• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

❄️🏔️☃️🏔️❄️☃️günaydın herkese☃️❄️🏔️☃️🏔️❄️☃️ Dün akşam kar yağdı bebeğimizin ilk karı 💙 Allahım çok soguk hala
hava soğuk ama tartım bana öyle güzel öyle sıcak baktı ki 🥰🥰🥰
1 Aralık cuma 84.5
4 Aralık pazartesi 83.6
fark -0.9
%1.06
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablacım IMG_20231204_090008.jpg

🤣🤣🤣
Benim kısmetim çıktı canım. Nikahı bastı geçti 😍
@gezegenfeza ❤️

Vay anasını 😙😙😙(ıslıkkkk) 🤣🤣🤣

Görüntü öyle güzel ki içeriği hiç önemsemedim 😍🤩

Canım o kadar zaman kendini tutunca damak tadin değişiyor. Sen 20 ye niyet et bi başla bakalım
içerik kötüydü 🤐😅😅😅😅
insa haydi bakalım niyetlendim 😍😍😍😍

ARALIK 1. HAFTA
Spora katılmak istemeyenler bana bilgi verirse sevinirim bugün bana gelen bilgiler bu kadar spora yarışmasına katılmak isteyenler puanlamalarıyla birlikte beni etiketlesin . Sporla kalın kızlar ...
kaptanım bugunden itibaren bildiriyorum 😘😘

Merhabalar 1 yıl kadar önce bende katılmıştım fakat Elbistan da yaşadığımız depremden sonra uzun bir süre gelemedim bir kaç kadar oldu düzenimizi tekrar kuralı
Aldığım 5 kilom var yarışmaya katılabiliyor muyum?
Eveeeeeet :rapci:
Hoş geldin canım 😘 Allah bir daha yaşatmasın :dua:
Kelebekim yeni duzeniniz sağlıkla huzurla devam etsin. :dua:
Bugün kahvaltı yapmadiysan fotoğrafli bir bildirim yap canım. Yaptıysan yarın sabah tartilip paylasabilirsin. Cuma günü istersen seçmelere girip takımlarda yarisabilirsin kuzumm :KK60:

Tebrikler canım 🧿 Bu tartı beni yarışlara götür diyor :KK73: :KK73:
💐💜❤️🤍teşekkür ederim ablacımm...😘😘😘😘😘yok abla ben hergün tam menu yatmadan tam menu yazmadan spor yapmadan o yarışmaya girmeyeceğim kimsenin hakkına girmek istemiyorum 3 aylık bebe ile kendime eziyette etmek istemiyorum biraz daha vaktim var🙃🙃

💐💜❤️🤍teşekkür ederim ablacımm...😘😘😘😘😘yok abla ben hergün tam menu yatmadan tam menu yazmadan spor yapmadan o yarışmaya girmeyeceğim kimsenin hakkına girmek istemiyorum 3 aylık bebe ile kendime eziyette etmek istemiyorum biraz daha vaktim var🙃🙃
Tamam kuzum. :KK60:Eksilerin daim olsun. :dua:

Back