• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

diyetkolikmom diyetkolikmom canım çocuğunun son durumu nasıl oldu :KK51:
Dun çıktık daha doğrusu imza attım ve çıkardım salı günü özel bir hastaneye götüreceğim.. şuan evde saat başı damlaları var iyi değil ama bakalım devlet hastanesi canımdan bezdirdi evde devam edeceğiz diyip çıkardım inş salı günü gideceğimiz doktor daha iyi olur. Bugünde tartildim 110 çıktım çok üzüldüm ama kıyafet vs vardı akşam üzeri bide yarın sabah bildirim yapıp takıma devam edeceğim:*

Arayı açsan unuturduk, neyseki unutmamıza fırsat
🤩🤩🤩🥰🥰
vermedin, özledik tabiki🥰
Seni seviyorum bebegimm

wacky-kiss.gif
Bende seni seviyorum cagnimmmm elcom🥰🥰🥰
Çocuklarına acil şifalar dilerim canım
Aminn abla saolasin😇

Akşamları düzenli olarak belli bölgelere pilates yapmaya calısıyorum ama vücut şekillendirirken yağ da eritir mi bilemiyorum. O yüzden ben katılmayacağım 🩵
Canım bende bilmiyorum ama amaç hareket etmek asıl sporun her türlüsü başımızın üstünde taç var yeterli kaslar çalışsın

Dun çıktık daha doğrusu imza attım ve çıkardım salı günü özel bir hastaneye götüreceğim.. şuan evde saat başı damlaları var iyi değil ama bakalım devlet hastanesi canımdan bezdirdi evde devam edeceğiz diyip çıkardım inş salı günü gideceğimiz doktor daha iyi olur. Bugünde tartildim 110 çıktım çok üzüldüm ama kıyafet vs vardı akşam üzeri bide yarın sabah bildirim yapıp takıma devam edeceğim:*
Geçmiş olsun Allah şifa versin 💙

Afiyet olsun kankicim. :KK60:Dogum günü prensesinin menüsüne karisilmaz. :KK73:
Doğum günü menüsü güzelmiş afiyet olsun
süpersin canım ben bugün çok yogundum pek spor yapamadım
Bugün ağrım çoktu canım, birde bacılar toplantısına katıldım, onlar buluştu, beni görüntülü aradılar, azıcık hüzünlü geldi bana, karşıya belli etmedim tabi, hala içim dolu, boşalamadım😔
Ayy kiyamammm yaa gurbetlik zor bacım ygittigunde doya doya tadını cikartitirsin insalahh
Geçmiş olsun canım insalahh diğer doktordan daha fayda görürsünüz canım şifa olur

Herkese teşekkür ederim can kizlarrr

Allah derdinize şifa olacak işinde uzman çok iyi hekimler çıkarsın, ona kolaylıkla ulaşmayı nasip etsin canım. :dua::KK200:Tarti işini sen halledersin yeter ki çocuğun iyileşsin. :dua:

Aaa bizi çıkarmadı bak 😀iyi alisverisler

Aynenn canım kaptanım dediğin gibi dünkü 1 dilim baklava da olmasaydı ama yenik düştüm

Vay vay gozler👀👀neler görüyor tebrikler canım benim

Hakeetin kankişim afiyet olsun

Gelelim ayranaşının verdiği etkiye

Pazartesi başlamıştım 81.100 ile
Salı gram gitmedi 81.100
Çarşamba 80.500
Perşembe 79.900
Toplamda giden 1.200

Perşembe tavuk ve salata yedim( derisiz)
Yine gram gitmedi
Üstelik sinamekilerin çok faydasını gördüm, bağırsaklar da boş
Bu haftam pek verimli geçmedi
Pazar yaptığım serbest öğün beni ilerletmedi

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye.
Olsun gene vermişsin fezocum
Selam ben Cordelia 30 kilo verdim 30 kilo aldım. 🤪 ve bu kez kalıcı vermeye geldim. Diyetisyene gidiyorum. Spor ve diyet yaparken sizlerle daha güçlü olacağım. Herkese başarılar diliyorum. Ben varken ihtiyacınız olacak. Diyetin ustası sporun kraliçesi muhteşem Cordelia geldi. (Bunları konuşurken takılıp düştüğümü hayal edin. 😁)

Tabi ki abarttım şişkoyum yardımınıza çok ihtiyacım var. ❤️

Selam canım ❤️ azcık artı çıkmış 🧐

👏👏👏🧿🧿🧿 Selam tebrikler

Selam canım ❤️

Şeker orucu ise bozulmuş. Unutarak kullandıysan bozulmamış olabilir. Selam bu arada ❤️

Başlıyor muyuz diyete?

Hosgeldin Selam ❤️

Süpersin Selam canım ❤️

Ooooo ooo selammmm ❤️

Selam teşekkür ederiz.❤️

Aminnn Selam canım.❤️

Ne deneyeceksin ?

Selam çok geçmiş olsun🥰

Selam başarılar diliyorum ❤️

Selam eksi eksidir. 👏❤️

👏👏muhteşem ❤️ selammm

İlerlemek güzeldir selammmm ❤️

İsim var de kandırıyorlar😁

Selam sen hamile misin?❤️

🧿🧿🧿 kraliçem

Bravo canım. Selam❤️
Selam kordişim hoş geldin özlettin kendini nasılsın iyimisin :KK200: :KK200:

Pazartesinin en güzel yüzü canım ekürim gelmiş :21::21::21:
Günaydın :KK60::KK72::KK15:
Oyyyy gözümün nuru çıtırımdas gelmiş sefalar gertirmiş,günaydınlar :KK200: :KK60:
Bugün göz randevuma gidecem saat 2'de,cam çerceve değişecek bakalım kaç oldu numarada.

Günaydın hayırlı sabahlar
Cuma 79.7
Bugün 79.9
Fark+200
Günaydın eboşum. :KK60:
Keyifli bir başlangıç olsun. İhtiyacın olan moral hep seninle olsun yeter ki... esprili dillerini özledim onlar varken eksiler havada uçuşuyor biliyorsun değil mi :KK60:
Minnak bir articik var o da bugün hallolacak cinsten. Cumaya kadar -500 gelecek :dua:

Son düzenleme:
Günaydın eboşum. :KK60:
Keyifli bir başlangıç olsun. İhtiyacın olan moral hep seninle olsun yeter ki esprili dillerini özledim onlar varken eksiler havada uçuşuyor biliyorsun değil mi :KK60:
Minnak bir articik var o da bugün hallolacak cinsten. Cumaya kadar -500 gelecek :dua:
Aynen abla bu ara saldım bı ama daha eksi bence parmaklarım gerginlikten agrıyor biraz ödem var sanırım. 79 da kalmak çok zor oluyor çok aşırı yemiyorum oysaki 😔

Oyyyy gözümün nuru çıtırımdas gelmiş sefalar gertirmiş,günaydınlar :KK200: :KK60:
Bugün göz randevuma gidecem saat 2'de,cam çerceve değişecek bakalım kaç oldu numarada.
Kolaylıklar seninle olsun bitanem. :dua::KK200:
Bir buçuk yıl önce değiştirmiştim cam çerçeve. Uzak ve yakın tek cama uygulanmişti. 2500 tuttu. Hatta bir oncekinde klormatiklik de vardı . Güneş gozlugune de ihtiyaç hissetmiyordum.
Bakalım seninki kaç tutacak ? Devlet cüzi miktar karşılıyor. :KK14:

Aynen abla bu ara saldım bı ama daha eksi bence parmaklarım gerginlikten agrıyor biraz ödem var sanırım. 79 da kalmak çok zor oluyor çok aşırı yemiyorum oysaki 😔
Evet kuzum yemiyorsun miden de rahatsız . Stresten de olabilir. Biraz gevşemen lazım. :dua:

Back