- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Sen kacyasindaydin yavvvvv 40larda degilmihahaha haaaa filize kalsa yaşlısınız, benim yaşıma gelseniz bir ayağınız çukurda pirpirim , mefkuremle , birde kıdemlim elhan var onların yaşın da da hayaletsiniz demektir
bu arada hoş geldin gülüm
keşke 10 dk önce baksaymışım buraya ben de pişirirdim azıcık 10 dk dır sütün için de yumuşasın diye bekletiyorum mübareği :)Yılafı pişirerek yiyom samanotu gibi oluyor pişirmeden yenince
ben de süt muz tarçın birazda chia tohumu kattım yulafa bekletiyorum yumuşasın diyeBen yulafi yoğurdun içine koyuyorum. 1 saat bekliyor. Yulaf yumuşayınca tarci ekliyorum. Kuru kayısı ya da muz ya da incir doğruyorum. Efsane oluyor. Yulaf yumuşak olmalı ya da öğütülmüş. Yoksa ben de yiyemiyorum.
heeeeeSen kacyasindaydin yavvvvv 40larda degilmi
türkanimetv den girip bakıyorum gülüm yeni eklenen animelere konusuna ve puanına göre hoşuma gideni izliyorumteşekkür ederim
ben bayılarak yiyorumcidden
bunu duymadım
aboo bilmez miyim onu
Kim yasliymis ben daha 16 yasindayimSen kacyasindaydin yavvvvv 40larda degilmi
gülüm ben 5 sene oldu neredeyse günde 2 öğün ve sadece acıkınca yiyorum (genel de) ilk başta alışkanlıktan aralarda elim bir şeylere gidiyordu sonra işi çözdüm eğer sağlıklı ve yeterince yemek yiyip sofradan kalkarsan zaten en az 5-6 saat acıkmıyorsun , beden açlıkla susuzluğu sürekli karıştırıyor o yüzden o arada aç hissedersen su içip 5 dk bekleyip açlığın yok olduğun da rahatça arasız deresiz 2 öğünü yapabilirsinAbla cok istiyorum. Ama dayanabilir miyim nasil olur hiç bilmiyorum. Haftaya denesemmi acaba ya
Bi anime var hunterx hunter yapjmcisndan çok iyi diyorlartürkanimetv den girip bakıyorum gülüm yeni eklenen animelere konusuna ve puanına göre hoşuma gideni izliyorum
filizin dışı genç içi yaşlanmış , az bizim içimizin yaşına baksın demiiiKim yasliymis ben daha 16 yasindayim
oooo bittiğin de çok üzüldüğüm başka sezonu olsa diye beklediğim ama olmayan animelerden şimdi baktım 148 bölüm :)) gerisi yok ama :)Bi anime var hunterx hunter yapjmcisndan çok iyi diyorlar
Hadiya sende yaşlıysanheeeeeyarın tam tamına 42 oluyorum :)))
Sen zaten hiç buyümedinkiKim yasliymis ben daha 16 yasindayim
senin hesaba göre tek ayağım çukurda daha 38 yaşındasın yaşlıyım dedin yaaa, benim hesaba göre ergenlikten çıkalı daha 3-5 yıl olmuşturHadiya sende yaşlıysan
Aman nebilim yaş aliyor başinı gidiyorsenin hesaba göre tek ayağım çukurda daha 38 yaşındasın yaşlıyım dedin yaaa, benim hesaba göre ergenlikten çıkalı daha 3-5 yıl olmuştur
Afiyet olsun canım bukadarmi menünSabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 10:00
Ara 3ceviz 1 erik
Saat 15:00
1 tabak dolusu m.corbası
Ara 7 çiğ badem
15 sarı üzüm
Karışık bitki çayı
Su: 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia madamhd
ama insan hücrelerinin yüzyıllarca yıl yaşayacak şekilde tasarlandığını bilmeyenler azıcık yaş alınca yaşlandığını düşünerek yaşlanırlar be gülümAman nebilim yaş aliyor başinı gidiyor
Dinozor cinsindeniz dime ondanama insan hücrelerinin yüzyıllarca yıl yaşayacak şekilde tasarlandığını bilmeyenler azıcık yaş alınca yaşlandığını düşünerek yaşlanırlar be gülüm
artık gerçeği biliyorsun yüzyıllarca yaşayabilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?