- 3 Ocak 2020
- 5.798
- 32.151
- 548
hemenn bugunNe zaman derseniz başlayalım ben de özledim Mirayi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemenn bugunNe zaman derseniz başlayalım ben de özledim Mirayi
Süpersin beni etiketlemeyi unutmakaptanım bugunden itibaren bildiriyorum
Harikasın safinaz maşallahın var
2 günde ne güzel vermişsin tebrik ederim
ben haftasonu bakamadığım için dikkatimden kaçmış bende varım tabiki puan hesaplama nasıl oluyor bilgi verirminizARALIK 1. HAFTASpora katılmak istemeyenler bana bilgi verirse sevinirim bugün bana gelen bilgiler bu kadar spora yarışmasına katılmak isteyenler puanlamalarıyla birlikte beni etiketlesin . Sporla kalın kızlar ...
Masterfit Yarışması Spor Etabı 03.12 04.12 05.12 06.12 07.12 TOPLAM Kırmızı Takım deli bir dombiliKAPTAN Beth18 Tesnim1903 Mthn83 anneadayiiii 1600puan M Meryem1306 TemelinSafinazi FitVenus muhendishanim98 Jasminium84 -Hayal 270 puan Migim Yarın ilk bildirim Mavi Takim Ellssa KAPTAN sibel_84 menekse_kokusu 1400puan badem000 Elhan ZincirKirma 523puan blonde ambition Ozzybal Nergis 35 1600puan gezegenfeza Limoni026 sara_28 HAZIRLIK BÖLÜMÜ Tutku44 Pinkharleyquinn @60kiloyum @Gonul83 CordeLia yakın zamanda bild
Teşekkür ederim Regli oldum şişlik vardı muhtemelen cuma günü2 günde ne güzel vermişsin tebrik ederim
Rabbim şifa versin canımDun çıktık daha doğrusu imza attım ve çıkardım salı günü özel bir hastaneye götüreceğim.. şuan evde saat başı damlaları var iyi değil ama bakalım devlet hastanesi canımdan bezdirdi evde devam edeceğiz diyip çıkardım inş salı günü gideceğimiz doktor daha iyi olur. Bugünde tartildim 110 çıktım çok üzüldüm ama kıyafet vs vardı akşam üzeri bide yarın sabah bildirim yapıp takıma devam edeceğim:*
İnşallah canımcanım kendini kasma biraz oluruna bırak yaptın daha önce yapabilirisn yine hep birlikte yapacagız başaracagız motivasyonunu düşüren ne sorun ne ona bak bir süre bitki çayını iç suyunu iç akşam belli saatten sonra yemeyerek biraz kendini dinlendir istersen
Çok mu belli oldu tüh pastırmayi unutmuşuznerelisin canım sen
kete mantı kayseri mi koktu bi ortalık
Canım hoşgeldin. Nasılsın çocuklar nasılMerhabalar 1 yıl kadar önce bende katılmıştım fakat Elbistan da yaşadığımız depremden sonra uzun bir süre gelemedim bir kaç kadar oldu düzenimizi tekrar kuralı
Aldığım 5 kilom var yarışmaya katılabiliyor muyum?
İşte ev işi( yapabildiğim kadar), yemek yaparsam yavaş yürüyüşe de bacaklar müsade etmiyorYavaş yururuyuste var canım
1. Sayfada puanlama ile ilgili bilgi var 30 dk ev temizliği x5 150 puan gibi canım beni etiketlemeyi unutmaben haftasonu bakamadığım için dikkatimden kaçmış bende varım tabiki puan hesaplama nasıl oluyor bilgi verirminiz
şuan kayseride mi yaşıyorsunuzİnşallah canım
Bakalım artık 78 e geçelim yılbaşı geliyor
Çok mu belli oldu tüh pastırmayi unutmuşuz
Canım hoşgeldin. Nasılsın çocuklar nasıl
Sivas lıyımnerelisin canım sen
kete mantı kayseri mi koktu bi ortalık
Rabbım acil şifalar versin canım haklısın canım seni muaf yazıyorum iyi günlerde bildirimini bekliyorumİşte ev işi( yapabildiğim kadar), yemek yaparsam yavaş yürüyüşe de bacaklar müsade etmiyor
Rabbim o günleri aratmayacak güzel günler göstersin canımMerhabalar 1 yıl kadar önce bende katılmıştım fakat Elbistan da yaşadığımız depremden sonra uzun bir süre gelemedim bir kaç kadar oldu düzenimizi tekrar kuralı
Aldığım 5 kilom var yarışmaya katılabiliyor muyum?
Bu hafta cok arti var canim haftasonu kotu gecmis cogumuzun bende dahil demekki cumaya süper geleceğizArtıda yanlız değilim
Kızlar bı silkelenmek gerek
Bende en kötü 77 istiyorum ama olmuyor gerçekten 89den aşağı öneriyorum yapamıyorum ve çok yıprandım gerçekten atılım yapmam lazım acilen olmadı cumaya kadar detoks programımı yapsak ne yapsak bilemedimİnşallah canım
Bakalım artık 78 e geçelim yılbaşı geliyor
Çok mu belli oldu tüh pastırmayi unutmuşuz
Canım hoşgeldin. Nasılsın çocuklar nasıl
Geçmiş olsun canımDepremi hisseden herkese geçmiş olsun
Bende sağlıkocagindaydım sanırim hemsire hissetti bi kapıya çıktı girdi ben yataktaydım iğne vurulcam bekliyorum totom açık
Bana demedi birsey tedirgin olmayayım diye sanırım
Evham yapma bişey yoktur inşaAllahDepremi hisseden herkese geçmiş olsun
Bende sağlıkocagindaydım sanırim hemsire hissetti bi kapıya çıktı girdi ben yataktaydım iğne vurulcam bekliyorum totom açık
Bana demedi birsey tedirgin olmayayım diye sanırım