• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eveeeeeet :rapci:
Hoş geldin canım 😘 Allah bir daha yaşatmasın :dua:
Kelebekim yeni duzeniniz sağlıkla huzurla devam etsin. :dua:
Bugün kahvaltı yapmadiysan fotoğrafli bir bildirim yap canım. Yaptıysan yarın sabah tartilip paylasabilirsin. Cuma günü istersen seçmelere girip takımlarda yarisabilirsin kuzummho

Eveeeeeet :rapci:
Hoş geldin canım 😘 Allah bir daha yaşatmasın :dua:
Kelebekim yeni duzeniniz sağlıkla huzurla devam etsin. :dua:
Bugün kahvaltı yapmadiysan fotoğrafli bir bildirim yap canım. Yaptıysan yarın sabah tartilip paylasabilirsin. Cuma günü istersen seçmelere girip takımlarda yarisabilirsin kuzumm :KK60:
Hoş bulduk çok teşekkür ederim, ☺ bugün tartıldım aslında ama fotoğraf çekmeyi unuttum yine kilomu yazarım ama bu hafta yarışlara katılmadan menü paylaşımı yaparak başlamak istiyorum bazı sağlık problemlerim var o yüzden spora yavaş yavaş başlıycam bu hafta birde kızımında anı gelişen bi sağlık probleminden dolayı şehir dışına gideceğiz yarın başka hastaneye bu hafta adapte haftam olsun inşallah cuma gnü takımlara girmek isterim bir aksilik olmazsa

İnşallah canım
Bakalım artık 78 e geçelim yılbaşı geliyor

Çok mu belli oldu tüh pastırmayi unutmuşuz 😅

Canım hoşgeldin. Nasılsın çocuklar nasıl ❤️
Hoşbulduk canım, iyiz diyelim iyi olalım inşallah, çocuklar da kızımın 1. Sınıfa başladı pek istekli gitmiyor okula, ben okumuycam diyo🤣 oğlum Anasınıfına gidiyor ben nöbet ev çocuklar derken baya yorucu geçiyor günler sen nasılsın

Hoş bulduk çok teşekkür ederim, ☺ bugün tartıldım aslında ama fotoğraf çekmeyi unuttum yine kilomu yazarım ama bu hafta yarışlara katılmadan menü paylaşımı yaparak başlamak istiyorum bazı sağlık problemlerim var o yüzden spora yavaş yavaş başlıycam bu hafta birde kızımında anı gelişen bi sağlık probleminden dolayı şehir dışına gideceğiz yarın başka hastaneye bu hafta adapte haftam olsun inşallah cuma gnü takımlara girmek isterim bir aksilik olmazsa
Çok geçmiş olsun canım (hem kızına hem kendine) 😘. Nasıl iyi hissedeceksen öyle devam et kelebek. :KK60: Hazır olduğun zaman haber edersin.

Şimdi geldim göz numarası artmamış dr çok iyi dedi,şeffaf lens taktı günlük kullanım içinde pek gözlük gibi rahat değil bakalım.Renkli lens alacamda onunda reçetesini yazdı.
Çok sevindim :KK60:
Alismadigin için zor geliyor olabilir canım. Renkli lens ne renk olacak :confused::rolleyes::rolleyes:
Menekşe rengi gözlerim olsun isterdim hep :KK51:violet

Çok sevindim :KK60:
Alismadigin için zor geliyor olabilir canım. Renkli lens ne renk olacak :confused::rolleyes::rolleyes:
Menekşe rengi gözlerim olsun isterdim hep :KK51:violet
Banada süprüz oldu çıtırcım,bulanık hala dr dedi gözlükkadar olmaz diye çıkarcam herhalde .
Evde gri ton var,bir dönem yeşil kullandım kedi gibi oldum,bide ela rengi kullandım o güzel oluyor çok belli olmuyor lens olduğu.

eline emeğine sağlık kaptanım
Tebrik ederim kaptanım ❤️
Hoşbulduk canım, iyiz diyelim iyi olalım inşallah, çocuklar da kızımın 1. Sınıfa başladı pek istekli gitmiyor okula, ben okumuycam diyo🤣 oğlum Anasınıfına gidiyor ben nöbet ev çocuklar derken baya yorucu geçiyor günler sen nasılsın
Hangi sehirdesin şimdi. Yanlış değilsem hastanede çalışıyordun demi🙄.
Oy oy 1. Sınıf Allah kolaylık versin. Arkadaşlara pratik videolar atıyorum 1. Sınıf için. Çocuklar için iyi oluyor diyorlar. Denk gelirse atarım sana da ❤️

Bugünkü menum
15.30: 1 porsiyon tavuklu sulu patates yemeği ve bol marul domates salatalık ve havuc ile salata limonlu
Şimdilik 1 ,buçuk litre su
400 ip atlama 2000p
7000 adım (nobetciydim koridorda hızlı hızlı yürüdüm spor çıksın aradan dedim 🥰bir de okulum biraz durağa uzak sabahlari ve çıkışta yürüyorum)700p
Yarım saat ev işi 150 p .
Toplam 2850p
Benden bu kadar ❤️ Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @deli bir dombili

Back