Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım Çok güzel bir menü. Etiket yanlış ama Büyük E olacak
Kusursuz cok güzel bir menü. Afiyet olsun canım30.12.2023
Kahvaltı 12:00
1 haşlanmış yumurta
2 çavdar ekmeği
1 dilim peynir
6 zeytin
1 domates
Ara 15:00 1 fincan kahve
Akşam 18:00
karnıbahar pilavı (pilav porsiyonlama kabı ile koydum) Miktarı görmeniz için resim koydum
Roka salatası
Ayran
1 litre su
Adım 3795
Elhan Cordelia @blonde ambition
Hep yerin hazır tatlim . Birlikte o yağların canına okuyalım. Beklediğin hata Cuma günü takımdasin .
Apayrı yaşam sistemini uyguluyorum,Hiçbirşey yemedin mi canım Belli bir süre aç kalınan bir program mı yaptığın eğer öyleyse nasıl gidiyor canım merak ettim ondan bu kadar soru
Keşke uzun soluklu olsaAzmine hayranım
Bls61 nasıl oldu görüşmeyelitamamdır o sırada tartı alırım kırdım daa:) saolasin ablaa cuma hazır ve nazirim:)
Yarına kadar şifayla kal bitanem
Afiyet şifa olsun kediciklere Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 3361145 Eki Görüntüle 3361146 Eki Görüntüle 3361147
Kedili arkadaslarim bu veletler bana geldiginden beri onlara mama hazirliyorum bayilarak yiyorlar,bir gun kuru mama bir gun benim yaptigim mamadan yiyorlar yaklasik iki senedir çokta faydali oldugunu dusunuyorum bizde yesek yeriz zaten icinde bilmedigimiz birsey yok kabak,havuc,sogan,pirinc,yulaf ezmesi,zerdecal,karabiber,pulbiber sabit gidalar. icine protein olarak tavuk yada tavuk ciger ekleyip pisiriyorum iyice ezip bazen el blenderiyla parçalayıp posetleyip derin dondurucuya koyuyorum. Bi onceki tavuk cigerliydi bu defa kalcali but ile yaptim sifa olsun kuzularimiza ben fazlaca yapip dükkandaki kedilerimide mutlu ediyorum hazir mamalardan bin kat daha faydali artik gunleri biliyorlar derin dondurucudan cikarmayi unuttugumda kuru mama verirsem hani bizim mamamiz der gibi bakiyorlar
Teşekkürler canımKusursuz cok güzel bir menü. Afiyet olsun canım
Maşallah canım inşallah şifa olsun güzel eksiler getirsinApayrı yaşam sistemini uyguluyorum,
1. Seviye 2 öğün
2. Seviye 1,5 öğün
3. Seviye 1 öğün
4. Seviye haftada 1 kes 36 saatlik açlık
5. Seviye haftada 2 sefer 36 saatlik açlık
6. Seviye haftada 1 sefer 3 günlük açlık
7. Seviye haftada 1 sefer 3 günlük açlık+ hayvansal yasak
Sonunda karaciğer temizliği
Seviye 6 nın ilk haftasındayım, bugün 3. Günüm, yarın sonlandıracağım
ne güzelEki Görüntüle 3361145 Eki Görüntüle 3361146 Eki Görüntüle 3361147
Kedili arkadaslarim bu veletler bana geldiginden beri onlara mama hazirliyorum bayilarak yiyorlar,bir gun kuru mama bir gun benim yaptigim mamadan yiyorlar yaklasik iki senedir çokta faydali oldugunu dusunuyorum bizde yesek yeriz zaten icinde bilmedigimiz birsey yok kabak,havuc,sogan,pirinc,yulaf ezmesi,zerdecal,karabiber,pulbiber sabit gidalar. icine protein olarak tavuk yada tavuk ciger ekleyip pisiriyorum iyice ezip bazen el blenderiyla parçalayıp posetleyip derin dondurucuya koyuyorum. Bi onceki tavuk cigerliydi bu defa kalcali but ile yaptim sifa olsun kuzularimiza ben fazlaca yapip dükkandaki kedilerimide mutlu ediyorum hazir mamalardan bin kat daha faydali artik gunleri biliyorlar derin dondurucudan cikarmayi unuttugumda kuru mama verirsem hani bizim mamamiz der gibi bakiyorlar
Yok canim 90 dk Cordelia konuyu dogru yere tasidim umarim telefondan yazinca sasiriyorum45 dk ise yürüyüş evet 45 dakikada 11.000 adım inanılmaz güzel. ben geçen gün 40 dk eva yaptim 7.000 adım oldu.
Canım gel başımın üzerinde yerin var. Spor Bildirimi yap ben seni listeye eklerim.Hayırlı akşamlar herkese , yeni yıla girerken acaba diyorum,varsa eskiden yapıyorduk, spor grupları oluyordu yedeklerdeki gruptan alınıyordu öyle grup varsa beni de alabilir misiniz ? Sadece spor için. Doktor spor yapmamı söyledi ama ben işten güçten fırsat bulup yapamıyorum , bazende yapmak istemiyorum . Belki bu grup sayesinde yine spora başlayabilirim .
Elhan Cordelia
90 dk ise 900 puan canım. Ama adım puanı daha yüksek. Her zaman adım puanını baz al. Adım yarısı cok yapıyorduk ö yuzden düz olsun dedik 1000 adım 100 puanYok canim 90 dk Cordelia konuyu dogru yere tasidim umarim telefondan yazinca sasiriyorum
Bls61 nasıl oldu görüşmeyeli
harika valla. oranlı tarif verebilir misin canım?Eki Görüntüle 3361145 Eki Görüntüle 3361146 Eki Görüntüle 3361147