• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

depremden sonra daha da kilo aldım ve bu durumdan da hoşnut değilim kendimi sevmiyorum artık😏
Zor şeyler yaşadınız biz ekrandan görmeye dayanamadığınız şeyleri siz yaşadınız kilo kimseye yakışmıyor canim hep birlikte kiloları vericegiz ve aynalarla barışık olucagiz

🥰 Evde yap kuzum. Leslie, zumba,plates,yoga ve daha saymakla bitmez altarnatif var evde yapabileceğin. :KK73:
evet kuzumm, açık hava yürüyüşünü çok çok fazla seviyorum ama 3-4 ay mecburen evde yapacağım artık :halay:

inşallah dışarı yürüyüşlerim gibi onu da bir düzene sokarım

A
Teşekkür ederim sen nasılsın, sağlığın nasıl ?
hamdolsun, şikayet olmasın
Ağrılar devam, bugün dizim için ortopediye gittim, dizimde sıvı birikmiş, çektirilecek, Kimbilir ne zamana randevu verecekler, diğer ağrılar bir artıyor, bir azalıyor.
Sabah 8 den beri ayaktayım, ödem ayak bileklerime yığıldı, şimdi de terapiden geldim, akşam yemeği düşünüyorum, onu hallettimmi koltuğa yapışacağım 🙂

Sen nasılsın canım, kilo aldım dedin, ben 90 a 1,5 basamak kala tekrar başladım 😔

Menüm
Sabah yarım dilim ekmek azıcık peynir

Öğlen 2 mandalina brokoli haşlaması 1 dilim ekmek

Buraya kadar güzel
Sonra evdelilere yemek hazırlarken kemdimden geçtim birden düşünmeden aniden oldu yani bştirmeden bırakmışlar 5 dlm yumurtalı ekmek yiyerek mahvettim herşeyi. Şimdi pazara çıkıcam ve akşama da yüzmem var inşallah yakarım .

Akşam 1 kase baharatlı yoğurt yeşilçay içerim .
Umarım dengelenir yaa. Ben niye böyle yapıyorum bilmiyorum ki . 😔😔😔

özlemez miyimmm, hoşgeldinn
Canım bende tüm gün baktım buralara ama yazamadım yoğundu 😍
Yorumlarda gülme imocini gördükçe mutlu oluyorum. Hep gül tatlışım. :dua: :KK74:
Kaldı ki mesajlarını görmek nasıl mutlu hissettirecek :KK37:
Simariyorum 🤩
A

Ağrılar devam, bugün dizim için ortopediye gittim, dizimde sıvı birikmiş, çektirilecek, Kimbilir ne zamana randevu verecekler, diğer ağrılar bir artıyor, bir azalıyor.
Sabah 8 den beri ayaktayım, ödem ayak bileklerime yığıldı, şimdi de terapiden geldim, akşam yemeği düşünüyorum, onu hallettimmi koltuğa yapışacağım 🙂

Sen nasılsın canım, kilo aldım dedin, ben 90 a 1,5 basamak kala tekrar başladım 😔
Dikkat et ablam. Ödem söktürücü biseyler vermiyorlar mi sana sanki çok ödemin oluyor gibi.
Bende seni özledim ayrıca. Bugün eksiye geçtim ama 2 gün izin aldım. Eşimle kafa dagitmaya ihtiyacımız var. Cumaya nasıl kavusurum bilmiyorum

A

çok çok geçmş olsun :(

A

Geçmiş olsun ablacım Allah şifa versin inşallah 🙏🏼 ordada mı doktorlara sıra bulmak zor oluyor ? Burası zaten hep sıkıntı

Menüm
Sabah yarım dilim ekmek azıcık peynir

Öğlen 2 mandalina brokoli haşlaması 1 dilim ekmek

Buraya kadar güzel
Sonra evdelilere yemek hazırlarken kemdimden geçtim birden düşünmeden aniden oldu yani bştirmeden bırakmışlar 5 dlm yumurtalı ekmek yiyerek mahvettim herşeyi. Şimdi pazara çıkıcam ve akşama da yüzmem var inşallah yakarım .

Akşam 1 kase baharatlı yoğurt yeşilçay içerim .
Umarım dengelenir yaa. Ben niye böyle yapıyorum bilmiyorum ki . 😔😔😔
Annem geldi bana sütlaç bı yandan mantı bı yandan 😭
Sabah yaptığım bayat ekmek böreği diğer yandan
Büyük cips almış sevdiğimden 😭
Akşam olsun uyuyalım biran önce 😍

A

Canım benim tez zamanda sifana kavuş insalahhh

Back