- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 123
- 26
Su. Biraz fazla geldiSabah 11.00 2 haslanmis yumurta 2 dilim ekmek
16.00 1 kase kakaolu yulaf
20.00 1 baget tavuk 2 kasik yogurt 3 kasik bulgur
4.8 lt su
Elhan @Jasminium84 Cordelia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su. Biraz fazla geldiSabah 11.00 2 haslanmis yumurta 2 dilim ekmek
4.8 lt su
Silexim 25 yaşındaydıGüle güle kullan canım Sileks çabuk bozulmuş o daha pahalı
Ben emzirdigim için çok içiyorumSu. Biraz fazla geldi
Ama iki gündür spor için kendimi parcaliyorum resmen. Okuldan arkadaşla öğle arasında yürüyüşe çıkma kararı aldık. Ne kadar uygulayabilirsek artık. Okulun çevresini bile yurusek 15-20 tür o bile bize yeter.Spor çok güzel
Harika bir menü afiyet olsun succulentcim.
Çok güzel bir menü afiyet olsun Bethim. opmek yetmez bir de sarılıp öpeyim Sporun da harika ötesi.
Uyudum hocam saat 10 gibiydi yattım. Üç idi oglus uyandı sütünü verdim. Uyudu tekrardan bende uyudum. Saat beş de kalktım. Büyüğün proje ödevi eksikti akşam yat sabah kalkar hallederiz dedim. Ona kalktık proje ödevini tamamlıyoruzAfiyet olsun Sibelcim. İnsallah uyursun tatlım. Yarin sabah uyudum mesajını alma ümidiyle
Afiyet olsun canım menü harikaSelamlar bugün ki menüm
Sabah 1 bardak kefir
Öğlen yarım kase yayla çorbası salata yoğurt
16 da 12 badem ve elma erik (a101 de pestil gibi biseydi) meyve alamadım o arada eve gelip yemeğe saldirmayim diye geçiştirdim
Akşam 18 gibi ton balıklı salata 1 dlm tam buğday ekmeği
Akşam ara vardı ama uyukladim biraz uyanınca da yapmadım. Su 1 lt
Adım 9 bin= 900 puan
Cordelia Elhan sibel_84
Evet yürüyüş yaptım dün. 1 saat +30dk+30dk şeklinde.. 1 saat planliydi da sonrakiler anlık gelişti ama çok fazla geldi.Tebrikler yürüyüşe mi çıktınız .
Çok sevindimAma iki gündür spor için kendimi parcaliyorum resmen. Okuldan arkadaşla öğle arasında yürüyüşe çıkma kararı aldık. Ne kadar uygulayabilirsek artık. Okulun çevresini bile yurusek 15-20 tür o bile bize yeter.
Uyudum hocam saat 10 gibiydi yattım. Üç idi oglus uyandı sütünü verdim. Uyudu tekrardan bende uyudum. Saat beş de kalktım. Büyüğün proje ödevi eksikti akşam yat sabah kalkar hallederiz dedim. Ona kalktık proje ödevini tamamlıyoruz
Afiyet olsun canım menü harika
Afiyet olsun canım Maşallah su miktarı çok fazla . Böbrekleri çok yormamak lazım ama ihtiyacın çoktu demek.Sabah 11.00 2 haslanmis yumurta 2 dilim ekmek
4.8 lt su
O yıllarda Sileks varmış demek çok şaşırdım. sanki bozulmakta haklı gibi.Silexim 25 yaşındaydı
Yaşasin bugün yapalım mı vaktin olursa. Pazi kavuracaktim onu da perşembeye bırakayım. Kereviz bugün bir şey yaparsa yarın müdahale edebiliriz en azından. Pazartesi eksilerimize zeval gelmesin.Canım 2 kocaman kerevizim var birinin çeyreğini kullandım sadece, yapıcaz fırınlamayı
Günaydın kuşumGünaydın herkese
Fezocuk tekrar uyumaya gider gibi duruyor
Günaydın kankişimGünaydın herkese canlar
Yol uzun ama keyifli olacak inşallahhoşbuldum amin teşekkür ederim yolum uzun ama kararlıyım:)
Günaydın yaa beni de kapalı havalar çok olumsuz etkiliyor ,yalnız degilsin . Diyarbakır'da sıcaktan yaniyoruz ama sırf bu kasvetten dolayi hiç istemem kışın gelmesiniiGünaydın kızlar
Hava o Kadar kasvetli ki uykum var başım ağrıyor
Maalesef kış insanı yoruyor . Hep bahar havalarında kalabilsek :)Günaydın yaa beni de kapalı havalar çok olumsuz etkiliyor ,yalnız degilsin . Diyarbakır'da sıcaktan yaniyoruz ama sırf bu kasvetten dolayi hiç istemem kışın gelmesinii