- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel bir haftaya güzel bir başlangıç olsun canım annem.
Çok sağol canısıKolaylıklar seninle olsun bitanem.
Bir buçuk yıl önce değiştirmiştim cam çerçeve. Uzak ve yakın tek cama uygulanmişti. 2500 tuttu. Hatta bir oncekinde klormatiklik de vardı . Güneş gozlugune de ihtiyaç hissetmiyordum.
Bakalım seninki kaç tutacak ? Devlet cüzi miktar karşılıyor.
Saol tatliiimm saat 13 30dan sonra hicbir şey yememistim ama ondan eksi geldi sanırımGüzel bir haftaya güzel bir başlangıç olsun canım annem.
Çerçeveler pahalı oluyor genelde. Çok eski değilse duruma göre hareket edersin doğru tatlım. GATA ismini duyunca benim de içim burkulur.Çok sağol canısı
Çercevemden mennunum aslında aynından 2 tne var,değişik bişi bıulursam değişir belki,eski numara 2,5 idi,şimdi kaç olmuş.
Benim sadece yakın çıtırım,başka bişide çıkarmı bilmiyorum gerçide.
Aynen devlet zaten az bişi karşılıyor,camıda %45 inceliyor zaten yeterli geliyor bana oda,kaç para tuttar bilmiyorum.
Gataya gidecem gene,vazgeçmiyorum oradan nede olsa eski hastanemiz çok üzülüyırum her gittiğimdede.
Günaydın Queen cim.İyi dersler kolay gelsin.Herkese günaydın
mutlu huzurlu haftalar olsun okuldayım eve geçip tartılcam
Şu andaki çok hafif zaten gene balarım olmazsa,metal saplı olanlardan istemiyorum evde var 2 tane zaten.Çerçeveler pahalı oluyor genelde. Çok eski değilse duruma göre hareket edersin doğru tatlım. GATA ismini duyunca benim de içim burkulur.
Başka bir şey çıkmasın inşallah. Doktorun oyy maşallah desin.
Çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallahDun çıktık daha doğrusu imza attım ve çıkardım salı günü özel bir hastaneye götüreceğim.. şuan evde saat başı damlaları var iyi değil ama bakalım devlet hastanesi canımdan bezdirdi evde devam edeceğiz diyip çıkardım inş salı günü gideceğimiz doktor daha iyi olur. Bugünde tartildim 110 çıktım çok üzüldüm ama kıyafet vs vardı akşam üzeri bide yarın sabah bildirim yapıp takıma devam edeceğim:*
İstenen enerci buradaaaaaaaaa
Çok geçm,şle rolsun,umarım bir an önce sağlığına kavuşur evladın.Dun çıktık daha doğrusu imza attım ve çıkardım salı günü özel bir hastaneye götüreceğim.. şuan evde saat başı damlaları var iyi değil ama bakalım devlet hastanesi canımdan bezdirdi evde devam edeceğiz diyip çıkardım inş salı günü gideceğimiz doktor daha iyi olur. Bugünde tartildim 110 çıktım çok üzüldüm ama kıyafet vs vardı akşam üzeri bide yarın sabah bildirim yapıp takıma devam edeceğim:*
Günaydın arkadaşlar
cuma :81,7
pazartesi:81,5
fark: -200
Elhan @deli bir dombili[/USE
[/QUOTE]
harikasın canım pazartesiye eksi ile başlamak süper
Kraaaaaal
Ucundan kıyısından gitmiştir yağlarCuma günü:96.7
Pazartesi:94.9
Fark:-1.8
Bu kilo kaybı değil diyetin en başındaki su kaybı bunu hepimizde biliyoruz ama olsun yine de eksi görmek çok güzel @Elhan
Ya çok tatlısın aslında öylesine koyulmuş bi nick sadece ben normalde de biraz renkli ve neseli bi insanım saçlarımı maviye mora boyarım felan sinirlarim pek yoktur yoksa çokta kötü karakterli biri deilim harley gibi sadece renkli yanlarını seviyorumUcundan kıyısından gitmiştir yağlar
Tebrikler canım
Az önce nickinle ilgili bayağı kültür birikimi edindim.