Tatlım dikkatli zıpla çok abartma. Yürüyüş de çok güzel.Öğle arasında oturup yemek yemek yok artık. Aşağı iniyoruz ip atlıyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım dikkatli zıpla çok abartma. Yürüyüş de çok güzel.Öğle arasında oturup yemek yemek yok artık. Aşağı iniyoruz ip atlıyoruz.
Dualarımız kabul gecemiz mübarek olsun canım.Kandilimiz mübarek olsun kızlar
Tam Kordişim nerede diye etiket yapacaktım.Tünaydın kızlar
Ömür torpusu renkten renge şekilden şekile getiriyor hatunları napacaksin tatlım.Normalde pazar günü olmam gerekiyordu. Hiç şaşmaz normalde. Nedense canı sıkılmış bu ay erkenden teşrif etmişler.insallh etkisi azalmış olur çünkü dudaklarım şu an silikonlu dudaklar gibi gergin
Baldir zayiflatma gibi bi istegin varsa ziplamaya ip atlamaya agirlik vermemek gerek bir de diz eklemlerine cok yuksek basinc uygulaniyor ip atlamadaNapalim şimdi sporda mi yapmayalım
Tatlım biraz uyudum. Şimdi attım kendimi dışarı. Hava çok güzel bayağı ısınmış. Sen tamamlamişsindir bu saate.Elhan kankişim cikiyormuyuz yürüyüşe hava çok soğuk ama sıkı giyin Hadi gel
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin ben de sana eşlik ediyorum. İftara güzel bir çorba , salata geri kalanını keyfine göre ayarla inşallah Yarın güzel bir eksi görelim.Merhaba menü bildirimi için geldim
Sabah okulda çay kahve içtim
Kahvaltı 14.30 da çiğköfte dürüm yedim (hazır)
18.00
Kebap, yarım lavaş
21.00
Kahve
Yarın oruç tutmak istiyorum o yüzden şu an bir tane elma yiyorum yatcam
@Jasminium84
Geçmiş olsun softcim. Babana , küçük kızına şifa dilerim.Hayırlı kandiller hanımlar ben güne hastane işleriyle başladım küçük kızımı götürdüm öğleden sonrada babamı goturcem bakalım gün sonunda kaç adım olacak
2 3 seneden beri miUzun süredir bu var
Sağlıklı, ailesiyle huzurlu çok güzel bir ömrü olsun ogluşunun.Bugun oğluşumun da doğum günü mutlu yıllarrr
Oğlunun yaşıda mübarek olsun. Benim de kızımın doğum günü bugünBugun oğluşumun da doğum günü mutlu yıllarrr
Canım casminim güzel kaptanım10 Ocak Çarşamba
14.30
1 avuç karışık kuruyemiş
16.30
2 çarliston biber
2 içli köfte
1 kase haydari
20.00
1 kase havuç rendesi
2 portakal
Su: 1,5 lt
Adım: 12.001
Spor puanı: 1.200
Cordelia
Elhan
@sibel_84
Eki Görüntüle 3367780
Amin canım kankişim. Dualarimda olacaksın gülen yüzüne çok ihtiyacım var. Kendime dua etmiş gibi oluyorum Kalbinden geçen tüm güzellikler kapına gelsin.Günaydın kızlar hayırlı kandiller
Kandiliniz mübarek olsun Allah oruclarimizi dualarımızı kabul etsin
Canım nehirim yavrunla sağlıklı çok güzel bir ömrün olsun senin de.gezegenfeza bugün çok kişinin doğum günü var galiba . Kızımın da doğum günü. Yeni yaşın mübarek olsun sağlıka sıhhatle ailenle mutlu huzurlu nice yaşlara
AMin ablam amin. Allah razı olsunCanım nehirim yavrunla sağlıklı çok güzel bir ömrün olsun senin de.
İyiyim canım regl stresi var. Cok şükürTam Kordişim nerede diye etiket yapacaktım.
Nasılsın bitanem
Geçmiş olsun bitanem. Yorgunluğunun yerini enerjik bir gün alsın. Yediklerimiz ruh halimizi etkiliyor. İyi bakman gerekiyor kendine.ben bugün hiçbir şey yapamadim ya çok yoğun ve yorgundum. Eşime ayri bebegime ayri yemekler yaptim. Kac gundur hem yuruyus hem spor bacaklarimin alt kismi o kadar agriyor ki anlatamam size
16.00 2 yumurta kirdim 2.5 dilim ekmekle yedim.
Akşam 18.30da da kendime sadece 5 kasik makarna yaptim yogurtla yedim. O kadar yorgun hissediyorum ki kendime bir sey yapmakla bile ugrasamadim
Spor yapamadim
Su 3.8 lt
Aksam 22.00da da 1 cay kasigi kadar fistik ezmesi yemistim onu yazmayi unuttum
@Jasminium84 Elhan