Öğle arasında oturup yemek yemek yok artık. Aşağı iniyoruz ip atlıyoruz.Onun ağrısı demek ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğle arasında oturup yemek yemek yok artık. Aşağı iniyoruz ip atlıyoruz.Onun ağrısı demek ki
Hem de nasıl alt kısımlar değişik şu an.Baldirlar cok agrir
Ama yüklenmeden de gitmiyor canım. Ben zaten hareketli bir insanım. Vücudum bu tempoya alışmış. Ekstra birşeyler yapmam lazım. Yoksa inatçı kilolar gitmiyor.Peki o kadar yüklenmek doğru mu, ayaklarımızın kıymetini bilelim
İnşallah tartitada alırım bunun karşılığını.Ooo ben bunlari etiket yapmışım ama.yeni yazıyorum
İyiki doğmuşsun canım benim nice mutlu sağlıklı yaşların olsun
Ne güzel hakkını veriyorsun demekki agridigina gore
Şey kaptanim zamaninda koşu ve ip atlama yapiyordum baldirlarimi irilestirdi ben bi fisildayip size birakayimHem de nasıl alt kısımlar değişik şu an.
Ama yüklenmeden de gitmiyor canım. Ben zaten hareketli bir insanım. Vücudum bu tempoya alışmış. Ekstra birşeyler yapmam lazım. Yoksa inatçı kilolar gitmiyor.
İnşallah tartitada alırım bunun karşılığını.
İyi ki doğmuşsun senİyiki doğdum been
İyiki doğdum been
İyiki doğdum, iyiki doğdum, iyiki doğdum been
Geç oldu yatıyorum artık
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar
Az yazın
Çok teşekkür ederimOoo ben bunlari etiket yapmışım ama.yeni yazıyorum
İyiki doğmuşsun canım benim nice mutlu sağlıklı yaşların olsun
Ne güzel hakkını veriyorsun demekki agridigina gore
Çok teşekkür ederim kuzumİyi ki doğdun ablam
Eki Görüntüle 3367715
Öylede canım, yinede hunharca kullanmayalımHem de nasıl alt kısımlar değişik şu an.
Ama yüklenmeden de gitmiyor canım. Ben zaten hareketli bir insanım. Vücudum bu tempoya alışmış. Ekstra birşeyler yapmam lazım. Yoksa inatçı kilolar gitmiyor.
İnşallah tartitada alırım bunun karşılığını.