çarşamba 65,9 dum amaÇok güzel bir eksi kaptanım.Haftaya da kalsın .
Spordan diye umuyorumCanım sen spor mu yapiyosun yoksa kaçamak mi oldu?
İnşallahPes etmek, kendimizi gerip mutsuz etmek yok tatlışımm
200 gr artı hiçbirşey değil bir wc’lik iş
Yılbaşına tutmaz da hedefin yılbaşından 1 hafta sonrasına tutar önemli olan en nihayetinde sağlıklı, fit bedenlerimize kavuşmak
Bu eninde sonunda olacak, Allah sağlık versin gerisini hallederiz
Çok güzel bir eksi tebrikler
O kişi benimBı de kendisi inansa
Direnç mi dersinüzülme canım dönemsel hepimizde olan sey vucudun dirençe geçmiştir belki uykusuzluk suyun az olması hersey günden güne etkiliyor canım moral bozmak yok başaracagız
Haftaya çok güzel olsun inşallahSürprizler bizi bekliyorbir haftada yukarıya çıkanın inişi daha kolay ve hızlı olur güven, inan kuzucum
Ayy ne güzel herkes burda. Hoşbuldum iyiyim sen nasılsın canımKimler gelmiş kmler hoş eldin tatlım özlemiştik senide iyiki geldin nasılsın iyimsin
İnşallah canımmBal küpümm benimmm teşekkür ederim
O zaman haftaya regl sonrası şahane ötesi bir eksi gelecek demek ki, regl zamanı bile eksiysen
Devamı gelecek inşallah tabii ki canımm
Teşekkür ederim canım senin eksin de harika tebrik ederimdüşük kilolarda daha zor tabiki harika eksi canım tebrikler
Bir açlık ile bu kadar olduysa haftaya muhteşem bir eksi bizi bekliyor o haldeTeşekkürler canımm, inşallah
Bu hafta aslında kötü geçti, regl haftamdı ve iştahım inanılmaz açıktı
Sadece dün uzun bir açlık yaptım ki bugün kaptanlarımı hayalkırıklığına uğratmayayım diye
Bu hafta inşallah daha dengeli besleneceğim
Kaptanım şahane bir eksi tebrikler
Buna çok katılıyorumGazla çalışıyoruz resmen:))
Bende iyiyim sağol seni görmek çok keyif vericiAyy ne güzel herkes burda. Hoşbuldum iyiyim sen nasılsın canım
bozma moralini en önemlisi moral hemşerim inan vereceğine dönemsel herkesde oluyor de geç bırakma kızıp salma haftaya harika bir eksin olacak hatta belki pazartesiyeSpordan diye umuyorum
İnşallah
O kişi benim
Direnç mi dersin
Haftaya çok güzel olsun inşallah
Stoklarimiz dolu tatlışım.İnşallah canımm
Teşekkür ederim canım senin eksin de harika tebrik ederim
Bir açlık ile bu kadar olduysa haftaya muhteşem bir eksi bizi bekliyor o halde
Buna çok katılıyorumElhan ı'm bilirrr
Teşekkür ederimBende iyiyim sağol seni görmek çok keyif verici
Rica ederim ne demek canısıTeşekkür ederim
bozma moralini en önemlisi moral hemşerim inan vereceğine dönemsel herkesde oluyor de geç bırakma kızıp salma haftaya harika bir eksin olacak hatta belki pazartesiye
Aynen canım onu da çok yaptım zamanında . Ama ben çocuklar Tv istiyor ya da biz izlerken maruz kalıyorlar diye kaldırdım kullanmıyoruz uzun süredir .o yüzden bıraktım telefondan başlayacam inşallah önümüzdeki hafta .iple telafi etmeye çalışıyorum şimdilikLesliewalk walk tam senlik o zaman.
29 ekimde 75,5 mişimsibel_84 bu konuda en güzel örnek canim Takdir ediyorum onu hiç bırakmadı üstüne gitti ve başardı. salmak yok . Daha çok çalışacağız .
HIc yazmıyon sormuyon benii susssss sanki bizim derdimiz yok evde kendime hizmetci bekliyorumm ama kendim kendime hizmetcilik ediyomYaww senin şu hormonlarını elime alıp yer misin yemez misin diye dövucegim vallahi buralardayım bebisim niye unutum kız seniaşk olsun bende durumlar biraz çorba ahh ahh bir of çeksem naaa karşıki dağlar yıkılır
İbreyi hemen sola çekiyorsun çabukkkk güncelle yeni kilonu tebrik ediyorum .29 ekimde 75,5 mişim
bugun 65,5 geldim 10 kilo oldu ama 2 hafta sabit geldim bi hafta 3 kilo verdim her hafta aynı kiloyu vermeyi beklemek olmuyor bırakmamak yapsamda olmuyor deyip salmamak karşılığını er geç alıyoruz
Canim internette okudum spora yeni başlayanlara kilo kaybı olmuyormuş anlaticam bak simdiGeçen hafta 79.7
Bu hafta 79.9
Fark+200
Elhan @deli bir dombili
Kötü beslenmedim sporda yaptım. Dün 18 saat açlık 4 saat beslenme penceresi yaptım. Bugün 14 saattir açlık yaptım ama ödemden heryerim ağrıyor. 77 bile görebilirdim bence çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?