• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

10.30 1 dilim tbe 1 hindi füme 2 dilim kaşar 5 zeytin Yeşillik
12.30 2 ceviz
13.30 1 kepçe kuru fasulye 3 yk yoğurt yeşillik
15.00 1 t hurması 1 elma 1 kahve
18.00 1 porsiyon fırın da karnabahar patates 3 yk yoğurt
1.5 litre su
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa Ellssa

A
İyi akşamlar kızlar
Bugün hiç modum tok nedense
Bana bi enerjjjjjjiiii lazım

Sabah 9da
Maydanoz zencefilli smohite
Saat 11 de
Yarım haşlanmış patates
2 çeri domates
Yesillik

Ogle Kahve soda
1 mandalina
1 havuc

Akşam 18
Mercimek köftesi 5 adet
3 kaşık ot kavurmasi
Ayran
Bollll yesillik

8.bin adım yürüyüş 800
110 ip atlama. 55
Toplam 1355.p
Su 2 litre

Ellssa Ellssa Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ZincirKirma ZincirKirma
Allahtan enerjin yok canım

İyi akşamlar herkese geçmişe bakamadım hala yoğunum boş zamanımda dönüp bakcam inş bugünkü menum
Sabah kahvaltı yok ayaküstü iki lokma ekmek ve Bi dilim beyaz peynir oda ilacımı alabilmek için disarda işlerim vardı
Ara bir muz
Ara yarım elma
Ara Bi avuç fıstık
Akşam fırında levrek
Salata
Su belki 3 litreyi bulur okadar çok koştururken su icip durdum saatim yanımda degildi adım sayamadım malesef
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Arkadaşlar hayırlı akşamlar ben bugün ilk menü paylaşımı ile başlayacağım ama bugün dediğim gibi sağlık problemlerinden yarın şehir dışına çıkacağız bu hafta ben kendimi adeta olmak motive etmek için sadece menü paylaşımı yapmak istiyorum herhangi bi yarışma grubuna şuan girmek istemiyorum
Bu arada diyetisyene falan gitmedim daha önce gitmişti eski listem var fakat ben bu sefer aralıklı oruç yapmak istiyorum. Ayrıca nöbet usulü çalıştığım için hastanede olduğum günler pek uygulayamayam o yüzden kimsenin emeğini ziyan edip grupların yüzdesini düşürmek istemem.

Saat 15:00
1 yumurta,az peynir ve maydonozla omlet
5 zeytin 1 domates, roka, 2 yeşil biber 2 kızarmış tb ekmeği 1 ceviz 1 kupa yeşil çay
Akşam: 18:30

1 tabak etli yeşil fasulye, 1 kase yoğurt, salata
19:30 Ara: şekersiz çay, 1 hurma, avuç içi kadar leblebi
Su: 2 lt
Spor: 10 dakika Emma fitnes göbek yağ yakma 10 dakika

normalde yeme saatlerimi: 12:00-20:00 ayarlanmıştım nöbet çıkışı olduğum için bugün böyle oldu

İyi akşamlar kızlar
Bugün hiç modum tok nedense
Bana bi enerjjjjjjiiii lazım

Sabah 9da
Maydanoz zencefilli smohite
Saat 11 de
Yarım haşlanmış patates
2 çeri domates
Yesillik

Ogle Kahve soda
1 mandalina
1 havuc

Akşam 18
Mercimek köftesi 5 adet
3 kaşık ot kavurmasi
Ayran
Bollll yesillik

8.bin adım yürüyüş 800
110 ip atlama. 55
Toplam 1355.p
Su 2 litre

Ellssa Ellssa Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ZincirKirma ZincirKirma
Tatlım niye modun düşük noldu o_O
Kocaman sarılıp öpeyim seni :KK74:
Afiyet olsun. Mercimek köftesi benim için pişmanlık iki tane de yesem sıkıntı oluyor. İnşallah sana bir etkisi olmaz. Diğer yediklerin çok güzel. Spor da guzel. :KK9:

10 dk bölgesel hareketler 100 puan

10.000 adim 1000 puan
1100puan

Eklentiler

• Screenshot_20231204-202921_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20231204-202921_Samsung Health.jpg
    132,7 KB · Görüntüleme: 25
Arkadaşlar hayırlı akşamlar ben bugün ilk menü paylaşımı ile başlayacağım ama bugün dediğim gibi sağlık problemlerinden yarın şehir dışına çıkacağız bu hafta ben kendimi adeta olmak motive etmek için sadece menü paylaşımı yapmak istiyorum herhangi bi yarışma grubuna şuan girmek istemiyorum
Bu arada diyetisyene falan gitmedim daha önce gitmişti eski listem var fakat ben bu sefer aralıklı oruç yapmak istiyorum. Ayrıca nöbet usulü çalıştığım için hastanede olduğum günler pek uygulayamayam o yüzden kimsenin emeğini ziyan edip grupların yüzdesini düşürmek istemem.
Bu hafta hazırlıkta kendine bir düzen olusturursun acelesi yok. Şu an istesen de takımlara giremezsin cuma seçmelerimiz oluyor.

yok canım pazartesileri 40 saatlik oruç yapıyorum salı öğlen bozuyorum yavaştan limonlu su bir meyve biraz yeşillik kemiriyorum sonra ilk ögün çarşambayaya öğlen oluyor bende baya etki ediyor bide bu hafta regl haftam şişmek duraksamak istemiyorum
Abooooo nasıl dayanıyorsun kaptanım kaç yaşındasın? Ben geçen senelerde baya saatler aç kalıyordum ama bu dönem kalamıyorum çok fena oldum geçen gün. Onun yerine az da kilo versem günde en az 1 öğün yicem
Kahvaltı
Krep fıstık ezmesi çay
Ara nescafe
Öğle brokoli tost
Ara nescafe mandalina
Akşam kefir maydanoz ıspanak muz elma yarım karışımı içtim
1.5 litre su
Akşama 2.5 olur
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa Ellssa
Ay sizin menüleri görünce ben dünyayı yemişim yav (haftasonu için yazdim)
Afiyet olsun tatlım. Su içmeye devam et. :KK60:
Sagol canisi içiyorum 1 lt olmuştur daha icicem
101 kg ile merhabalar demeye geldim ama geç geldim
Abovvv ;)
Harika afiyet olsun canım 💙

Yeni kaptanın da yemicek 😄
Ay bu kaptanlar eğer ben kurallara uyumazsam yemek yerine beni yerler:KK70::KK70:
Menüm
Sabah 1 haşlanmış patates
Arada maden suyu
Öğlen 3 haşlanmış patates
Akşam fırın balık salata
Çay kahve su faslına geçeceğim az sonra
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @deli bir dombili
Canim haşlanmış patates kürü mu yapıyorsun ;) :D

Haklısın önceki yaptıklarımda 40 saat falan aç durmuyordum akşamları yiyordum işten gelince bazende 24 saatte bir falan yapıyordum 40 saat civarı beni mahvetti

Aaa adımı hatırlıyorsun canim sagol iyiyim sen nasılsın geldiğine çok sevindim :)
İyiyim canım senin cocuklar nasıl? oğlun iyidir inşallah 🤲

Back