• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ARALIK 1. HAFTA
Spora katılmak istemeyenler bana bilgi verirse sevinirim bugün bana gelen bilgiler bu kadar spora yarışmasına katılmak isteyenler puanlamalarıyla birlikte beni etiketlesin . Sporla kalın kızlar ...
ben haftasonu bakamadığım için dikkatimden kaçmış bende varım tabiki puan hesaplama nasıl oluyor bilgi verirminiz

Dun çıktık daha doğrusu imza attım ve çıkardım salı günü özel bir hastaneye götüreceğim.. şuan evde saat başı damlaları var iyi değil ama bakalım devlet hastanesi canımdan bezdirdi evde devam edeceğiz diyip çıkardım inş salı günü gideceğimiz doktor daha iyi olur. Bugünde tartildim 110 çıktım çok üzüldüm ama kıyafet vs vardı akşam üzeri bide yarın sabah bildirim yapıp takıma devam edeceğim:*
Rabbim şifa versin canım 🤲🏼

canım kendini kasma biraz oluruna bırak yaptın daha önce yapabilirisn yine hep birlikte yapacagız başaracagız motivasyonunu düşüren ne sorun ne ona bak bir süre bitki çayını iç suyunu iç akşam belli saatten sonra yemeyerek biraz kendini dinlendir istersen
İnşallah canım
Bakalım artık 78 e geçelim yılbaşı geliyor
nerelisin canım sen

kete mantı kayseri mi koktu bi ortalık :super:
Çok mu belli oldu tüh pastırmayi unutmuşuz 😅
Merhabalar 1 yıl kadar önce bende katılmıştım fakat Elbistan da yaşadığımız depremden sonra uzun bir süre gelemedim bir kaç kadar oldu düzenimizi tekrar kuralı
Aldığım 5 kilom var yarışmaya katılabiliyor muyum?
Canım hoşgeldin. Nasılsın çocuklar nasıl ❤️

Eklentiler

• IMG_20231204_085138.jpg
    IMG_20231204_085138.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 22
Merhabalar 1 yıl kadar önce bende katılmıştım fakat Elbistan da yaşadığımız depremden sonra uzun bir süre gelemedim bir kaç kadar oldu düzenimizi tekrar kuralı
Aldığım 5 kilom var yarışmaya katılabiliyor muyum?
Rabbim o günleri aratmayacak güzel günler göstersin canım 🤲🏼

İnşallah canım
Bakalım artık 78 e geçelim yılbaşı geliyor

Çok mu belli oldu tüh pastırmayi unutmuşuz 😅

Canım hoşgeldin. Nasılsın çocuklar nasıl ❤️
Bende en kötü 77 istiyorum ama olmuyor gerçekten 89den aşağı öneriyorum yapamıyorum ve çok yıprandım gerçekten atılım yapmam lazım acilen olmadı cumaya kadar detoks programımı yapsak ne yapsak bilemedim

Depremi hisseden herkese geçmiş olsun

Bende sağlıkocagindaydım sanırim hemsire hissetti bi kapıya çıktı girdi ben yataktaydım iğne vurulcam bekliyorum totom açık
Bana demedi birsey tedirgin olmayayım diye sanırım
Evham yapma bişey yoktur inşaAllah🤲🏼
Çıkınca haber ver

Back