Ben hep el karari ile yapiyorum ama bu karisimda 1 kabak,1 sogan,2 havuc, yarim bardak yulaf,yqrim bardak pirinc,baharatlarda 1 er tatli kasigidir tahmini... 2 adet kalcali but yada marketlerde satilan sekilde 1 tabak tavuk ciger kullanabilirsin bu olcuye... Pisecek kadarda suharika valla. oranlı tarif verebilir misin canım?
eline sağlıkBen hep el karari ile yapiyorum ama bu karisimda 1 kabak,1 sogan,2 havuc, yarim bardak yulaf,yqrim bardak pirinc,baharatlarda 1 er tatli kasigidir tahmini... 2 adet kalcali but yada marketlerde satilan sekilde 1 tabak tavuk ciger kullanabilirsin bu olcuye... Pisecek kadarda suşuan sizdilar resmen bu mamayi yer yemez uykuya daliyorlar
Teşekkür ederim kaptanım . Bunun sonucu ya ağır gelecem tartı da ya da güzel verecem. Heyecanla bekliyorumÇok iyi
Afiyet olsun canım
Harika spor yapmışsın canım
Bu hafta sporu artırdım tatlım . Ama sonucunu çok merak ediyorumBen ne gördüm
Harikasın bitanem
Farkettim canım sonradan tekrardan etiket yaptım seniAfiyet olsun canımÇok güzel bir menü. Etiket yanlış ama Büyük E olacak
Evet canım misafir bereketiyle geliyor Allah geleni gideni eksik etmesin keşke yakın olsak da gelsen kankişim ne güzel olurRızık bolluğu sadece nimette olmuyor bazen misafirde de oluyorGüzel bir dua mi bedduami mi almışsın bilemem artık. Senin tatlı diline kim gelmez . Orada olsam ben de gelirdim
Menün çok güzel afiyet olsun kankişim.turşuya dikkat et tartı günlerinden önce yeme. Kilo yapmıyor ama bir süre su topluyor vücutta.
Karnabahar pilavi ilk kez duyuyorum kisirını yaptım begendim biliyorum da bunu bilmiyorum nasıl güzel oluyor mu canım30.12.2023
Kahvaltı 12:00
1 haşlanmış yumurta
2 çavdar ekmeği
1 dilim peynir
6 zeytin
1 domates
Ara 15:00 1 fincan kahve
Akşam 18:00
karnıbahar pilavı (pilav porsiyonlama kabı ile koydum) Miktarı görmeniz için resim koydum
Roka salatası
Ayran
1 litre su
Adım 3795
Elhan @Cordelia blonde ambition
Verirsin bence canımTeşekkür ederim kaptanım . Bunun sonucu ya ağır gelecem tartı da ya da güzel verecem. Heyecanla bekliyorum
Aaah ah geliyor az sonra
İnşallah kaptanimm . Bizde kutlama olmaz yilbaslarinda . Regl donemim değilse biraz kuran okurum, güzel bir yıl olması için hacet namazi kılarım . O yönden de rahatım. Kaçamak da olmayacakVerirsin bence canım
Çok teşekkür ediyorum bitanemiyiyim çok şükür abla sen nasılsın çocuğun nasıl oldu en son ameliyat olmuştu
O zaman vücut alışırKeşke uzun soluklu olsa
Biz de kutlamıyoruz. Yemeği sevdiğimiz için yemeğe bahaneİnşallah kaptanimm . Bizde kutlama olmaz yilbaslarinda . Regl donemim değilse biraz kuran okurum, güzel bir yıl olması için hacet namazi kılarım . O yönden de rahatım. Kaçamak da olmayacak
O zaman vücut alışırarada yap yeter canım
Biz de kutlamıyoruz. Yemeği sevdiğimiz için yemeğe bahaneçok iyi gidiyorsun maşallah
İnşallah çok hazırlıksız yakakandımSen kaptansin ama bak bu çok dizginleyecek seni . Güzel bir haftada oldun bence
Bu bir bahane değil kaptanım . Daha hafta bile başlamadı . Yer yapma şimdidenİnşallah çok hazırlıksız yakakandım
Teşekkür ederim abla sağolasınMerhaba Nehir hoş geldin canımÖncelikle çok geçmiş olsun. Dediğin yeşil grubumuz yok ama takımlarda bireysel sporlar yapılıyor canım. Spor takibini @Cordelia yapıyor. Keşke yardımcı olabilseydim.
Teşekkür ederim canım, haftaya cuma günü başlayacağım inşaAllah yürüyüşlereCanım gel başımın üzerinde yerin var. Spor Bildirimi yap ben seni listeye eklerim.
Ellerine sağlık, bol bol sevap almışsınEki Görüntüle 3361145 Eki Görüntüle 3361146 Eki Görüntüle 3361147
Kedili arkadaslarim bu veletler bana geldiginden beri onlara mama hazirliyorum bayilarak yiyorlar,bir gun kuru mama bir gun benim yaptigim mamadan yiyorlar yaklasik iki senedir çokta faydali oldugunu dusunuyorumbizde yesek yeriz zaten icinde bilmedigimiz birsey yok kabak,havuc,sogan,pirinc,yulaf ezmesi,zerdecal,karabiber,pulbiber sabit gidalar. icine protein olarak tavuk yada tavuk ciger ekleyip pisiriyorum iyice ezip bazen el blenderiyla parçalayıp posetleyip derin dondurucuya koyuyorum. Bi onceki tavuk cigerliydi bu defa kalcali but ile yaptim sifa olsun kuzularimiza ben fazlaca yapip dükkandaki kedilerimide mutlu ediyorum hazir mamalardan bin kat daha faydali artik gunleri biliyorlar derin dondurucudan cikarmayi unuttugumda kuru mama verirsem hani bizim mamamiz der gibi bakiyorlar
Şimdiden Allah kabul etsinİnşallah kaptanimm . Bizde kutlama olmaz yilbaslarinda . Regl donemim değilse biraz kuran okurum, güzel bir yıl olması için hacet namazi kılarım . O yönden de rahatım. Kaçamak da olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?