- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- 1
- 6.445
- 158
Tebrikler canım 2 günde bu kadar düşük kiloda ssupersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım 2 günde bu kadar düşük kiloda ssupersin
Bir kraaaaaal daha
Hafta içi bana güzel tabaklar hazırla Meryem diyen bir tartı Halleder arkadaşım.
Tebrikler bitanem
Harikasın canımm 60 ı görmüşsün benim de bu haftaki hedefim 60ı görebilmek
Evdeyim ablam firina gidince abla dedi deprem olmus diye dedim aaaa aa demekki oyuzden demedii banaEvham yapma bişey yoktur inşaAllah
Çıkınca haber ver
Sen tedirgin olma diye dememiştir canısı.Evdeyim ablam firina gidince abla dedi deprem olmus diye dedim aaaa aa demekki oyuzden demedii bana
Hayırlı olsun canımGüncel kilom 75,9 @Elhan Eki Görüntüle 3345767
Olabilir evet yinede çok güzel vermişsin maşallahTeşekkür ederim Regli oldum şişlik vardı muhtemelen cuma günü
Yaa yerim seni iyi misin bebeğim?Depremi hisseden herkese geçmiş olsun
Bende sağlıkocagindaydım sanırim hemsire hissetti bi kapıya çıktı girdi ben yataktaydım iğne vurulcam bekliyorum totom açık
Bana demedi birsey tedirgin olmayayım diye sanırım
Halledecem inşallah kaptanım yılmak YokHafta içi bana güzel tabaklar hazırla Meryem diyen bir tartı Halleder arkadaşım.
Iyiyimm bebegim ben alişkınım depreme evimde çok sallandım zamanındaYaa yerim seni iyi misin bebeğim?
Evet abla ebe tanır zaten beniSen tedirgin olma diye dememiştir canısı.
O yüzden belli etmemiş sanada korkma diye.Evet abla ebe tanır zaten beni
Aynenneseki daha olmaz ins ya kızımla tekim kocam birazdan işe giderO yüzden belli etmemiş sanada korkma diye.
Haklısın önceki yaptıklarımda 40 saat falan aç durmuyordum akşamları yiyordum işten gelince bazende 24 saatte bir falan yapıyordum 40 saat civarı beni mahvettiAma öyle açlık yapılmazki canım. Öncesi var açlığın ve sonraki beslenme düzeni var. Her önüne gelen yapmasın çünkü kötü olabilir sonuç. Ani şeker düşmesi çok kötü.
Detokslar uzak olsun bana. Bana hiç yaramıyor öyle sıvılarla beslenmek.
3 Aralık başlangıç en doğrusu
Aaa adımı hatırlıyorsun canim sagol iyiyim sen nasılsın geldiğine çok sevindim :)Limonlu kekim nasılsın?