Farkındalık güzel şeyOnu da çıldırtıyorum merak etme cuma günüde ona 10 kez tablo hazırlattım ya Elhan ne çekti benden
Çıldırtmak serbest tatlimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farkındalık güzel şeyOnu da çıldırtıyorum merak etme cuma günüde ona 10 kez tablo hazırlattım ya Elhan ne çekti benden
Çok güzel afiyet olsun canımMenümü paylaşayım
Kahvaltı
Yulaflı omlet( beyaz peynir bir dilim, 1 adet yumurta,2yemek kaşığı yulaf)
5 dal dereotu
1 adet kırmızı kapya biber
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
2 adet kuru kayısı
Öğle
3 yemek kaşığı yoğurt
2 adet ceviz
Akşam
4 yemek kaşığı bamya
Bir kase salata
Elhan Ellssa @blonde ambition
Süper Mario toplamış tüm puanlarıEv temizliği 3 saat 900p
100 ip atlama 500p
Evdeydim ev içi 2000kusur adım var 200 puan
Toplam 1600 puan
Benden bu kadar mutfak çok yordu beni
@deli bir dombili ZincirKirma
İyi mi ki ? Yeniyim bunda işten çok bakamadım da kim ne kadar puan topladıSüper Mario toplamış tüm puanları
İyi olmaz mıİyi mi ki ? Yeniyim bunda işten çok bakamadım da kim ne kadar puan topladı
Bekliyorum yarın o halde+Larla kabul eder misin
Tamam abla atarım allhin izni ile
Ne güzel olmuş haftasonu menüleri afiyet olsunİyi akşamlar, anladığım kadarıyla spor puanları hesaplanıyor. Bugün ev işleri ile uğraştım, belki bir şeyler eklerim.
iki günün menüsünü yazıyorum:
CUMARTESİ:
10:00 1 adet elma ile yulaf lapası, 1 kupa filtre kahve
13:00 2 adet fındıklı granola, 1 bardak kefir
16:00 1 tabak kereviz, 1 kase domates çorbası
18:00 1 kase kuru fasulye
21:00 1 bardak ballı süt
2 litre su
PAZAR:
11:00 6 kaşık bol biberli menemen, 2 dilim peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek
15:00 1 adet karabuğday patlağı, 1 dilim peynir
17:30 1 kase domates çorbası, 1 kase kuru fasulye, yanında bol salata
18:30 az sütlü kahve
2 litre su
Elhan Ellssa
Teşekkür ederim canım.Afiyet olsun bademim. Öğle yemeğinde iki kaşık karnabahar yerine altı, yedi, sekiz kaşık karnabahar yemeği yesen ekmek yemesen olurdu. Yanına bir kase yoğurt ohh mis. Bu suretle ekmek gün içinde ikiye düşerdi.Aksam menüsündeki tarhana çorbası da bir dilim ekmek yerini tutuyor biliyor musun? Karbonhidrat oranı sebze ve proteini geçmiş . Bunu dengeleyelim .
Ara öğününü çözemedim. Smoothie gibi mi yaptın yulaf, muz, kakao, bal ve tahini . Suyu ikiye tamamla kuzum. Bana dolu dolu geldi. Yarın artı getirmez ama eksi getirir mi emin değilim. Moralini bozmayim. Kaçamak yok kutlarım tatlisimi.
Limonlu kekim nasılsın?Aslında geçen senelerde vermiştim 10 kg kadar bana iyi geliyordu. Ama bu aralar zorlaniyorum
Sağlıklı tabaklarla devam edeyim madem
Tamam menü bildirimi ve fotoğraflı kilo bildirimi yarın gelecek inşallah. Cuma takımlarında yarışıyorduk.kayipdunyayi etiketlemeyi unutma canım. Sporların puanlarını da tabloya göre hesapla.
Hoş geldin Gönül hanım. Gunluk menü bildirimi bekliyorum. Yarın aç karnına öğleye kadar fotoğrafli bildirim yap. ( İlk bildirim olduğu için fotoğraf şartı var normalde pazartesi tartılarında fotoğraf şartımız yok)
İlk sayfada katılım formumuz var doldurup paylaşırsanız seviniriz. Bizim sayfada mi kilo vermistinizcuma takımlarında mi?
İlk sayfada var canım .
Toplam ev temizliği süresini puanıyla çarp spor kaptanini etiketle canım.
Afiyet olsun canım. Masada ne varsa tabagima aldım dediğin için bir yorum yapamıyorum. Salatalar sağlıklı ve olculuyse tamamdır. Börek olmasa iyi olurmuş. Akşam karbonhidrati ogunune hiç alma olur mu
Açlık yaramıyor dengeni bozuyorsa yapma kuzum. Gün içinde sağlıklı tabaklar hazırla hiç zorlama kendini. Biz az çok verebiliyorsak sen de verirsin.
Tablo işi , takip zor kuzum. Allah kolaylık versin.
Afiyet olsun canım .Gayet güzel bir menü.
Sağlıkli , keyifli güzel bir akşam dilerim hepimize.
1kiloymuşum yavv 67.3Kız maşallahın var daha ne
ççoksağlıklı gidiyorsun canm 2 kilo ne ki biz iki gün serbest beslensek zaten vücut o kadarcık ödem tutuyor
Oooo pek güzelSorma anca geldim ama tatlı sebepler kızımla pazar gezmesi yaptık canım vakit nasıl geçmiş anlamadım valla şimdi gelip okul hazırlığımızıda yapıp bitirince hemen size bakayım dedim.
Çabuk gelen çabuk gider biliyorsun ilk hafta birden çok büyük düşüş göreceksin hatta kesin ilk hafta hemen kaptan olursun.
Hayırrsız kopeh+Larla kabul eder misin
Tamam abla atarım allhin izni ile
hadi gel yılbaşına sporlar yaparız motivasyonunla kendimize gelirz bak sporlara da başlıyoruzbencede
Bikliyorum abla hazırım sanırım
Uzun zamandır diyet yapmamıştım açıkçası biraz korkuyorum umarım motive olurum burada. Herkese başarılar diliyorumPazartesi yani yarın hazırlık bölümüne ekleyeceğiz. Cumaya kadar iyi bir eksi görür , hafta içi düzenli menü paylaşımı yaparsanız cuma seçmelerine girersiniz. Normalde hazırlık bölümünde bir hafta bekletiyoruz üyelerimizi .
Özet olarak bugünden itibaren hazırlık listemizdesiniz . Hayırlı olsun inşallah istediğiniz kiloya sağlıkli bir şekilde ulaşırsıniz.
KimGaliba biri de bana kırıldı begendi ama cvp vermedi
Çok güzel gidiyosun saracım afiyet olsun
Ellerine sağlıkSevgili Kırmızı ve Mavi Takım Kaptanlarim
@deli bir dombili
Ellssa
Yarın tartı bildirimlerinizi fotoğrafli tarih ve nick belirterek özel mesajla benimle paylaşmanızı rica ediyorum. 13.00' e kadar bekliyorum.
Yarışmacı arkadaşlarin bildirimleri fotoğrafsız olacaktır.
Geçen Cuma: 00.0
Pazartesi: 00.0
Fark : -/ + 00.0
Kaptan etiketi + Elhan
Herkese başarılar dilerim.
Masterfit Yarışması 94. Etap 01.12 04.12 Fark Yüzde Kırmızı Takım @deli bir dombili KAPTAN 67.5 @Beth18 64.2 @Tesnim1903 76.6 @Mthn83 79.7 Busra196 81.7 @Meryem1306 89.4 @TemelinSafinazi 63.65 FitVenus 61.25 @muhendishanim98 58.5 @Jasminium84 60.95 -Hayal 78.8 @Migim 76.9 İzinli Mavi Takim Ellssa KAPTAN 73.8 @sibel_84 72.35 @menekse_kokusu 65.4 badem000 73.0 Elhan 71.2 ZincirKirma 80.65 @blonde ambition 72.8 @Ozzybal 72.95 @Nergis 35 64.2 @gezegenfeza 79.9 @Limoni026 62.2 @sara_28 105.7 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Tutku44 84.5 @Pinkharleyquinn 96.7 @60kiloyum 90.0 Cordelia yakin zamanda bildirecek. Gonul83 yarın ilk bildirim @Efenin_Annesi yarın ilk bildirim
Oo düzelmiş menü harikasın afiyet olsunMenüm
Sabah 11.00
3 kaşık sucuklu yumurta 1 dlm ekmek 2 ceviz 2 acı jalapon biber sos 1 kk peynir 1 TK reçel
Öğle 1 dlm ekmek 2 kaşık karnabahar yemeği
Ara 2 kaşık yulaf ve 1 br süt lü 1 muz kakao1 TK bal ve tahinli tatlı
Akşam 19.00 1 kepçe tarhana 4 kaşık karnabahar yemeği 1 dlm ekmek yoğurt
Su 1 lt
Spor yok
Ellssa Elhan
Doğum günü menüsü güzelmiş afiyet olsunMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
Yeşillik
2 çeri domates