- 31 Ekim 2013
- 21.336
- 71.526
- 798
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımm gayet güzel09.01.2024
10:00 kahvaltı
1 tabak yeşillik roka tere
1 dilim süzme peynir
1 yumurtadan menemen
2 dilim tam buğday ekmek
14:00 1 fincan Türk kahvesi
1 avuç fırınlanmış nohut
17:30 akşam 1 dilim fırın karnıbahar mücver (unsuz)
1 tabak salata
2 yemek kaşığı yoğurt
21:00 1 fincan Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
2 litre su
Adım 5500 - 550 puan
Elhan Cordelia Jasminium84
Hmmm anlaşıldı merkez, afiyet olsun canım3yk makarna yedim canim. yaninda salata
Afiyet olsun canım çok güzelSabah 11.00 2 haslanmis yumurta 2 dilim ekmek
16.00 1 kase kakaolu yulaf
20.00 1 baget tavuk 2 kasik yogurt 3 kasik bulgur
4.8 lt su
Elhan Jasminium84 Cordelia
Afiyet olsun canım güzel olmuş9 ocak salı
Sabah 12.00
Menemen
Sucuk
Süzme peynir
2 dilim garip ekmek
Akşam 19.00
Yarım tabak patates oturtma
1 wasa
1 büyük kase kerevizli yoğurt
Sabah az sütlü hindiba kahvesi içmiştim birazdan tekrar içicem
Suyu ölçmedim
Spor da 6755 adım yürüyüş
Elhan Cordelia Jasminium84
Güzel canım afiyet olsun8 Ocak Pazartesi
Kahvaltı 09.00
Peynir zeytin
1 d tam tahıllı uno
Ara 11.30
2 kare sütlü çikolata
öğle 13.00
Kabaklı omlet
1 kase yoğurt
Akşam 18.00
4 köfte
Yarım kase spagetti
Yarım kase yoğurt
Su 1,5 lt
8 Ocak Salı
Kahvaltı 09.15
1 h yumurta
Peynir zeytin
1 d tambuğday
Ara 11.00
Yulaf bar
Öğle 13.30
Tambuğday lavaşa tonbalıklı dürüm
Akşam 17.30
1 kase etli patates yemeği
2 kase salata
Ara 21.00
1 avuç leblebi, kabak çekirdeği
Su 2 lt
Adımlaaarrrrr9 Ocak menüm
10.00 hindi füme 1 dilim tbe üçgen peynir 7 zeytin Yeşillik havuç
14.30 mantarlı yumurta 1 dilim tbe 3 yk yoğurt yeşillik
17.30 5 yk patates püresi(soğan ve salça ile) salata
21.30 1 latte
17.502 adım
Elhan Jasminium84
Hihi kriz sebebi netlesti cok sukur 1 hafta gecikme sonucunda geldi regl neyse ben eliptigimden yaziyorum kizlar yapmayanlardan ondeyim18:30
Aslinda sabahtan kendime salata hazirlamistim ama sonra bir tatli krizim tuttu
Krep arasina 1 yk tahin pekmez sürüp yedim
Bunlari hep geciken regl yaptiriyor
beni en çok etkilyen filtre kahve oluyor onu içtiğim zaman açlık aklıma gelmiyor hiç canım günde 2 tane içiyorum kahve öğlen gibide 1 türk kahvesi içiyorum.Off iyi dayanıyorsun maşallah ben de isterdim tutmayı ama cesarete demiyoruminanilmaz dinç hissediyorum insan hem de 72 saat tuttugunda
Ohh ne guzel en çok istediğimiz.
süper vermişsin canım vallaha ben haftalık 500 veriyorumDiyetisyen için bile zor zaman ayırıyorum inan koştur koştur geçiyor
Spor bana kalmış
2 aylık 2000 verdim
canım bnm başın sağolsun annesizlik ne demek iyi bilirim bizimde abimde aynı sorun oldu annem rahmetlinin adı Fati ydi anlamsız dediler cocuga sorun olur dediler ama abim koydu yinede yeğemin adı 6 yaşında şimdi fati hala adımı anlamıyorlar diyor çok üzülüyorum ama abim çok net değişmem asla diyor ne kadar dogru bilemiyorum tabi amaRahmetli annemin ismi 3.kiz olunca
2. Teyzem Songül bakmislar bu tutmayınca anneme bu ismi vermişler şans kısmet üst üste dayilarim olmuş ama hep üzülürdüm anlamsız bir isim diye kızıma koymak isterdim Ayşe Fatma olsaydı
aynen kaptanellam ya gerçekten eve bile huzur geliyor sanki ama oruç tutuyorum diye gerginlik yayan tipleri es geçiyorumSahurda ben de yemek yiyemem. Yaza denk geldiği yıllarda karpuz yerdim. Artık o da yok ..Ramazan'ın ayrı bir havası var ya . özledim çabuk gelse
Canım benim şımar hak ediyorsun senYok söylememiştin Şimartirsaniz fena saçmalarim . teşekkür ederim. sen de çok zarifsin tatlışım .
beni en çok etkilyen filtre kahve oluyor onu içtiğim zaman açlık aklıma gelmiyor hiç canım günde 2 tane içiyorum kahve öğlen gibide 1 türk kahvesi içiyorum.
Afiyet olsun canım9 Ocak SalI
21.00
1 kase glütensiz makarna
1 kutu ton balığı
1 kase yeşil salata
1 kase yoğurt
1 portakal
1 elma
Su: 2 lt
Adım: 9.139
Spor puanı: 913
Elhan Cordelia sibel_84
Eki Görüntüle 3367073
Dimi yaaMaalesef kış insanı yoruyor . Hep bahar havalarında kalabilsek :)
Biricikim ben bugün biraz rahatsızım şimdi doktora gidicem sen bugün yap ben de iyi olunca yapayımYaşasin bugün yapalım mı vaktin olursa. Pazi kavuracaktim onu da perşembeye bırakayım. Kereviz bugün bir şey yaparsa yarın müdahale edebiliriz en azından. Pazartesi eksilerimize zeval gelmesin.
Menün de harikaymış
Ben o açlıkla yataktan kalkamazdım.09 ocak spor
adım 8800 puan 880
aletli pilates 60 dk 600 puan
toplam 1480
Cordelia
Elhan
sibel_84
Eki Görüntüle 3367083
aynen canım her vucutta değişiyor kesinlikle ben deneye yanıla fark ettim bu durumuBilemiyorum tabi herkesin kendi tecrubesi dusuncesi ... Doktorlar bizi bu gelgitin icerisine soktu ama bana gercekten yaramiyor denemis sonrasinda asiri der cede yaglanmistim ne zaman 2 ana 2 ara öğünler ne gectim hem kilomu verdim hem kan degerlerim duzeldi enerjim yerine geldi
Eki Görüntüle 3367082