Geçmiş olsun kuzucum. İkinize de acil şifalar dilerim.Kızlar ben yine hastayım çocuk hasta fena ne yapacağımı şaşırdım daha yeni iyilesmistim 1 aydır hastayım anlamadım gitti olayi sinirlerim bozuldu gerçekten aşırı yorgunluk var değerlerim iyi sıkıntı yok ama cidden sıkıldım artık hastalıktan
Hmmm tam ilham kaynagi menü olmus bunu ekran görüntüsü aldimMenüm
12:30
1 bardak sebze meyve suyu (elma havuç mandalina maydanoz ıspanak)
Yarım avuç çiğ badem
18:30
2 porsiyon mantar
2 kaşık mercimekli bulgur pilavı
Taze soğan turp
Elhan blonde ambition
Sebze meyve suyu özellikle çok sağlıklı canım.Hmmm tam ilham kaynagi menü olmus bunu ekran görüntüsü aldim
Bağışıklığı çöm düşük anneminde öyledir ve kiziminda oyle çok düşük bağışıklığıGeçmiş olsun kuzucum. İkinize de acil şifalar dilerim.Bagisiklik güçlendirici çorbalar için. Sık sık hastalaniyorsaniz mikroplara karşı güçsüz olduğunuz akla geliyor bilemedim ki
Amin canım cumlemizeÇok geçmiş olsun canım
Canım ilikli kemik alıp birkaç saat kaynat çorbasını yap iyi gelir. Baharatlarını yine koy içine. Şifa olsun.Bağışıklığı çöm düşük anneminde öyledir ve kiziminda oyle çok düşük bağışıklığı
Birazdaha zencefil zerdecali düzenli al.am gerekiyor dediğin gibi sürekli tetikte olmak lazım
Ben tatlı çok yediğim ici bağışıklığı düşük aslında kızımda bebekliginden beri hastanelerde sanırım ömür boyu beslenmeye dikkat etmem lazım ben pek etmiyorum kizima iyi bakıyorum ama geniz eti var sinuziti var bademciklerim büyük ondan sık hastalaniyir birde alerjik bünyesi var umarım ilerde sağlam bir bünyesi olur
Afiyet olsun canımpastelfit Elhan
01 Ocak 2024
sabah yok
ilk öğün 12.50
1 mandalina
öğlen 13.40
sucuklu omlet
1 tk petek bal
3 incecik yulaf ekmekçiği (toplasan 1 dilim etmiyor) ve 1/4 simit
2 kk dil peyniri
domates salatalık ve köz kapya biber
ara 2 kare çikolata ve kahve
akşam 19.00
kalamar
1 kase spagetti
3-4 yk cevizli yoğurtlu kereviz
3-4 yk turp otu salatası
ara tarçın çayı
2 lt ye yakın su
şimdi de yeşil çay içerim.
Saol canım benim . Ama az önce tartıldım eksi beklerken çok şaşırdım ama eksi yok henüz ilk defa . Ablamlar geldi bir ara uğradılar . ,çok zayıfladığımi söyledi . Belki de kaslarım gucleniyordur spordan diye umut ediyorum
Tatlım afiyet olsun. Spor da menü de şahane.tek öğün
Sağlıklı ilerliyorsun kaslarin da güçlenmesi sıkılaşmasi lazım .Saol canım benim . Ama az önce tartıldım eksi beklerken çok şaşırdım ama eksi yok henüz ilk defa . Ablamlar geldi bir ara uğradılar . ,çok zayıfladığımi söyledi . Belki de kaslarım gucleniyordur spordan diye umut ediyorum
Amin bitanemEllerine saglik canım yeni yıl yeni eksiler getirsin herkese
valla doğruyu söylemek gerekirse güzel ama yağlı bir menüydü. kalamar soslandı yumuşatıldı sonra da una batırılarak yağda kızartıldı. spagetti zaten karbonhidrat. salatalardaki yağlar da var.Afiyet olsun canımKalamar ve spagettiyi birazcık gözüm tutmadı sen onları masum bir hale getirmişsindir diye düşünüyorum. Menun genel itibariyle guzel.
Sağol canımİstediğin hafiflige kavuşmani dilerim Zeynepcim.Geldin ya bir şekilde hedefine ulaşacaksin.
Bak sen genlerde Kayserililik var mı acaba demek geldi içimdenhic aklıma gelmezdi fıstık ezmesini biraz daha ezmek
Afiyet olsun fezocum.Harika ötesi bir menü
Çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Emanet takım canım. Özenli çalıştımKizlarin bol eksi görsün ama maviş kızlardan bir tık az olabilir..
Ben de gurur duyuyorum güzel menüleri görünce .
Serapcim bu şekilde günü kapatabilirsen yarın harika olacak.Afiyet olsun canım
Komşum nasıl olmuş diye getirdi canım. Kıvam ayarlaması için.Afiyet olsun canımMenü bugüne ait sanırım. Geçmiş olsun mideni mi. usuttun acaba Ev yapımı çiğköfte nereden? Sen mi yaptın yoksa Bir taneyle nasıl bıraktın tebrikler. Erken yat lütfen yarın tartıda moraller bozulmasın
İkinizede geçmiş olsun canım
Afiyet olsun sidoşum.Pazartesi menüsü
Aç karna 3 gün kurusu
Kahvaltı 12
2 dilim TB ekmeği
2 yumurtalı maydonozlu çılbır
3 zeytin
Ara 15
Sütlü kahve
1 küçük kase çiğ kuruyemiş ve kuru meyve
Akşam 18
1 kepçe pirinç çorbası
Tavuklu salata
2 lt su
100 zıplama
125 p
Elhan Cordelia blonde ambition
mutlu sağlıklı yaşlar canımBugün doğum günümdü haliyle birazcık pastalı geçti. KaramelliHastayım da. İnşallah çok bişey kalmaz cumaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?