Ben dışarıdan söyledim ablacım ama kolay bir tarifi vardır muhtemelenPek tatlişmış bunlar.Ekmeginin tarifine bakayım.
Çok iyi. Bunlarla doydun mu ?Sabah 11.00 2 haslanmis yumurta 2 dilim ekmek
16.00 1 kase kakaolu yulaf
20.00 1 baget tavuk 2 kasik yogurt 3 kasik bulgur
4.8 lt su
Elhan Jasminium84 Cordelia
yarın diyetisyenimede atacaktım zaten tam motive olur:)MrsMuffin yarın nick ve tarih yazılı tartı fotoğrafı gönderirsen listeye eklenir canım
hoşbuldum amin teşekkür ederim yolum uzun ama kararlıyım:)Hoş geldin Muffin Hanım
İnşallah hedeflediğiniz kiloya sağlıkla inersiniz.
Evet ilk 2 gün cok zorlandim ama garip bir sekilde acikmiyorum artik. Yani istesem yerim de o kadar acikmiyorumÇok iyi. Bunlarla doydun mu ?
EvetWaffledi sanırım ben öyle anladım canım.
Hep mutlu olmanı dilerim. Tertemiz cok güzel bir menü yazmışsin ve sporla daha da güzelleşmiş.Dilerim devamı gelir.
Tebrikler yürüyüşe mi çıktınız .9 Ocak menüm
10.00 hindi füme 1 dilim tbe üçgen peynir 7 zeytin Yeşillik havuç
14.30 mantarlı yumurta 1 dilim tbe 3 yk yoğurt yeşillik
17.30 5 yk patates püresi(soğan ve salça ile) salata
21.30 1 latte
17.502 adım
Elhan Jasminium84
Ben açlık orucu yapmıştım 9 gün ciğer temizliği için, yıllar önce ilk 3 gün çok zorlanmıştım sonra hiç zorlanmadım. Aklıma yemek geliyordu ama açlığım yoktu yürüyüşlere de çıkıyordum . 9 kilo vermiştim. Bir anda yemeğe başlamıyorsun sıvıyla besleniyorsun yavaş yavaş yemeğe başlıyorsun . Şunu anladım ki . Aslında fazla aç değilim gözüm aç . Nefsim aç .nefsimizi köreltebilsek hayır diyebilsek herşey kendiliğinden gelecek.Evet ilk 2 gün cok zorlandim ama garip bir sekilde acikmiyorum artik. Yani istesem yerim de o kadar acikmiyorum
Afiyet olsun Saracim.Menümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir ve zeytin
İki tane wasa
Şekersiz çay
Öğle
Kara lahana çiçeği kavurması
Bir bardak laktozsuz kefir
Ara
Yarım mandalina
Akşam
İki kaşık basmati pirinç pilavı
İki tane fit karnıyarık
Bol yeşil salata
Su 2 litre spor 15 dakika leslie
Elhan Cordelia
Afiyet olsun canım9 ocak salı
Sabah 12.00
Menemen
Sucuk
Süzme peynir
2 dilim garip ekmek
Akşam 19.00
Yarım tabak patates oturtma
1 wasa
1 büyük kase kerevizli yoğurt
Sabah az sütlü hindiba kahvesi içmiştim birazdan tekrar içicem
Suyu ölçmedim
Spor da 6755 adım yürüyüş
Elhan Cordelia Jasminium84
Afiyet olsun canım8 Ocak Pazartesi
Kahvaltı 09.00
Peynir zeytin
1 d tam tahıllı uno
Ara 11.30
2 kare sütlü çikolata
öğle 13.00
Kabaklı omlet
1 kase yoğurt
Akşam 18.00
4 köfte
Yarım kase spagetti
Yarım kase yoğurt
Su 1,5 lt
8 Ocak Salı
Kahvaltı 09.15
1 h yumurta
Peynir zeytin
1 d tambuğday
Ara 11.00
Yulaf bar
Öğle 13.30
Tambuğday lavaşa tonbalıklı dürüm
Akşam 17.30
1 kase etli patates yemeği
2 kase salata
Ara 21.00
1 avuç leblebi, kabak çekirdeği
Su 2 lt
Afiyet olsun canım9 Ocak menüm
10.00 hindi füme 1 dilim tbe üçgen peynir 7 zeytin Yeşillik havuç
14.30 mantarlı yumurta 1 dilim tbe 3 yk yoğurt yeşillik
17.30 5 yk patates püresi(soğan ve salça ile) salata
21.30 1 latte
17.502 adım
Elhan Jasminium84
Umarim ben de bi o kadar verebilirim çok güzel vermissiniz 9 kilo az degil helal olsunBen açlık orucu yapmıştım 9 gün ciğer temizliği için, yıllar önce ilk 3 gün çok zorlanmıştım sonra hiç zorlanmadım. Aklıma yemek geliyordu ama açlığım yoktu yürüyüşlere de çıkıyordum . 9 kilo vermiştim. Bir anda yemeğe başlamıyorsun sıvıyla besleniyorsun yavaş yavaş yemeğe başlıyorsun . Şunu anladım ki . Aslında fazla aç değilim gözüm aç . Nefsim aç .nefsimizi köreltebilsek hayır diyebilsek herşey kendiliğinden gelecek.
Çok iyi yapmışsınız yemeyerek . Tebrik ederim .
Güle güle kullan canımBana hediye geldi
Bu deyil de silex bozulunca çok üzüldüm, daha ondan alamam da 270 euro
Uzaklardan bir ses gelir.Ne yesen aklin yemediginde kalacakmis gibi konustunen cok ne ozledin? Boyle odul ogunlerimi kendime şölen yapiyordum,cok ozenle hazirliyor ya da guzel bi cafeye gidip cikolatali kruvasan kahve falan yapiyordum
Kİlo vermk zor lakin sanki verirken rahat vermişiz gibi davranıyoruz . O kadar sıkıntıları unutuyoruz . Hooooop al baştan .Umarim ben de bi o kadar verebilirim çok güzel vermissiniz 9 kilo az degil helal olsunzaten çoğu zaman ben de aç degilim sirf canim çekiyor diye yiyip duruyordum eskiden hep niyetleniyordum eşim sürekli yicek bir seyler getiriyordu aç olmasam bile canim çekiyordu yiyordum bugün mesela yanimda sucuklu yumurta yedi çikolata yer fistigi ezmesi hepsinden yedi yine de pes etmedim umarım böyle istikrarli olur yoksa dediginiz gibi gözümüz aç
Canım 2 kocaman kerevizim var birinin çeyreğini kullandım sadece, yapıcaz fırınlamayıAfiyet olsun canımKerevizi sakliyordum beraber firinlayacaktik diye
Afiyet olsun canımMenülerin hep üç öğün muydu unutmuşum.
Afiyet olsun canımAdımlar da muhteşem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?