- 18 Mart 2018
- 30.542
- 121.452
- 598
- 35
Aslında evde bamya yapıp götürecektim, kızım mangalda sebze yaparız deyince iptal ettimAfiyet olsun fezocum.Mangalda şiş , köfte beklerken kabaği görmek kaderimiz mi
Onu eritirim de program dışı oldu diye üzülüyorumAfiyet olsun canım, bir tek çikolata çok olmuş gerisi gayet kararındahazırda bekle menümü yazacaaam
O kurabiyeler erimiştir çoktan üzülme canım, afiyet olsun
eline sağlık canımEki Görüntüle 3361518
Pudra şekerliyi komşum göndermişti
Gerisini ben yaptım, bir çeşiti çıkarmamış, torunum çok Seviyor ona ayırmış
Tek lokmalık, piştikten sonra tarçın ve şekere bulanmış
Allah şifalar versin canım.Kizlar dün geceden beri hastanedeyiz bebeğimin ateşi düşmüyor 39 karda geziyor salgın varmış 37.5 u görünce Sabah eve gönderdiler kuzum uyurken ağlıyor uyanik ağlıyor hicbirsey yediremiyorum dua edin kolay atlatalım
Bu arada çocuk.acil dolmuş çok fenaydi
Afiyet olsun hepsineKızımdayız
Kayınvalidesigil
Eltisigil
Görümcesigil
Kızımgil
Dualarim sizinleKizlar dün geceden beri hastanedeyiz bebeğimin ateşi düşmüyor 39 karda geziyor salgın varmış 37.5 u görünce Sabah eve gönderdiler kuzum uyurken ağlıyor uyanik ağlıyor hicbirsey yediremiyorum dua edin kolay atlatalım
Sağol kuzumDünkü menün harikaymış
Akşam öğünü çok beğendim. Sabah kaçamak hakkını kulanıyosun anlladım. Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun oğluşa.
Korkulacak kadar olmayan menün için de afiyet olsun canım
Oha süper taktiklero zaman çok uzun çiğneyerek.. eminim löp diye yutuyorsundur birde : )) ben bir de çatal kaşığımı küçültmüştüm hı bi de bazı şeyleri yerken koreliler gibi çöp stick kullanıyorum : ))
Ödül verilmeliGaziantep' te yaşayıp da kilo verebilen bir arkadaşımız milli kahramanimizdir.
Beni çok sever ama artı gelirsem döver o beniiiii oooooo
Çok uzakta bile olsa bulur o beniiii oooooooo
cordeliaaaadır adı tatlıdır ama affetmez o beniiiiiii
geçmiş olsun canım
Sizede acil şifalar dilerim canım
Merhaba Rüveydacim. Çok geçmiş olsun. Ailecek sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.Gundemde çok fazla bir değişiklik yok. Hastamız çok inşallah çabuk atlatirlar.
Sağolun arkadaşlarBenimde çağır ev bakmaya bayılırım
Geçmiş olsun canım
Ayy aynen oturduğum evi çok beğenmiştim. Herkese açıp gösterdim bakın burası benim evim diye
Rabbim herkese gonlundekini hayırla nasip etsin inşallah
Ben bu evime oturdum ama küçükten dolayı hiç doyamadım. Hep yarım yamalak oldu işlerim. Şimdi giriş kat yada bahçeli ev istiyorum. Evimin bütün pencerelerinde kapılarında kilit var. Düşecek yada birinin başına bişey atacak diye korkuyla kapatıyorum heryeri
neden kiAfiyet olsun hepsineBen ne yediysem çıkardım
Miden mi kötü olduAfiyet olsun hepsineBen ne yediysem çıkardım
Allah muhabbetinizi arttırsınKızımdayız
Kayınvalidesigil
Eltisigil
Görümcesigil
Kızımgil
Geçmiş olsun canımKizlar dün geceden beri hastanedeyiz bebeğimin ateşi düşmüyor 39 karda geziyor salgın varmış 37.5 u görünce Sabah eve gönderdiler kuzum uyurken ağlıyor uyanik ağlıyor hicbirsey yediremiyorum dua edin kolay atlatalım
Afiyet olsun canımİyi geceler,Mutlu yillar
Sabah 40 dk eliptik 280 puanCordelia
İlk öğünüm 11 de
1 adet wasa
Ajvar
6 yesil zeytin
1 yk labne
Domates
Bir parca omlet
Ara öğün 17 de
1 dilim Fit browni (tarifini yeni sayfamizda paylastim)
Aksam 19:00
1 parca tavuk göğsü
7-8 yk zeytinyagli ayvali kereviz
1 avuc kadar badem findik fistik
2 kare bitter cikolata
3.5 lt su ictim
Elhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?