Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Normalde pazar günü olmam gerekiyordu. Hiç şaşmaz normalde. Nedense canı sıkılmış bu ay erkenden teşrif etmişler.insallh etkisi azalmış olur çünkü dudaklarım şu an silikonlu dudaklar gibi gergin :KK70:
Ömür torpusu renkten renge şekilden şekile getiriyor hatunları napacaksin tatlım. :KK60:

Merhaba menü bildirimi için geldim 😊

Sabah okulda çay kahve içtim
Kahvaltı 14.30 da çiğköfte dürüm yedim (hazır)

18.00
Kebap, yarım lavaş

21.00
Kahve

Yarın oruç tutmak istiyorum o yüzden şu an bir tane elma yiyorum yatcam 🤗🌸

@Jasminium84 🩵🩵🩵
Afiyet olsun canım 😘 Allah kabul etsin ben de sana eşlik ediyorum. İftara güzel bir çorba , salata geri kalanını keyfine göre ayarla inşallah 🙏 Yarın güzel bir eksi görelim. :KK60:

Günaydın kızlar hayırlı kandiller
Kandiliniz mübarek olsun Allah oruclarimizi dualarımızı kabul etsin
Amin canım kankişim. :dua:Dualarimda olacaksın gülen yüzüne çok ihtiyacım var. :KK68:Kendime dua etmiş gibi oluyorum 🙈Kalbinden geçen tüm güzellikler kapına gelsin. :dua::KK200::dua:

ben bugün hiçbir şey yapamadim ya çok yoğun ve yorgundum. Eşime ayri bebegime ayri yemekler yaptim. Kac gundur hem yuruyus hem spor bacaklarimin alt kismi o kadar agriyor ki anlatamam size🫣
16.00 2 yumurta kirdim 2.5 dilim ekmekle yedim.
Akşam 18.30da da kendime sadece 5 kasik makarna yaptim yogurtla yedim. O kadar yorgun hissediyorum ki kendime bir sey yapmakla bile ugrasamadim 🤧
Spor yapamadim
Su 3.8 lt
Aksam 22.00da da 1 cay kasigi kadar fistik ezmesi yemistim onu yazmayi unuttum
@Jasminium84 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Geçmiş olsun bitanem. Yorgunluğunun yerini enerjik bir gün alsın. Yediklerimiz ruh halimizi etkiliyor. İyi bakman gerekiyor kendine. :dua::KK200: :KK60:

Back