• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Artıda yanlız değilim 🙄
Kızlar bı silkelenmek gerek 😔
canım kendini kasma biraz oluruna bırak yaptın daha önce yapabilirisn yine hep birlikte yapacagız başaracagız motivasyonunu düşüren ne sorun ne ona bak bir süre bitki çayını iç suyunu iç akşam belli saatten sonra yemeyerek biraz kendini dinlendir istersen

Canım bende bilmiyorum ama amaç hareket etmek asıl sporun her türlüsü başımızın üstünde taç var yeterli kaslar çalışsın
Çok haklısın ama günüm yeterince yoğun gecıyor (1 yasında oğlum ve 4.5 yasında kızım var ayrıca calışıyorum) özenli bir şekilde yapabilecegımi ve yazabileceğimi düşünmüyorum. O yüzden katılamayacağım canım teşekkür ederim😘💕

Artıda yanlız değilim 🙄
Kızlar bı silkelenmek gerek 😔
benim de tartımda artı var maalesef.. cuma ödül yapınca artı gelebiliyor. pazartesi kontrol tartısı yapıyoruz ki moral bozmadan önlem alıp devam edebilelim :dua: cumaya çok güzel eksiler gelecek inanıyorum :KK73:

Çok haklısın ama günüm yeterince yoğun gecıyor (1 yasında oğlum ve 4.5 yasında kızım var ayrıca calışıyorum) özenli bir şekilde yapabilecegımi ve yazabileceğimi düşünmüyorum. O yüzden katılamayacağım canım teşekkür ederim😘💕
Allah kolaylıklar verdin canım benimde 1 tane küçük vqr çalışıyorum gerçekten zor oluyor sabır diliyorum ☺️

Back