Teşekkür ederim cağnım ElhanımmKraaaaaal
Tebrikler limonicim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cağnım ElhanımmKraaaaaal
Tebrikler limonicim.
Masaja mı gitsemEvet kuzum yemiyorsun miden de rahatsız . Stresten de olabilir. Biraz gevşemen lazım.
Amin ablam insaallahh üzülme bazen olamayabiliyoruzKardeşimin mutlu gününde yanında olamadım, ufak bir eğlence, büyüğünde birlikte olacağız inşaAllah
Içtim ablamBir iki yudum canın cektiyse iç kuzum. Şifa olsun.
canım kendini kasma biraz oluruna bırak yaptın daha önce yapabilirisn yine hep birlikte yapacagız başaracagız motivasyonunu düşüren ne sorun ne ona bak bir süre bitki çayını iç suyunu iç akşam belli saatten sonra yemeyerek biraz kendini dinlendir istersenArtıda yanlız değilim
Kızlar bı silkelenmek gerek
Çok haklısın ama günüm yeterince yoğun gecıyor (1 yasında oğlum ve 4.5 yasında kızım var ayrıca calışıyorum) özenli bir şekilde yapabilecegımi ve yazabileceğimi düşünmüyorum. O yüzden katılamayacağım canım teşekkür ederimCanım bende bilmiyorum ama amaç hareket etmek asıl sporun her türlüsü başımızın üstünde taç var yeterli kaslar çalışsın
nerelisin canım senTepsi mantısı bizdede meşhurdur, yemekli davetlerde annem mutlaka yapardı
kete mantı kayseri mi koktu bi ortalıkÇocuk doğum günüydü.
Ketesi böreği vardı mantı da vardı. Hiçbirini almadım
benim de tartımda artı var maalesef.. cuma ödül yapınca artı gelebiliyor. pazartesi kontrol tartısı yapıyoruz ki moral bozmadan önlem alıp devam edebilelim cumaya çok güzel eksiler gelecek inanıyorumArtıda yanlız değilim
Kızlar bı silkelenmek gerek
Allah kolaylıklar verdin canım benimde 1 tane küçük vqr çalışıyorum gerçekten zor oluyor sabır diliyorumÇok haklısın ama günüm yeterince yoğun gecıyor (1 yasında oğlum ve 4.5 yasında kızım var ayrıca calışıyorum) özenli bir şekilde yapabilecegımi ve yazabileceğimi düşünmüyorum. O yüzden katılamayacağım canım teşekkür ederim
Teşekkür ediyorum canımm cümlemize inşallahAllah kolaylıklar verdin canım benimde 1 tane küçük vqr çalışıyorum gerçekten zor oluyor sabır diliyorum
Hoş geldin nerekerdeydin öyle iyimisin nasılsıngünaydin :)
Teşekkür ederim kaptanımÇok güzel gidiyosun saracım afiyet olsun
Ellerine sağlık
badem000 kilomuz yakınmış varmısın yarışalım mı yüzdeler kazansın
Oo düzelmiş menü harikasın afiyet olsun
Doğum günü menüsü güzelmiş afiyet olsun