Hayırlı olsun kaptanım.o zmaan klasikten gidelim en çok kilo vereni gezegenfeza alaalım en çok kilo alanı verelim @Beth18
kaptanım Elhan
gezegenfeza geçen hafta kilo aldığı için yolcu edilmişti bu hafta verdiği için. garibin yüzü gülür mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun kaptanım.o zmaan klasikten gidelim en çok kilo vereni gezegenfeza alaalım en çok kilo alanı verelim @Beth18
kaptanım Elhan
Eveeeeeet
Hoş geldin canım Allah bir daha yaşatmasın
Kelebekim yeni duzeniniz sağlıkla huzurla devam etsin.
Bugün kahvaltı yapmadiysan fotoğrafli bir bildirim yap canım. Yaptıysan yarın sabah tartilip paylasabilirsin. Cuma günü istersen seçmelere girip takımlarda yarisabilirsin kuzummho
Hoş bulduk çok teşekkür ederim, ☺ bugün tartıldım aslında ama fotoğraf çekmeyi unuttum yine kilomu yazarım ama bu hafta yarışlara katılmadan menü paylaşımı yaparak başlamak istiyorum bazı sağlık problemlerim var o yüzden spora yavaş yavaş başlıycam bu hafta birde kızımında anı gelişen bi sağlık probleminden dolayı şehir dışına gideceğiz yarın başka hastaneye bu hafta adapte haftam olsun inşallah cuma gnü takımlara girmek isterim bir aksilik olmazsaEveeeeeet
Hoş geldin canım Allah bir daha yaşatmasın
Kelebekim yeni duzeniniz sağlıkla huzurla devam etsin.
Bugün kahvaltı yapmadiysan fotoğrafli bir bildirim yap canım. Yaptıysan yarın sabah tartilip paylasabilirsin. Cuma günü istersen seçmelere girip takımlarda yarisabilirsin kuzumm
Hoşbulduk canım, iyiz diyelim iyi olalım inşallah, çocuklar da kızımın 1. Sınıfa başladı pek istekli gitmiyor okula, ben okumuycam diyo oğlum Anasınıfına gidiyor ben nöbet ev çocuklar derken baya yorucu geçiyor günler sen nasılsınİnşallah canım
Bakalım artık 78 e geçelim yılbaşı geliyor
Çok mu belli oldu tüh pastırmayi unutmuşuz
Canım hoşgeldin. Nasılsın çocuklar nasıl
Çok geçmiş olsun canım (hem kızına hem kendine) . Nasıl iyi hissedeceksen öyle devam et kelebek. Hazır olduğun zaman haber edersin.Hoş bulduk çok teşekkür ederim, ☺ bugün tartıldım aslında ama fotoğraf çekmeyi unuttum yine kilomu yazarım ama bu hafta yarışlara katılmadan menü paylaşımı yaparak başlamak istiyorum bazı sağlık problemlerim var o yüzden spora yavaş yavaş başlıycam bu hafta birde kızımında anı gelişen bi sağlık probleminden dolayı şehir dışına gideceğiz yarın başka hastaneye bu hafta adapte haftam olsun inşallah cuma gnü takımlara girmek isterim bir aksilik olmazsa
Kolaylıklar seninle olsun canım.ben bugun uzun oruçda oldugum için menü filan yok bana yarın öğlen limonlu su ile bozacagım Elhan
sagolasın kaptanım amin inşallah bol eksili bir hafta olsun inşallah hepimizeKolaylıklar seninle olsun canım.
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım (hem kızına hem kendine) . Nasıl iyi hissedeceksen öyle devam et kelebek. Hazır olduğun zaman haber edersin.
Çok sağol canımGeçmiş olsun canım
Çok sevindimŞimdi geldim göz numarası artmamış dr çok iyi dedi,şeffaf lens taktı günlük kullanım içinde pek gözlük gibi rahat değil bakalım.Renkli lens alacamda onunda reçetesini yazdı.
Banada süprüz oldu çıtırcım,bulanık hala dr dedi gözlükkadar olmaz diye çıkarcam herhalde .Çok sevindim
Alismadigin için zor geliyor olabilir canım. Renkli lens ne renk olacak
Menekşe rengi gözlerim olsun isterdim hep violet
Olur kaptanım çok sevinirimHedefe kadar glutenli şeylerden uzağız o halde. Şöyle yapalım 40 gün uzak durabilirsin mesela. Sonra ödül günün olur. Sonra tekrar 40 gün devam. Hedefe kadar ilerleyebiliriz senle ne dersin
Hiç sıkmayın canınızı Cumaya düzelir
Bwn leslie yapmıştım tavsiye ederim 1'den 5'e kadar yapılıyor,kardio yaptım birde aradada zumba .internetten evde yapacagım spor videosu önerisi olan var mı canlar
Tebrik ederim kaptanımeline emeğine sağlık kaptanım
Hangi sehirdesin şimdi. Yanlış değilsem hastanede çalışıyordun demi.Hoşbulduk canım, iyiz diyelim iyi olalım inşallah, çocuklar da kızımın 1. Sınıfa başladı pek istekli gitmiyor okula, ben okumuycam diyo oğlum Anasınıfına gidiyor ben nöbet ev çocuklar derken baya yorucu geçiyor günler sen nasılsın
Yeni evliyken bı hatun vardı 15 dk videoları var lesli gibi baya şekilli vücudu vardı. Onu yaparken daha azimli olurdum. Gençlik işte.internetten evde yapacagım spor videosu önerisi olan var mı canlar
Koreli mi Çinli mi bayan var bıtane ben onu yapıyordum hatta bugün başlamayaı düşünüyorum vidyosunu bukayım size de artarım ismini hatırlamıyoruminternetten evde yapacagım spor videosu önerisi olan var mı canlar