
Mutluluklari fark etmek ve doya doya yasamak dileğiyle canım benim.Mutlu sabahlar![]()
Çıtırcığım benimElhanimin balimin guzelligini gördüm de günüm aydınlandı. Hepsi bu![]()
Kova ne grubu0 grubuna bulgur iyi gelmiyor, pirinç arada tüketebilir
Elhan 0 grubu, o yüzden bulgur yedikçe kilo alıyor
A grubuna tahıl iyi geliyor
Akrep A grubu, o yüzden bulgur yedikçe kilo veriyor
Evet bitanem kesinlikle doğru tespit.0 grubuna bulgur iyi gelmiyor, pirinç arada tüketebilir
Elhan 0 grubu, o yüzden bulgur yedikçe kilo alıyor
A grubuna tahıl iyi geliyor
Akrep A grubu, o yüzden bulgur yedikçe kilo veriyor
Geçenlerde tartıya bakan bir kedi görmüştüm harika bir fotoğraftı o....Yine arwen paylaşmıştı sanırım belki yanılıyorum tam emin değilim kuzum.Bizim gözler hep kedicik arıyor![]()
Bende 0 grubuyum kesinlikle doğruEvet bitanem kesinlikle doğru tespit.![]()
![]()
Kan grubun ne kuzum? Burçlara göre değil bu tespit.Kova ne grubu
Minnoş şey
Bizim gözler hep kedicik arıyor![]()
Canım maskem yerim ben seni. Ana kuzusu
Sokakta at gozlugu ile yuruyorum gormeyim diyeCanım küçük çocuklu evlerde kedi zor, çocuklar anlamıyor. Tek çocuklu olsa idare edersin de. İlerde nasip olur insallah. Kedi aşkı başka şimdi anlıyorum neden evde 10 -20 kedi oluyor.![]()
Motivasyonum yok demiyoruz daha çok motivasyon kazanacağım diyoruz kuzucum.Bir kilo daha hafifsin motivasyon rakamlarla bas bas bağırıyor daha ne desin dinlesene
![]()