- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
- 248
Yeni evliyken bı hatun vardı 15 dk videoları var lesli gibi baya şekilli vücudu vardı. Onu yaparken daha azimli olurdum. Gençlik işte.
Bide bu var bı ara çok meşhur olmuştu
Haah işte bende bunu diyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni evliyken bı hatun vardı 15 dk videoları var lesli gibi baya şekilli vücudu vardı. Onu yaparken daha azimli olurdum. Gençlik işte.
Koreli mi Çinli mi bayan var bıtane ben onu yapıyordum hatta bugün başlamayaı düşünüyorum vidyosunu bukayım size de artarım ismini hatırlamıyorum
Aynı yerdeyiz canım Elbistan dayız eşimin tayin olmadı hala evi tamir ettirdi ev sahibi oturmaya devam ediyoruz işte, evet canım sağlıkçıyım nöbetlerim oluyor 24 saat o günlerde aşırı diyet uygulayamıyorum maalesef gece uyumamak için kahve içiyorum meyve vs yiyorumTebrik ederim kaptanım
Hangi sehirdesin şimdi. Yanlış değilsem hastanede çalışıyordun demi.
Oy oy 1. Sınıf Allah kolaylık versin. Arkadaşlara pratik videolar atıyorum 1. Sınıf için. Çocuklar için iyi oluyor diyorlar. Denk gelirse atarım sana da
harikasın canım cumaya harika eksiyle geleceksinBugünkü menum
15.30: 1 porsiyon tavuklu sulu patates yemeği ve bol marul domates salatalık ve havuc ile salata limonlu
Şimdilik 1 ,buçuk litre su
400 ip atlama 2000p
7000 adım (nobetciydim koridorda hızlı hızlı yürüdüm spor çıksın aradan dedim bir de okulum biraz durağa uzak sabahlari ve çıkışta yürüyorum)700p
Yarım saat ev işi 150 p .
Toplam 2850p
Benden bu kadar Elhan @deli bir dombili
buna başlayım diyorum bende bakalım leslie sıktı biraz
İnşallah kaptanimm . Bugün diğer günlerden çok daha iyi hissediyorum çok şükürharikasın canım cumaya harika eksiyle geleceksin
Koreli mi Çinli mi bayan var bıtane ben onu yapıyordum hatta bugün başlamayaı düşünüyorum vidyosunu bukayım size de artarım ismini hatırlamıyorum
bende de oluyor canım bazı günler modum düşüyor devam edemeyecekmişim gibi geliyor sanki şişmişim agzımın adı yokmuş gibi vs ama bir gün sonra bakıyorum dinçim enerjikim harika bir güç oluyor sürekli inan bu modda yaşıyorum ama kendime hep şunu diyorum bu günler gececek ve sen istediğin kiloda istediğini giyen aynaya baktıgında kendi ile gurur duyan sağlıklı bir kadın olacaksın diyorumİnşallah kaptanimm . Bugün diğer günlerden çok daha iyi hissediyorum çok şükür
her güne 2-3 videosu olan birşeydi bende hatırladım onu evet baya güzeldi baya da yoruyordu insanıAttığınız videoları iş yerinden açamıyorum, eve gidince bakarım, ama eskiden ileri düzeyde chloe thing vardı, zor ama etkili hareketleri vardı.
Aynen kendime söylediklerim bunlar . Ve benim sözüm var kendime Rabbimin izniyle 6 Şubat küçük oglumun 1 . Yaş günü o gün geldiginde hedefime çok yakın olmak istiyorum.bende de oluyor canım bazı günler modum düşüyor devam edemeyecekmişim gibi geliyor sanki şişmişim agzımın adı yokmuş gibi vs ama bir gün sonra bakıyorum dinçim enerjikim harika bir güç oluyor sürekli inan bu modda yaşıyorum ama kendime hep şunu diyorum bu günler gececek ve sen istediğin kiloda istediğini giyen aynaya baktıgında kendi ile gurur duyan sağlıklı bir kadın olacaksın diyorum
ya harikasın ilk bende oğlumun doğum gününde hamile kaldıgım kiloda olacagım diye motive etmiştim ve olmuştum şimdi ilk hedef doğum günümü yılbaşını koydum kendime inşallah hep birlikte basaracagzıAynen kendime söylediklerim bunlar . Ve benim sözüm var kendime Rabbimin izniyle 6 Şubat küçük oglumun 1 . Yaş günü o gün geldiginde hedefime çok yakın olmak istiyorum.
İnsallah canimm.ya harikasın ilk bende oğlumun doğum gününde hamile kaldıgım kiloda olacagım diye motive etmiştim ve olmuştum şimdi ilk hedef doğum günümü yılbaşını koydum kendime inşallah hep birlikte basaracagzı
buna başlayım diyorum bende bakalım leslie sıktı biraz
Olur o kadar. Onca zorlukla yine almamisin daha güzel olacakAynı yerdeyiz canım Elbistan dayız eşimin tayin olmadı hala evi tamir ettirdi ev sahibi oturmaya devam ediyoruz işte, evet canım sağlıkçıyım nöbetlerim oluyor 24 saat o günlerde aşırı diyet uygulayamıyorum maalesef gece uyumamak için kahve içiyorum meyve vs yiyorum
Geçmiş olsun ben dinlendim yemek yedim gectiO kişi benim
Eklerim canım
Evet
Abuuuu muge apla bu kadar zayiflanmaz ki
Benim de 2 gündür içim bulanıyor
Hava degisimi diyeceğim değişen bişey de yok. Stresten mi acep
Hiç sormaHayırlı olsun kaptanım.
gezegenfeza geçen hafta kilo aldığı için yolcu edilmişti bu hafta verdiği için. garibin yüzü gülür mü
Hoşgeldin canımHoş bulduk çok teşekkür ederim, ☺ bugün tartıldım aslında ama fotoğraf çekmeyi unuttum yine kilomu yazarım ama bu hafta yarışlara katılmadan menü paylaşımı yaparak başlamak istiyorum bazı sağlık problemlerim var o yüzden spora yavaş yavaş başlıycam bu hafta birde kızımında anı gelişen bi sağlık probleminden dolayı şehir dışına gideceğiz yarın başka hastaneye bu hafta adapte haftam olsun inşallah cuma gnü takımlara girmek isterim bir aksilik olmazsa
o zmaan klasikten gidelim en çok kilo vereni gezegenfeza alaalım en çok kilo alanı verelim Beth18
kaptanım Elhan
Eski kaptanım bugün yemek yemicen miben bugun uzun oruçda oldugum için menü filan yok bana yarın öğlen limonlu su ile bozacagım Elhan