Harikasın kankacim . Hem de yağdan gitmişti yanlış hatırlamıyorsam . Müthiş bir şey o kadar yağın vucudundan eksilmesi
Tebrikler kaptanım
Heyecanla seni bekliyorum canısıHarikasın kankacim . Hem de yağdan gitmişti yanlış hatırlamıyorsam . Müthiş bir şey o kadar yağın vucudundan eksilmesi
Öyle seviyorum ki kedileri . Hatta geçen bir yavru kedi gördüm çok çok üzüldüm . Ama çocuklarım küçük ,kedi seviyor oğlum ama anlamıyor diye kuyruklarını çekiyor bazen itiyor fln . Hem zarar verirler korkusu hem iki bebeğim var küçücük ihmal ederim pek ilgilenemem yavruyla diye alamıyorum . Ama kimsesiz bir çocuğu alıp buyutmekten sonraki en çok istediğim şey bir kedimizin olmasıBizim gözler hep kedicik arıyor
Motivasyonum yok demiyoruz daha çok motivasyon kazanacağım diyoruz kuzucum.Al ablacım eski motivasyonum yok ama bakalım bir şeyler yapacağım :)
Dün sabah çok güzel bir eksi gördüm canım . Bugün tartilamadim . 7 .15 te dersim başlıyor 7 de uyandım geç kalmışımHeyecanla seni bekliyorum canısı
Zaten kırmızı kaptan değil mi?Tebrikler maviş kaptanım
Kırmızıya dönme zamanı diyorsun
Tatile kaptanlık zaferi ile girmeni dilerim.
İyi dersler balımDün sabah çok güzel bir eksi gördüm canım . Bugün tartilamadim . 7 .15 te dersim başlıyor 7 de uyandım geç kalmışım
Saol kuşumİyi dersler balım
Dur kimse görmeden düzelteyim Casmin mavi kaptandi değil miZaten kırmızı kaptan değil mi?
Ben gordumm eehehheDur kimse görmeden düzelteyim Casmin mavi kaptandi değil mi
Canım küçük çocuklu evlerde kedi zor, çocuklar anlamıyor. Tek çocuklu olsa idare edersin de. İlerde nasip olur insallah. Kedi aşkı başka şimdi anlıyorum neden evde 10 -20 kedi oluyor.Öyle seviyorum ki kedileri . Hatta geçen bir yavru kedi gördüm çok çok üzüldüm . Ama çocuklarım küçük ,kedi seviyor oğlum ama anlamıyor diye kuyruklarını çekiyor bazen itiyor fln . Hem zarar verirler korkusu hem iki bebeğim var küçücük ihmal ederim pek ilgilenemem yavruyla diye alamıyorum . Ama kimsesiz bir çocuğu alıp buyutmekten sonraki en çok istediğim şey bir kedimizin olması
Ya lütfen gormeeeeeBen gordumm eehehhe
Cokoprens almaya mı gitmiş hainlerSaol kuşumama bizim 8ler gelmemiş . Geldim 2 ders boş oturdum
GünaydınGünaydın kızlar
Bana pismeden yenilen herşey yasakti salata malzemeleri soyulmayan meyveler mesela cilek... karnibahar ve brokoli cok yedim ama iyice pisirdim normalde diri birakirim ama o zaman cok hasladim yaninda da haslanmis tavuk yedimTeşekkür ederim canım evet ben de önceden bilmiyordum ne olduğunu.. uzun yıllardır kendisiyle yaşıyorum maalesef
Aa öyle mi? Çiğ mi haşlanmış mi peki?Leyl35 in paylaştığı diyeti gördüm. Gittiğim doktorlar hiç bu şekilde önerilerde bulunmadilar. Sadece sebze ve meyvelerin iyi dezenfekte olması gerektiğini söylediler.
Doğru bitanem dengeleyerek gitmek her açıdan sağlıklı ve avantajlı.Abla geçen sefer resmen açlık diyeti yaptım sonra patlama büyük oldu :) bu sefer dengeleyerek gideceğim bakalım :)
Aynen aynen sonra yalnız sıkılıyor diye. 2 yi alırım benCanım küçük çocuklu evlerde kedi zor, çocuklar anlamıyor. Tek çocuklu olsa idare edersin de. İlerde nasip olur insallah. Kedi aşkı başka şimdi anlıyorum neden evde 10 -20 kedi oluyor.
Ben lisedeyken bu espriyi çok yapardıkCokoprens almaya mı gitmiş hainler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?