• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım bende tüm gün baktım buralara ama yazamadım yoğundu 😍

Simariyorum 🤩

Dikkat et ablam. Ödem söktürücü biseyler vermiyorlar mi sana sanki çok ödemin oluyor gibi.
Bende seni özledim ayrıca. Bugün eksiye geçtim ama 2 gün izin aldım. Eşimle kafa dagitmaya ihtiyacımız var. Cumaya nasıl kavusurum bilmiyorum
Ayrıca itinayla şimartilir efenim :KK52:

A

hamdolsun, şikayet olmasın
Ağrılar devam, bugün dizim için ortopediye gittim, dizimde sıvı birikmiş, çektirilecek, Kimbilir ne zamana randevu verecekler, diğer ağrılar bir artıyor, bir azalıyor.
Sabah 8 den beri ayaktayım, ödem ayak bileklerime yığıldı, şimdi de terapiden geldim, akşam yemeği düşünüyorum, onu hallettimmi koltuğa yapışacağım 🙂

Sen nasılsın canım, kilo aldım dedin, ben 90 a 1,5 basamak kala tekrar başladım 😔
Sıvı eksilmesi duydum fazlalığı da mı varmış :KK57: Terapilerin şifa olsun bitanem :dua::KK200:

Menüm
Sabah yarım dilim ekmek azıcık peynir

Öğlen 2 mandalina brokoli haşlaması 1 dilim ekmek

Buraya kadar güzel
Sonra evdelilere yemek hazırlarken kemdimden geçtim birden düşünmeden aniden oldu yani bştirmeden bırakmışlar 5 dlm yumurtalı ekmek yiyerek mahvettim herşeyi. Şimdi pazara çıkıcam ve akşama da yüzmem var inşallah yakarım .

Akşam 1 kase baharatlı yoğurt yeşilçay içerim .
Umarım dengelenir yaa. Ben niye böyle yapıyorum bilmiyorum ki . 😔😔😔
:mad::mad:
Bir haftalik ekmek stoğunu bitirmişsin kuzum. Yarın , öbür gün ekmek ve türevlerini yememeyi başarabilir misin 🙏 Cuma da ödül yapma bence kendine ceza ver. Sağlıklı beslenmen için dua ediyorum. :dua:

hemşerim etme eyleme kayseride yeme mi biter hamur işi mi biter :kk77::kk77::kk77::kk77:
Yok anam yog bitmez
Hep bi yandan sabrın sınanıyor heralde 😂
Sorma 🙄😅
Çok sabırlı değilimdir 🤣
eveet kaptanım gayseriliyim
Yilli misin?
Sur içi mi sur dışı mı 😅
Ben suvasliyim 🤣
İki Gayserilimiz var :21: bir Sivaslımız var :KK56:
2 Sivas abla
Senin yaptığını Çorumlu yapmaz hayal 😅

Menüm