Teşekkür ederiim gel beraber görelim sonraa yeni yıldaaa gelsin 5 lerHarikasın canımm 60 ı görmüşsün benim de bu haftaki hedefim 60ı görebilmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiim gel beraber görelim sonraa yeni yıldaaa gelsin 5 lerHarikasın canımm 60 ı görmüşsün benim de bu haftaki hedefim 60ı görebilmek
Ah, uf, vuruldumMenüm
Sabah 1 haşlanmış patates
Arada maden suyu
Öğlen 3 haşlanmış patates
Akşam fırın balık salata
Çay kahve su faslına geçeceğim az sonra
Elhan @deli bir dombili
Yok abla daha su yok spor yokAh, uf, vuruldum
İyi Ateş ettin haa
Hayır yarışmak istiyorum o anlamda dedim direk grupta olmak istiyorumOlur ... hastalıkla ilgili bir durum mu ?
Allahtan enerjin yok canımİyi akşamlar kızlar
Bugün hiç modum tok nedense
Bana bi enerjjjjjjiiii lazım
Sabah 9da
Maydanoz zencefilli smohite
Saat 11 de
Yarım haşlanmış patates
2 çeri domates
Yesillik
Ogle Kahve soda
1 mandalina
1 havuc
Akşam 18
Mercimek köftesi 5 adet
3 kaşık ot kavurmasi
Ayran
Bollll yesillik
8.bin adım yürüyüş 800
110 ip atlama. 55
Toplam 1355.p
Su 2 litre
Ellssa Elhan ZincirKirma
Hadi inşallahhhTeşekkür ederiim gel beraber görelim sonraa yeni yıldaaa gelsin 5 ler
Tamam canım yanlis anlamışım. @deli bir dombili kaptanimin bir yarışmacısı izne ayrıldı onun yerine eklerim seni.Hayır yarışmak istiyorum o anlamda dedim direk grupta olmak istiyorum
Tatlım niye modun düşük nolduİyi akşamlar kızlar
Bugün hiç modum tok nedense
Bana bi enerjjjjjjiiii lazım
Sabah 9da
Maydanoz zencefilli smohite
Saat 11 de
Yarım haşlanmış patates
2 çeri domates
Yesillik
Ogle Kahve soda
1 mandalina
1 havuc
Akşam 18
Mercimek köftesi 5 adet
3 kaşık ot kavurmasi
Ayran
Bollll yesillik
8.bin adım yürüyüş 800
110 ip atlama. 55
Toplam 1355.p
Su 2 litre
Ellssa Elhan ZincirKirma
Bu hafta hazırlıkta kendine bir düzen olusturursun acelesi yok. Şu an istesen de takımlara giremezsin cuma seçmelerimiz oluyor.Arkadaşlar hayırlı akşamlar ben bugün ilk menü paylaşımı ile başlayacağım ama bugün dediğim gibi sağlık problemlerinden yarın şehir dışına çıkacağız bu hafta ben kendimi adeta olmak motive etmek için sadece menü paylaşımı yapmak istiyorum herhangi bi yarışma grubuna şuan girmek istemiyorum
Bu arada diyetisyene falan gitmedim daha önce gitmişti eski listem var fakat ben bu sefer aralıklı oruç yapmak istiyorum. Ayrıca nöbet usulü çalıştığım için hastanede olduğum günler pek uygulayamayam o yüzden kimsenin emeğini ziyan edip grupların yüzdesini düşürmek istemem.
Afiyet olsun patatesim ah pardon balığım ...Menüm
Arada maden suyu
Akşam fırın balık salata
Elhan @deli bir dombili
Abooooo nasıl dayanıyorsun kaptanım kaç yaşındasın? Ben geçen senelerde baya saatler aç kalıyordum ama bu dönem kalamıyorum çok fena oldum geçen gün. Onun yerine az da kilo versem günde en az 1 öğün yicemyok canım pazartesileri 40 saatlik oruç yapıyorum salı öğlen bozuyorum yavaştan limonlu su bir meyve biraz yeşillik kemiriyorum sonra ilk ögün çarşambayaya öğlen oluyor bende baya etki ediyor bide bu hafta regl haftam şişmek duraksamak istemiyorum
Ay sizin menüleri görünce ben dünyayı yemişim yav (haftasonu için yazdim)
Sagol canisi içiyorum 1 lt olmuştur daha icicemAfiyet olsun tatlım. Su içmeye devam et.
Abovvv101 kg ile merhabalar demeye geldim ama geç geldim
Ay bu kaptanlar eğer ben kurallara uyumazsam yemek yerine beni yerlerHarika afiyet olsun canım
Yeni kaptanın da yemicek
Canim haşlanmış patates kürü mu yapıyorsunMenüm
Arada maden suyu
Akşam fırın balık salata
Elhan @deli bir dombili
İyiyim canım senin cocuklar nasıl? oğlun iyidir inşallahHaklısın önceki yaptıklarımda 40 saat falan aç durmuyordum akşamları yiyordum işten gelince bazende 24 saatte bir falan yapıyordum 40 saat civarı beni mahvetti
Aaa adımı hatırlıyorsun canim sagol iyiyim sen nasılsın geldiğine çok sevindim :)