Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harika bir eksi Sibelcim ,tebrik ediyorum
Kız kesiyorsun bı yerlerini
Günaydın hanımlar :)
Geçen cuma 62.6
Bu cuma 62.3
Fark -300
Dünkü menumu okula gidince yazarım
Aslında sağlıklı beslendim ancak bugün dogumgunum olduğu için eşim akşamdan pasta almış
Ben de 1 ince dilim yedim tartıya böyle yansımış.
Perşembe Sabah 61.8 kg dim. 61i görürüm diyordum ama kısmet olmadı belki haftasonu kaçamak olmazsa pazartesi görürüm inşallah
Elhan
sibel_84
Sem bu hafta yaptığın sporları gün gün atar mısın canım ben anlatırımben spor puanları nasıl hesaplanıyor bilmiyorum o yüzden yazmıyorum![]()
Günaydın Elifcim.Günaydın kızlar
Nasılsın Meryem abla ?Günaydın Elifcim.![]()
Afiyet olsun canım11.01.2024 perşembe menü
9.00
1 tane simit
4 yeşil zeytin
Krem peynir
Şekersiz çay
10.00
Americano
12.20
Bir kase mercimek çorbası
Az salata
Ezme
14.00
2 adet ufak kandil simidi
19.30
Bir kase kış çorbası
3 yk pilav
4 yk istiridye mantar
Ufak parça tavuk
Su:2.5 lt
Elhan
Ne aşısı kızlar ne zaman oldunuz?Ben çin aşısı tek doz oldum ama sabah uyandım agrı hala devam ediyor iki Agrı kesici ve jel sürüyorum banamısın demiyor seninki nasıl geçti peki
Baslangicimiz harika oldu.
Eksi 500' e el sallıyoruz gitsin bir daha gelmesin tatlım
Abla geçen sefer resmen açlık diyeti yaptım sonra patlama büyük oldu :) bu sefer dengeleyerek gideceğim bakalım :)Afiyet olsun canımMenü güzel. Perşembe günü simidini cumaya ayarlasak çok çok daha güzel sonuç alırız.
![]()
Bizim gözler hep kedicik arıyorGözlerim kedi aradı, ikiside göremedi, yan yatmış çocuk arabası gördüm
Al ablacım eski motivasyonum yok ama bakalım bir şeyler yapacağım :)Baslangicimiz harika oldu.
Tebrikler canımListeye alalım mı seni
![]()