- 4 Eylül 2011
- 19.393
- 69.090
- 798
Çiçeğim neredesingüldürdün beni sabah sabah kaptanım enerjini çok seviyorum eksik olma
Kısacası rutin olan bir hayat ama kimse için değil kendim için rutin oluşturma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çiçeğim neredesingüldürdün beni sabah sabah kaptanım enerjini çok seviyorum eksik olma
Kısacası rutin olan bir hayat ama kimse için değil kendim için rutin oluşturma![]()
Evet spor salonunda hoca yaptırdıSpor salonunda mı denedin? Ben de ilk kez duydum![]()
Himm. Beynim basmadı yorgunluktanWaffledi sanırım ben öyle anladım canım.
Hep mutlu olmanı dilerim. Tertemiz cok güzel bir menü yazmışsin ve sporla daha da güzelleşmiş.Dilerim devamı gelir.
![]()
Antalya kuzum. Şeftaliyi yazmayı unutmuşum o da var. İki yıl önce Bursa' daydim frambuaz çok ucuzdu orada teyzelerden alırdım. Antalya'ya bu yaz gelmedi gibi. O da az üretiliyor sanırım.Ben de seftali ve cilek koymustum ama seftalileri tukettimsen Alanya Antalya tarafinda miydin
Cikolata cesidi gibi ismi varTeşekkür ederimpure crunch i ilk defa yaptım ve karin kaslarini cok calistiran bir spor
Disiplin , kararlılık olursa her şeyin üstesinden gelirsin bitanemEvet spor salonunda hoca yaptırdı
Himm. Beynim başladı yorgunluktan
Özellikle dikkat ettik hocam cuma eksi gelmek istiyorum bu aralar abarttım ya gitsin hepsi
Ekimde 2 hafta alanyadaydim İncekumu cok seviyoruz orada konakladik. Side,manavgat ve bi çok mağarayı gezdik dolastikAntalya kuzum. Şeftaliyi yazmayı unutmuşum o da var. İki yıl önce Bursa' daydim frambuaz çok ucuzdu orada teyzelerden alırdım. Antalya'ya bu yaz gelmedi gibi. O da az üretiliyor sanırım.
Ne kadar güzel bir şeymiş bu. 119× 32 =3800 küsur
Ekimde 2 hafta alanyadaydim İncekumu cok seviyoruz orada konakladik. Side,manavgat ve bi çok mağarayı gezdik dolastik![]()
Evet gezdim heryeri
Ben geldim bennn
Doğru aslında fidesi satılıyor, bahçede müsait, niye para verip alalımEn küçük paket 250 gr canım. Yakında taneyle satarlar gibi.Bol bol dikin ne bu ya...
![]()
Patlatauim da bana da patlatsinlarPatlat bi crunch![]()
Antalyaya geldik evet canim cok guzel yerler
Patlatsin yuzume gozume bulasir parmakla siyirir yerimO bize patlatmasin da![]()