İstediğin hafiflige kavuşmani dilerim Zeynepcim.Iyiyim cok sukur ablacim epeydir tartilmiyorum yarin yuzlesecegim cok almadim sanirim ama zaten max kilodayim kendime guvenimin cok eksildigi kendime cok kizdigim gunlerdeyim artik iradeli olmak istiyorum yeni yila girdik artik yeni bir beni gormek istiyorum
Tesekkur ederim cok incesin
Bak sen genlerde Kayserililik var mı acaba demek geldi içimdenEheheheh bendeki fistik ezmesi parcacikli ve yogun oldugu icin biraz sicak suyla seyreltip daha onceden biten sıkmalı ketçap kutusuna bosalttimteşekkür ederim canim kaptanimiz
Afiyet olsun fezocum.
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım01.01.2024
10:00 1 fincan tarçınlı Türk kahvesi
Kahvaltı 12:00
3 yemek kaşığı kıymalı yumurta
1 dilim peynir
1 domates
3 adet köz biber
Ara 15:30 1 fincan yeşil çay
2 kuru kayısı 2 ceviz
18:30 akşam
1 tabak salata
2 parça ızgara tavuk göğsü
1,5 litre su
Adım 3022 adımlar için özür dilerim 3 gündür evdeyim yarın itibari ile arttıracağım
Elhan Cordelia blonde ambition
Emanet takım canım. Özenli çalıştımHaftasonunda seni yanlız bıraktım canım kusura bakmaama bu gün itibari ile çok fena hırslandırırım merak etme
Afiyet olsun canım.
Her zamanki gibi menü de sporda şahane
Ben de olmasaydın üzülürdüm .Elhanım iyi ki seni bana almış. ❤
Ben de gurur duyuyorum güzel menüleri görünce .Menü de spor da çok çok güzeliyi ki benim takımımda dedirtiyor .
Serapcim bu şekilde günü kapatabilirsen yarın harika olacak.Menüm
Sabah yok.
Öğle 16.00 1 kase ayranlı çorba
1 kaşık havuç tarator
Ara 1 elma
1 litre su
45 dk yürüyüş
Belki 1 avuc kuruyemiş yerim belli değil
Elhan
Yarın tartiliyoruz değil mi kaptanım
Faydasını gördün mü canimYaş 40 dedi. Artık düzenli kullanmak lazım herhalde. Bende ara ara kullandım ama düzene sokmadim hiç.
Yarın oburgun alıp sana yazicam kaptanım. Sanırım uno degilBendeki uno tambuğday. Çok merak ettim onu
Ayy bugün tatil olunca pazar sandim pazartesi diyecektim. Evet zaten karbonhidratsiz yaşama geçmek istiyorum hayatımın diğer kalanında ama yapamıyorumTatlım biz senin menülerine bakmamış mıydık
Afiyet olsun. Lavaşi sabah ye sadece olur mu? Akşam karbonhidratsiz deneyelim . Bence daha çok kilo gidecek.
Üstadım olabilir mi benim bilmiyorum migrosa bakayim. Ben buzdolabına koymuyorum ama dışarıda bozulmuyor. Ayy evet gördüm millet yiyor ama bende almadım onlardan asrın lavaş i diyorsun di mi?Ben Üntad tambugday lavaş aliyorum epeeeey hidiyor bana,dolaota duruyor hep tazeciksendekini merak ettim şu yeni cikanlar var gördün mü mutfak bezi gibi bana itici geliyor birde cok pahali
Evet evet açım de bisey yemiyorum de gözlerini korkut en zayif sen ol
Koç burclulugu diyelimİstediğin hafiflige kavuşmani dilerim Zeynepcim.Geldin ya bir şekilde hedefine ulaşacaksin.
Bak sen genlerde Kayserililik var mı acaba demek geldi içimdenhic aklıma gelmezdi fıstık ezmesini biraz daha ezmek
Afiyet olsun fezocum.Harika ötesi bir menü
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Emanet takım canım. Özenli çalıştımKizlarin bol eksi görsün ama maviş kızlardan bir tık az olabilir..
Ben de gurur duyuyorum güzel menüleri görünce .
Serapcim bu şekilde günü kapatabilirsen yarın harika olacak.Afiyet olsun canım
Faydasını gördün mü canim
Yarın oburgun alıp sana yazicam kaptanım. Sanırım uno degil
Ayy bugün tatil olunca pazar sandim pazartesi diyecektim. Evet zaten karbonhidratsiz yaşama geçmek istiyorum hayatımın diğer kalanında ama yapamıyorum
Üstadım olabilir mi benim bilmiyorum migrosa bakayim. Ben buzdolabına koymuyorum ama dışarıda bozulmuyor. Ayy evet gördüm millet yiyor ama bende almadım onlardan asrın lavaş i diyorsun di mi?
Kaptanimiz harika anlarin tadini cikarmissinKızlar menülerim 3 gündür iyi değil.Çok mutlu olarak pişman olmadan yiyip içeceğim durumlardı açıkcası ondan sadece kaptanlığıma yakısmadı yoksa ben iyi ki diyorum çünkü çok güzel hatırlayacağım 3 gün oldu .
2 gün önce şirket ile yeni yıl kutlaması yaptık ve Alkol,dans,kahkahalar,projeler derken ruhumu her anlamda doyuran çok mutlu bir gece oldu.
Dün de kardeşlerim ile benzer bir kutlama yaptık.
2 gece üst üste Rakı+kırmızı et ızgara, mezeler vs. ile başlayıp arkası meyve,çerez,şampanya, alkolü kokteyller ile devam etti. Ve minik bir er dilim yeni yıl pastasıda yendi.Bu sabah da baya geç kalkıp dışarad serpme kahvaltıya gidildi ve çok güzel bir yeni yıl kahvaltısı yaptık ve harika kararlarda aldık. Çok mutluyum ama sadece tek sorun tartıya bu şekilde artı ile geleceğim kesin. Size yarın sabah itibari ile sıkı menüler ve sporlarla geleceğime söz veriyorum telafi edeceğim.
Masterfit Yarışması 98. Etap | 29.12 | 02.01 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 69.7 | |||
| 71.8 | |||
@Ruveyda- | 60.2 | |||
| 60.8 | |||
| 74.55 | |||
| 61.55 | |||
| 67.7 | |||
| 84.3 | |||
| 63.7 | |||
| 59.7 | |||
| 67.75 | |||
| 74.1 | |||
E Elagozlu | 61.6 | |||
| 81.55 | |||
Mavi Takim | ||||
| 61.7 | |||
@deli bir dombili | 66.4 | |||
@anneadayiiii | 74.4 | |||
| 78.9 | |||
| 75.3 | |||
| 63.1 | |||
| 89.5 | |||
| 73.1 | |||
M Meryem1306 | 88.35 | |||
M muhendishanim98 | 57.1 | |||
| 80.95 | |||
| 82.15 | |||
@deli bir dombili | 66.4 | |||
| 74.8 | |||
| 69.7 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
| 84.1 | |||
| 68.25 | |||
| 65.2 | |||
| 69.85 | |||
| 65.9 | |||
|
Ellerine saglik canım yeni yıl yeni eksiler getirsin herkeseSevgili Masterfit Üyeleri,
Pazartesi yapılması gereken kontrol tartimizin salı günü yapılmasını kararlaştırmıştık. Bu sebeple yarın sabah13.00' e kadar tartılıp bildirimlerinizi paylaşmanızı rica ederim.
Bildirimlerinizde fotoğraf şartı yoktur.
Kaptanlarimiz blonde ambition ve pastelfit bildirimlerini özel mesajla fotoğrafli tarih- nick belirterek yapacaktır.
2024' ilk tartısı mutluluk getirsin
İkincisi de olabilir
Masterfit Yarışması 98. Etap 29.12 02.01 Fark Yüzde Kırmızı Takım blonde ambition KAPTAN 69.7 Ellssa 71.8 @Ruveyda- 60.2 Leyl35 60.8 sibel_84 74.55 Jasminium84 61.55 Ceeeeeeeeeeee 67.7 Cordelia 84.3 menekse_kokusu 63.7 Limoni026 59.7 s i d e l y a 67.75 Margaret Hale 74.1 E Elagozlu 61.6 serap911 81.55 Mavi Takim pastelfit KAPTAN 61.7 @deli bir dombili 66.4 @anneadayiiii 74.4 Mthn83 78.9 gezegenfeza 75.3 Beth18 63.1 60kiloyum 89.5 Tesnim1903 73.1 M Meryem1306 88.35 M muhendishanim98 57.1 aysenurt3991 80.95 ZincirKirma 82.15 @deli bir dombili 66.4 Lavinia_98 74.8 Elhan 69.7 HAZIRLIK BÖLÜMÜ Tutku44 84.1 Aomine Daiki 68.25 Nergis 35 65.2 fesang 69.85 minerva1988 65.9 zeyneppk ilk bil. fotoğrafli olacak
Tartılarınızda bir yanlışlık varsa mesajla bildirmenizi rica ederim.
Sanırım ben çakma koçumKoç burclulugu diyelim
Evet yaa pike gibi biseyfenomen lavaşi olmaktan öteye gecemez
Kaptanimiz harika anlarin tadini cikarmissinen sevdigim olay depresyondan yemek degil de boyle keyifli anlarda tadini cikararak kafaya takmadan yemek bu sekilde zaten tartiya yansimiyor yansisada 2 gunluk bir olay hemen telafi oluyor
Hii bende az once eliptik ustunde 20 gun dogal olmayan sekerli paketli hamurisili seylerden uzak duruyorsun sonrasinda bi krivasan yersin Leyla hanim dediydim kendime3 gün sekersiz beslenme yapacam kızlar umarım başarırım ye i yılın hedeflerinde bu var bakalim neler olacak
Benimde yukselenim başak oyle tezat ki
Şahane canım afiyet olsun.Menüm
12:30
1 bardak sebze meyve suyu (elma havuç mandalina maydanoz ıspanak)
Yarım avuç çiğ badem
18:30
2 porsiyon mantar
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Taze soğan turp
Elhan blonde ambition
Kullananlar memnun canım. Bende bugün bismillah deyip başlayacağım. Bakalım fark olacak mı?Faydasını gördün mü canim
Yarın oburgun alıp sana yazicam kaptanım. Sanırım uno degil
Ayy bugün tatil olunca pazar sandim pazartesi diyecektim. Evet zaten karbonhidratsiz yaşama geçmek istiyorum hayatımın diğer kalanında ama yapamıyorum
Üstadım olabilir mi benim bilmiyorum migrosa bakayim. Ben buzdolabına koymuyorum ama dışarıda bozulmuyor. Ayy evet gördüm millet yiyor ama bende almadım onlardan asrın lavaş i diyorsun di mi?
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben yine hastayım çocuk hasta fena ne yapacağımı şaşırdım daha yeni iyilesmistim 1 aydır hastayım anlamadım gitti olayi sinirlerim bozuldu gerçekten aşırı yorgunluk var değerlerim iyi sıkıntı yok ama cidden sıkıldım artık hastalıktan
Afiyet olsun tatlım.Menüm
12:30
1 bardak sebze meyve suyu (elma havuç mandalina maydanoz ıspanak)
Yarım avuç çiğ badem
18:30
2 porsiyon mantar
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Taze soğan turp
Elhan blonde ambition
Ben aşırı tüketiyorum aslında tamamen hayatimdan çıkarmak gibi radikal karar almak yerine suan için normal tüketime dönmeye çalışıyorum haftada yada 2 haftada 1 bir gibi öncelik hedefim adım adım birden 21 gün yada 1 hafta benim için zorlu ve gerçekçi olmayacaktır ve basa dönecek o yüzden ağırdan almakta fayda var 3 gün ile başlayıp 1 hafta sonra 1 .5 hafta 2 hafta gibi hedeflerim küçük ve sağlam olacakHii bende az once eliptik ustunde 20 gun dogal olmayan sekerli paketli hamurisili seylerden uzak duruyorsun sonrasinda bi krivasan yersin Leyla hanim dediydim kendimehadi bakalim yapilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?