• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben bugün sabit çıktım tartıda kilom 105.7 Kg troit hastası olduğum için yediğim en ufak bir glutenli gıda ödeme sebep oluyor hafta sonu yediğim lahmacun ve dünkü lavaş ödeme sebep oldu yoksa kesin eksi çıkardım neyse sağlık olsun pes etmek yok gidecek bu kilolar :KK6: :KK6::KK6::KK6:

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa Ellssa

:rolleyes: Günaydıııınnnnn Enerjiiiiii... :rolleyes:

Cuma : 72.8
Bu gün : 72.6
Fark : -200grm
süpersin, ben yine ileri sardım biraz.
Cuma günü:96.7
Pazartesi:94.9
Fark:-1.8
Bu kilo kaybı değil diyetin en başındaki su kaybı bunu hepimizde biliyoruz ama olsun yine de eksi görmek çok güzel :KK74:@Elhan
Şahane bir fark olmuş iki günde :KK9:
Pazartesi bildirimim
Cuma : 71.2
Pazartesi: 71.4
Fark: +200
:KK22:
Ellssa Ellssa
Kaptanım, biraz yürüyüşle bu haftayı rahatlıkla eksiye çekebiliriz.
Artıda yanlız değilim 🙄
Kızlar bı silkelenmek gerek 😔
Hafta sonu kötü beslenmedim ama hareketsizdim, öğle arası yüreyeceğim.

Ya çok tatlısın 😂 aslında öylesine koyulmuş bi nick sadece ben normalde de biraz renkli ve neseli bi insanım saçlarımı maviye mora boyarım felan sinirlarim pek yoktur yoksa çokta kötü karakterli biri deilim harley gibi 😂 sadece renkli yanlarını seviyorum
Yani inşallah gitmistir cumaya hep birlikte bol eksiler görmek umuduyla insallah🙏
Jokerin kız arkadaşı :KK70:oldugunu unuttum gitti bile :confused:
İnşallah canım. Bu hafta kırmızı kaptanlığa oynuyorsun yalnız :KK73::KK73:

süpersin, ben yine ileri sardım biraz.

Şahane bir fark olmuş iki günde :KK9:

Kaptanım, biraz yürüyüşle bu haftayı rahatlıkla eksiye çekebiliriz.

Hafta sonu kötü beslenmedim ama hareketsizdim, öğle arası yüreyeceğim.
Evet bitanem o yüzden şu an yürüyüş molasindayim. :KK60: bu hafta -500 hedefim.

Ben bugün sabit çıktım tartıda kilom 105.7 Kg troit hastası olduğum için yediğim en ufak bir glutenli gıda ödeme sebep oluyor hafta sonu yediğim lahmacun ve dünkü lavaş ödeme sebep oldu yoksa kesin eksi çıkardım neyse sağlık olsun pes etmek yok gidecek bu kilolar :KK6: :KK6::KK6::KK6:

Canım benim kendini tanıman farkında olman çok güzel. Sağlıklı menülerle istedigine ulaşacağıni biliyorum. :KK60:

İnşallah bitanem. :dua::KK200: Hafta içi çok güzel menüler getireceğine inanıyorum. :KK60:Yuruyuslerimize devam. :21:
İnşallah canım bu hafta hareketi arttiracagim bakalim
Merhabalar 1 yıl kadar önce bende katılmıştım fakat Elbistan da yaşadığımız depremden sonra uzun bir süre gelemedim bir kaç kadar oldu düzenimizi tekrar kuralı
Aldığım 5 kilom var yarışmaya katılabiliyor muyum?
Tabiki katilabilirsiniz hosgeldiniz geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin insalahh

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-04-10-11-54-085_com.chipsea.btcontrol.en.jpg
    Screenshot_2023-12-04-10-11-54-085_com.chipsea.btcontrol.en.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 24
Back