Babam ve oğlum diye film varya orada şişman hemşire kızıyor diyor yaTeşekkür ederimtabaklar konusunu bosver o zorlayici bakma sen benim cok kosturmacam ugrasim yokta öyle... Yoksa hayatta yetisemem
Canım kendim ben de cok kullanirimaferin kiz ne guzel topladin mutfagi falan derim kendime guzel cumleler kurmayi seviyorum ve karsiya daha pozitif olabiliyorum boylece
İyi ki doğdun kız de kendineoh ne guzel gunde dogmussun hep mutlu yaslarin olsun
Aaaman Allahiiiimmm ooo nasil kacamaaaak
Sende bendensin ablam sen buyutmussun çok şükür darısı başımızaBeni tarif etmişsin.
İki oğlan anası biri koç diğeri ikizler
Çok doydum kuzumBiliyorum abla pazıyıda , bunlarla doydum demeeğer doyduysan maşaAllahın var
Koç ve ikizler erkegi aman YarabbimBeni tarif etmişsin.
Afiyet olsun tatlımMenüm
Sabah 7.30 kefir
8.30 yeşil çay
13.30 karabuğday li salata 1 dlm kaşar(daha ufak bile olabilir)
15 de orta şekerli kahve (misafir oldum bı yere) kacamagim buydu
Saat 17.20 3 YK zeytinyağlı fasulye
(tavuk haşlama yapmıştım sebzeli. Tavuklar bitmiş içindeki havuç ve soğanlar kalmış. Onlarında ekledim bitirdim)
18 çay demledim akşam yemeği hakkımda ki ekmeği galetaya çevirip yedim
20 de son ara öğün muz ve yarım kase yoğurt
Şu yarım lt oldu.
Adım 9 bin oldu ama spor eklemeyi düşünüyorum bugün. Gerçi güzel tempolu yürüyüş yaptım ama hevesim varken yapayım dedim
Saat 3 de 10 fındık ve 1 meyve olacaktı aslında ama kahve olunca onu atladım
Cordelia Elhan @sibel_84
Ay ekliim canim seni mi kircam Allah sabir versin.Vurdum yalan degil olmadi, kizdim olmadi, severek soyledim olmadi yok olmuyo durmuyo cocuk ama son 1 haftadir iyi masallah diyim de. En azindan bana ve ikiz kardesine vurmuyo. Bak simdi de vicdan yaptim ozledim oglumu cok cok akilli bir cocuk ama yerinde duramiyo ve saldirgan2 oğlan analarinida ekle buna
Bide ikizler burcu bebesi olanları
Hem ikizler burcu hem erkek bebesi olanları da
Ayy canim cok tatlusun ya sagolasinTeşekkür ederimtabaklar konusunu bosver o zorlayici bakma sen benim cok kosturmacam ugrasim yokta öyle... Yoksa hayatta yetisemem
Canım kendim ben de cok kullanirimaferin kiz ne guzel topladin mutfagi falan derim kendime guzel cumleler kurmayi seviyorum ve karsiya daha pozitif olabiliyorum boylece
İyi ki doğdun kız de kendineoh ne guzel gunde dogmussun hep mutlu yaslarin olsun
Aaaman Allahiiiimmm ooo nasil kacamaaaak
Koç zorlamıyor da ikizler biraz uğraştırıyor tatlım.Koç ve ikizler erkegi aman Yarabbim
Hocam diyelim ki cocugumuz gittigimiz yerde kosturuyo masaya cikiyo ayakkabisini masaya suruyo, uzatiyo falan ne yapmam gerekir. Ikiziyle birlikte bagiriyo falan...Beni tarif etmişsin.
Yedim tatlım yoksa açlıkla daha çok yerim gibi geldi.Diyetisyen menüsüymüs tabi ki uymak lazım. 16.00 dan sonra acikirsin diye endişe etmiştim. Naptın yoğurtlu sebze yedin mi?
Bende bi ikizler vardi ondan kurtuldumKoç zorlamıyor da ikizler biraz uğraştırıyor tatlım.
Sagol ablam evet ben kendim için gittimGeçmiş olsun canım.Çocuk mu sen mi hastasin sikinti stres yaptıysan o artı odemdir üzülme sen. Yarina hallolur.
Dun buradaydi az once benim de aklimdan g cti bugun gorunmediCordelia nerelerdesin. Göreniniz bileniniz var mı ? Yada ben mi fark etmedim . Dünden beri mi yok ?
Malesef canım çağımızın felaketleriNe oldu ise bize bu kovidden sonra oldu. Geçmiş olsun canım. Benim de kardiyoloji de ayın 18 inde randevum var. Okuyunca yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?