- 25 Ağustos 2019
- 61.151
- 114.291
- 698
- 30
Oyyy bitanemm amaa ciddi ciddi resimde çok bellii özelden atayim sanasağlıkla gelsin kuzucuk da bana yine kız anası olacakmışsın gibi geliyor hep
ikisi de şahane, sağlıkla, hayırla gelsin miniğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy bitanemm amaa ciddi ciddi resimde çok bellii özelden atayim sanasağlıkla gelsin kuzucuk da bana yine kız anası olacakmışsın gibi geliyor hep
ikisi de şahane, sağlıkla, hayırla gelsin miniğim
İki erkek annesi olarak çok iyi anlıyorum canim bana da at bakayım istersen. Saglikla gelsinOyyy bitanemm amaa ciddi ciddi resimde çok bellii özelden atayim sana
İnşallah ablacimSıkıntı yapma hemen biraz gayretle verirsin aldıklarını.
Halledersin sen canısıİnşallah ablacim
Sağlıklı olsun hayirli evlat olsun yinede Allah gönlüne göre versin canımIyi ablam sükürrrr ama erkek gibi geldi bana haftaya kesin belli olur dedi doktor bence surpriz yapmak istedi haftaya dicek ama ben anladım
Ben bu sabah guzel bir eksi gördümYulaf kardeşliği bu sabah benim de tercihimdi canım. +300 gelince panikledim. Sagliksiz beslensem hadi tamam derim arada bir yapiyor benim tartım.
Hayırlı bi evlat olsun insaallahh canım aynenn sağoll nergiscimmSağlıklı olsun hayirli evlat olsun yinede Allah gönlüne göre versin canım
Hoşgeldin canımMerhabalar efendim beni de aranıza alır mısınız:) şu anda biraz gözlem yapıp takılmak istiyorum ilerleyen günlerde Elhan kardeş beni belki alır
İsmim minerva , öğretmenim, 35 yaşındayım, tartilmayi reddediyorum:) , çocuğum yok
Merhaba hoşgeldin Elhan cimin maşallah kapısı herkese açık. Çok sıcak da karşılar . Çok güzel bı aile olduk burda . İnşallah istedigin kiloya ulaşırsın sende sağlıklaMerhabalar efendim beni de aranıza alır mısınız:) şu anda biraz gözlem yapıp takılmak istiyorum ilerleyen günlerde Elhan kardeş beni belki alır
İsmim minerva , öğretmenim, 35 yaşındayım, tartilmayi reddediyorum:) , çocuğum yok
Teşekkür ederim sen nasılsın, sağlığın nasıl ?Hoşgeldin canım
Bir şeyler yapmalıyımBen bu sabah guzel bir eksi gördüm
Tamam geliyorumfesang heyyyy
Kızlar işlerim erken bitti birazdan ofisten çıkıyorum. En geç 16'da eve girmiş olurum. Bir aksilik olmazsa sıkı bir spor yapma planım var.
Zariflik doğuştan olmalıMerhaba hoşgeldin Elhan cimin maşallah kapısı herkese açık. Çok sıcak da karşılar . Çok güzel bı aile olduk burda . İnşallah istedigin kiloya ulaşırsın sende sağlıkla
Ayyy öğretmenler odası dolmuş yine hoşgeldin canımfesang heyyyy
Ooo kimleri görüyoruz efendim hoşgeldinizTamam geliyorum
özlemez miyimmm, hoşgeldinnAyy oku oku yazamadım
Özlediniz mi beni