• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ARALIK 1. HAFTA
Kızlar yaptığınız sporları gün gün puanlayıp beni etiketleyin tabloda eklerim haftalık kazananı seçelim kazanan o haftanın spor kaptani olsun. Puanlama eklediğim dosyada var
Mesela tempolu yürüyüş yaptınız 30dk
30x 5= 60 puan aldınız o gün bu şekilde haftalık puanlama yapıyoruz

Canm ben kırmızı takimdayim neden hazırlık bölümüne yazdın?

Ben biraz motivasyonumu kaybettim
Başlangıç kilom 68.8
Dün ve cuma biraz abarttım diye pazar sabahı 67 kusur çıktım
Yani açlık yapmadan baktığımda hiç kilo veremiyorum
Açlık yaptığımda da çok fena oldum geçen cuma günü yerimden kalkamadım sanırım tansiyonum düştü
Böyle uzun süre aç kalınca yiyeceklere saldiriyorum
Yediğim de de kilo alıyorum
Nasıl vericem ya
Cuma günü 64tum...
şekerli gıdalar ve beyaz un olmadan aralıklı oruçla hem çok güzel kilo verirsin hem de sağlıklı beslenirsin. istersen böyle bir dene canım.

Kahvaltı:
1 yumurta
Zeytin lor peynir domates salatalik
4 5 elma dilim fırın patates

Ara: 2 ceviz
Kahve (kafeinsiz) rahatsızlığımdan dolayı hep decaf kullanıyorum ama diyet döneminde sakıncası var mı bilemedim arastirayim🤔

Ara:2 küçük parça Hindistan cevizi

Akşam : 18.30 planliyorum
Mercimek çorbası
Izgara tavuk
Salata
Ayran

Su 2 litre gecebilirde
yürüyüş yapamadım bugün ev işlerim vardı
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Kızlar bugün benim doğum günüm ve kızım profiterol yapmış pasta yerine musadenizle yeyicegim artık ama erken saat de yerim ve spor için dinlenicem dedim ama.2 kez pazara git gel ve ip atlama yaptım insalhh yakarim
Doğum günün kutlu olsun canımmm, nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, keyifli, neşeli, mucizelerle dolu yılların olsun 🙏🏻🌸💃🏼🥳😘🥰😍🥰

ARALIK 1. HAFTA
Kızlar yaptığınız sporları gün gün puanlayıp beni etiketleyin tabloda eklerim haftalık kazananı seçelim kazanan o haftanın spor kaptani olsun. Puanlama eklediğim dosyada var
Mesela tempolu yürüyüş yaptınız 30dk
30x 5= 60 puan aldınız o gün bu şekilde haftalık puanlama yapıyoruz

Canım ellerine sağlık 😍🥰

Ama regl oldum ve ilk 2 gün dayanılmaz ağrım oluyor 🥲 salıdan sonra spor yapayım olur mu

Menümü paylaşayım
Kahvaltı
Yulaflı omlet( beyaz peynir bir dilim, 1 adet yumurta,2yemek kaşığı yulaf)
5 dal dereotu
1 adet kırmızı kapya biber
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
2 adet kuru kayısı
Öğle
3 yemek kaşığı yoğurt
2 adet ceviz
Akşam
4 yemek kaşığı bamya
Bir kase salata
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Ellssa Ellssa blonde ambition blonde ambition

Back