- 16 Ekim 2010
- 46.741
- 84.406
- 798
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun Saracim. Çok güzel bir menü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun Saracim. Çok güzel bir menü.
süpersin, ben yine ileri sardım biraz.
Şahane bir fark olmuş iki gündeCuma günü:96.7
Pazartesi:94.9
Fark:-1.8
Bu kilo kaybı değil diyetin en başındaki su kaybı bunu hepimizde biliyoruz ama olsun yine de eksi görmek çok güzel @Elhan
Kaptanım, biraz yürüyüşle bu haftayı rahatlıkla eksiye çekebiliriz.
Hafta sonu kötü beslenmedim ama hareketsizdim, öğle arası yüreyeceğim.Artıda yanlız değilim
Kızlar bı silkelenmek gerek
Jokerin kız arkadaşı oldugunu unuttum gitti bileYa çok tatlısın aslında öylesine koyulmuş bi nick sadece ben normalde de biraz renkli ve neseli bi insanım saçlarımı maviye mora boyarım felan sinirlarim pek yoktur yoksa çokta kötü karakterli biri deilim harley gibi sadece renkli yanlarını seviyorum
Yani inşallah gitmistir cumaya hep birlikte bol eksiler görmek umuduyla insallah
Evet bitanem o yüzden şu an yürüyüş molasindayim. bu hafta -500 hedefim.süpersin, ben yine ileri sardım biraz.
Şahane bir fark olmuş iki günde
Kaptanım, biraz yürüyüşle bu haftayı rahatlıkla eksiye çekebiliriz.
Hafta sonu kötü beslenmedim ama hareketsizdim, öğle arası yüreyeceğim.
Rakiblik teklifimi kabul etmiş mıydın balım
Canım benim kendini tanıman farkında olman çok güzel. Sağlıklı menülerle istedigine ulaşacağıni biliyorum.
İnşallah bitanem. Hafta içi çok güzel menüler getireceğine inanıyorum. Yuruyuslerimize devam.
Tam olarak ne oluyo canım kırmızı kaptan olunca neler yapmam gerekir hemencecik te havaya girdim daha dişli bi rakibim çıkacaktır cumaya biliyorumJokerin kız arkadaşı oldugunu unuttum gitti bile
İnşallah canım. Bu hafta kırmızı kaptanlığa oynuyorsun yalnız
yarışmada mı ki arkadas yarışmada olmayanda olabiliyormu kırmızı kaptan, kaptanellamJokerin kız arkadaşı oldugunu unuttum gitti bile
İnşallah canım. Bu hafta kırmızı kaptanlığa oynuyorsun yalnız
İnşallah canım bu hafta hareketi arttiracagim bakalimİnşallah bitanem. Hafta içi çok güzel menüler getireceğine inanıyorum. Yuruyuslerimize devam.
Tabiki katilabilirsiniz hosgeldiniz geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin insalahhMerhabalar 1 yıl kadar önce bende katılmıştım fakat Elbistan da yaşadığımız depremden sonra uzun bir süre gelemedim bir kaç kadar oldu düzenimizi tekrar kuralı
Aldığım 5 kilom var yarışmaya katılabiliyor muyum?
burdayım döndüm şükür :)Hoş geldin nerekerdeydin öyle iyimisin nasılsın
Süper o zaman kızın nasıl iyimiburdayım döndüm şükür :)