Yorumlarda gülme imocini gördükçe mutlu oluyorum. Hep gül tatlışım.Ayy oku oku yazamadım
Özlediniz mi beni
Kaldı ki mesajlarını görmek nasıl mutlu hissettirecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumlarda gülme imocini gördükçe mutlu oluyorum. Hep gül tatlışım.Ayy oku oku yazamadım
Özlediniz mi beni
ben de akşamları leslie yapmak istiyorum, artık havalar iyice serinledi dışarıda yürüyemiyorumKızlar işlerim erken bitti birazdan ofisten çıkıyorum. En geç 16'da eve girmiş olurum. Bir aksilik olmazsa sıkı bir spor yapma planım var.
Evde yap kuzum. Leslie, zumba,plates,yoga ve daha saymakla bitmez altarnatif var evde yapabileceğin.ben de akşamları leslie yapmak istiyorum, artık havalar iyice serinledi dışarıda yürüyemiyorum
Zor şeyler yaşadınız biz ekrandan görmeye dayanamadığınız şeyleri siz yaşadınız kilo kimseye yakışmıyor canim hep birlikte kiloları vericegiz ve aynalarla barışık olucagizdepremden sonra daha da kilo aldım ve bu durumdan da hoşnut değilim kendimi sevmiyorum artık
evet kuzumm, açık hava yürüyüşünü çok çok fazla seviyorum ama 3-4 ay mecburen evde yapacağım artıkEvde yap kuzum. Leslie, zumba,plates,yoga ve daha saymakla bitmez altarnatif var evde yapabileceğin.
Bilmem ki sen daha iyi bilirsinZariflik doğuştan olmalı
hamdolsun, şikayet olmasınTeşekkür ederim sen nasılsın, sağlığın nasıl ?
EveetAyy oku oku yazamadım
Özlediniz mi beni
Canım bende tüm gün baktım buralara ama yazamadım yoğunduözlemez miyimmm, hoşgeldinn
SimariyorumYorumlarda gülme imocini gördükçe mutlu oluyorum. Hep gül tatlışım.
Kaldı ki mesajlarını görmek nasıl mutlu hissettirecek
Dikkat et ablam. Ödem söktürücü biseyler vermiyorlar mi sana sanki çok ödemin oluyor gibi.A
hamdolsun, şikayet olmasın
Ağrılar devam, bugün dizim için ortopediye gittim, dizimde sıvı birikmiş, çektirilecek, Kimbilir ne zamana randevu verecekler, diğer ağrılar bir artıyor, bir azalıyor.
Sabah 8 den beri ayaktayım, ödem ayak bileklerime yığıldı, şimdi de terapiden geldim, akşam yemeği düşünüyorum, onu hallettimmi koltuğa yapışacağım
Sen nasılsın canım, kilo aldım dedin, ben 90 a 1,5 basamak kala tekrar başladım
çok çok geçmş olsunA
Ağrılar devam, bugün dizim için ortopediye gittim, dizimde sıvı birikmiş, çektirilecek, Kimbilir ne zamana randevu verecekler, diğer ağrılar bir artıyor, bir azalıyor.
Sabah 8 den beri ayaktayım, ödem ayak bileklerime yığıldı, şimdi de terapiden geldim, akşam yemeği düşünüyorum, onu hallettimmi koltuğa yapışacağım
Blonde yoga plates yaptığın bi videosu var mı YouTube da bana atar mısın ?Evde yap kuzum. Leslie, zumba,plates,yoga ve daha saymakla bitmez altarnatif var evde yapabileceğin.
Geçmiş olsun ablacım Allah şifa versin inşallah ordada mı doktorlara sıra bulmak zor oluyor ? Burası zaten hep sıkıntıA
Afiyet olsun kuzum yarasın sanada bebişidePazılı yoğurtlu bulgur çorbası varr hem hava çok soğuk sıcak sıcak iyi gider hemde şifa
Annem geldi bana sütlaç bı yandan mantı bı yandanMenüm
Sabah yarım dilim ekmek azıcık peynir
Öğlen 2 mandalina brokoli haşlaması 1 dilim ekmek
Buraya kadar güzel
Sonra evdelilere yemek hazırlarken kemdimden geçtim birden düşünmeden aniden oldu yani bştirmeden bırakmışlar 5 dlm yumurtalı ekmek yiyerek mahvettim herşeyi. Şimdi pazara çıkıcam ve akşama da yüzmem var inşallah yakarım .
Akşam 1 kase baharatlı yoğurt yeşilçay içerim .
Umarım dengelenir yaa. Ben niye böyle yapıyorum bilmiyorum ki .
hemşerim etme eyleme kayseride yeme mi biter hamur işi mi biterAnnem geldi bana sütlaç bı yandan mantı bı yandan
Sabah yaptığım bayat ekmek böreği diğer yandan
Büyük cips almış sevdiğimden
Akşam olsun uyuyalım biran önce
Canım benim tez zamanda sifana kavuş insalahhhA
Hep bi yandan sabrın sınanıyor heraldeAnnem geldi bana sütlaç bı yandan mantı bı yandan
Sabah yaptığım bayat ekmek böreği diğer yandan
Büyük cips almış sevdiğimden
Akşam olsun uyuyalım biran önce
Dombili sende mi kayserilisinnnhemşerim etme eyleme kayseride yeme mi biter hamur işi mi biter