Tatlım
1000 adim 100 puan
13.000 adım 1300 puan yapıyor.
ZincirKirma Nergis 35 kankişimin spor puanı .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım
Vallahi cidden bu gebelikte cok farklı yaşıyorum bitürlü doymuyorum ve neyesem midem bulanıyoTeşekkürler hocam. Yok acikmam herhalde. Bir ara öğün dee atladım. Temizlik işi olunca geçti zamanı. Akşamla birlikte de karışmasın istedim.
Aynen canım. Her vücudunu geçtim her gebelikte bile farklı olabiliyor.
Zaten hesaplamişsinHer 1000 adim 100puan canım
Her ip atlama 5 puan
13.000 adim 1300 puan
60 ip atlama 300 puan
Aaaaa bugün yaş gününmüydüTeşekkürler hepinize tek tek yazamıyorum sagolun var olun
Hosgeldin canım
Çok ıyi gidiyorsun canim
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum kizlar
Geçmiş olsun mideni mi usuttun acaba
Afiyet olsun canım Menülerin ikisi de çok güzel.İyi akşamlar, anladığım kadarıyla spor puanları hesaplanıyor. Bugün ev işleri ile uğraştım, belki bir şeyler eklerim.
iki günün menüsünü yazıyorum:
CUMARTESİ:
10:00 1 adet elma ile yulaf lapası, 1 kupa filtre kahve
13:00 2 adet fındıklı granola, 1 bardak kefir
16:00 1 tabak kereviz, 1 kase domates çorbası
18:00 1 kase kuru fasulye
21:00 1 bardak ballı süt
2 litre su
PAZAR:
11:00 6 kaşık bol biberli menemen, 2 dilim peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek
15:00 1 adet karabuğday patlağı, 1 dilim peynir
17:30 1 kase domates çorbası, 1 kase kuru fasulye, yanında bol salata
18:30 az sütlü kahve
2 litre su
Elhan Ellssa
Aslında geçen senelerde vermiştim 10 kg kadar bana iyi geliyordu. Ama bu aralar zorlaniyorumCanım açlık kısa süreli kilo verdiriyor sonrasında dengeyi saglayamiyorsan kilo aliyormussun normal beslenmeye geç yada sıvı beslen bu tarz durumlar önce yada başka bir beslenme duzeninolsun sana uygun olan detokslari falan secebilirsin
Sağlıklı tabaklarla devam edeyim mademkayipdunyayi etiketlemeyi unutma canım. Sporların puanlarını da tabloya göre hesapla.
Hoş geldin Gönül hanım. Gunluk menü bildirimi bekliyorum. Yarın aç karnına öğleye kadar fotoğrafli bildirim yap. ( İlk bildirim olduğu için fotoğraf şartı var normalde pazartesi tartılarında fotoğraf şartımız yok)
İlk sayfada katılım formumuz var doldurup paylaşırsanız seviniriz. Bizim sayfada mi kilo vermistinizcuma takımlarında mi?
İlk sayfada var canım .
Toplam ev temizliği süresini puanıyla çarp spor kaptanini etiketle canım.
Afiyet olsun canım. Masada ne varsa tabagima aldım dediğin için bir yorum yapamıyorum. Salatalar sağlıklı ve olculuyse tamamdır. Börek olmasa iyi olurmuş. Akşam karbonhidrati ogunune hiç alma olur mu
Açlık yaramıyor dengeni bozuyorsa yapma kuzum. Gün içinde sağlıklı tabaklar hazırla hiç zorlama kendini. Biz az çok verebiliyorsak sen de verirsin.
Tablo işi , takip zor kuzum. Allah kolaylık versin.
Afiyet olsun canım .Gayet güzel bir menü.
Sağlıkli , keyifli güzel bir akşam dilerim hepimize.
Vucud tepkileri değişebiliyor xanim sen kendini takip et ne iyi geliyorsa onu yap bende eskisine oranla daha çabuk yoruluyorum ne yazık ki zamanla değişiyoruzAslında geçen senelerde vermiştim 10 kg kadar bana iyi geliyordu. Ama bu aralar zorlaniyorum
Sağlıklı tabaklarla devam edeyim madem
Abbboovvv sarmaBugünün menüsü
Sabah
Dün kalan kahvaltı tabagimi bitirdim
Ceyrek simit
Çok az lavaş
1 yumurta
Biraz tahin pekmez
Biraz bitter çikolata
1 Trabzon hurması
Akşam
1 tabak sarma
3 tane gofret
2 bardak çay
Elhan @deli bir dombili
Masterfit Yarışması 94. Etap | 01.12 | 04.12 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
@deli bir dombili KAPTAN | 67.5 | |||
Beth18 | 64.2 | |||
Tesnim1903 | 76.6 | |||
Mthn83 | 79.7 | |||
@anneadayiiii | 81.7 | |||
M Meryem1306 | 89.4 | |||
TemelinSafinazi | 63.65 | |||
@sudansebep | 61.25 | |||
M muhendishanim98 | 58.5 | |||
Jasminium84 | 60.95 | |||
-Hayal | 78.8 | |||
@Migim | 76.9 | İzinli | ||
Mavi Takim | ||||
Ellssa KAPTAN | 73.8 | |||
sibel_84 | 72.35 | |||
menekse_kokusu | 65.4 | |||
badem000 | 73.0 | |||
Elhan | 71.2 | |||
ZincirKirma | 80.65 | |||
blonde ambition | 72.8 | |||
Ozzybal | 72.95 | |||
Nergis 35 | 64.2 | |||
gezegenfeza | 79.9 | |||
Limoni026 | 62.2 | |||
sara_28 | 105.7 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
Tutku44 | 84.5 | |||
Pinkharleyquinn | 96.7 | |||
60kiloyum | 90.0 | |||
Cordelia yakin zamanda bildirecek. | ||||
Gonul83 yarın ilk bildirim | ||||
Efenin_Annesi yarın ilk bildirim |
Aynen emek var bayağı kendimi affettirmek için iyi bir yol gibi gezegenfeza da gelirse daha iyi hissederimTeşekkürler hepinize tek tek yazamıyorum sagolun var olun
Hosgeldin canım
Çok ıyi gidiyorsun canim
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum kizlar
Geçmiş olsun mideni mi usuttun acaba
Tatlışım afiyet olsun. Akşam ogunlerinde karbonhidrati azaltma çalışmalarına başlayalım. Genel itibariyle menunde şeker oranı bayağı yoğun.Bugünün menüsü
Sabah
Dün kalan kahvaltı tabagimi bitirdim
Ceyrek simit
Çok az lavaş
1 yumurta
Biraz tahin pekmez
Biraz bitter çikolata
1 Trabzon hurması
Akşam
1 tabak sarma
3 tane gofret
2 bardak çay
Elhan @deli bir dombili
Çok azimli bir hatunsun bitanem istersen harika tabaklar hazirlarsin . 24 Kasim' dan beri kaçamaklar arttı. Sebebini biliyorum. Bağımlılık yapıyor yediklerin , canın daha çok istiyor. Yemesen vücut yokluğunu hissetmeyecek.Aslında geçen senelerde vermiştim 10 kg kadar bana iyi geliyordu. Ama bu aralar zorlaniyorum
Sağlıklı tabaklarla devam edeyim madem
Geçmiş olsun tatlim, çıkardığına sevindim yalan söyleyemem
Hep nazar hepCanım geçmiş olsun, üşüttün mü acaba?
Her 1000 adim 100puan canım
Her ip atlama 5 puan
13.000 adim 1300 puan
60 ip atlama 300 puan
Matematik de sifirdim ben ikisinide 5.bin puan anladım ben 1000.adim 100 puanmisTatlım
1000 adim 100 puan
13.000 adım 1300 puan yapıyor.
ZincirKirma Nergis 35 kankişimin spor puanı .
Evett canım benim teşekkür ederimAaaaa bugün yaş gününmüydü
Nergiscimm nice musmutlu guzel senelere insaallah kuzum
Doğru haklısın öyle yapayimVucud tepkileri değişebiliyor xanim sen kendini takip et ne iyi geliyorsa onu yap bende eskisine oranla daha çabuk yoruluyorum ne yazık ki zamanla değişiyoruz
Evet tamam akşamları salata yiyimTatlışım afiyet olsun. Akşam ogunlerinde karbonhidrati azaltma çalışmalarına başlayalım. Genel itibariyle menunde şeker oranı bayağı yoğun.
pekmez
çikolata
Trabzon hurması
üç gofret
Gofreti hiç tercih etme. Belki cuma günü bir tane yiyebilirsin. Diğerlerinden sadece bir tanesi menunde olsun.
Az önceki gördüğüm menü bugünün sanmıştım.
İnşallah cnm azmedip yapicam1 ocağa kadarÇok azimli bir hatunsun bitanem istersen harika tabaklar hazirlarsin . 24 Kasim' dan beri kaçamaklar arttı. Sebebini biliyorum. Bağımlılık yapıyor yediklerin , canın daha çok istiyor. Yemesen vücut yokluğunu hissetmeyecek.