• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Her gün yemek listesinin sonuna yazacağım yani
:rapci:kayipdunyayi etiketlemeyi unutma canım. Sporların puanlarını da tabloya göre hesapla.
Merhaba
Güncel bir zayıflama yarışması buldum çok mutlu oldum. Şimdi tartılıp yazmam mı gerekiyor
Hoş geldin Gönül hanım. :KK68:Gunluk menü bildirimi bekliyorum. Yarın aç karnına öğleye kadar fotoğrafli bildirim yap. ( İlk bildirim olduğu için fotoğraf şartı var normalde pazartesi tartılarında fotoğraf şartımız yok)
Biraz kendimle ilgili bilgi vereyim burada yıllar önce 5 ay da Leslie ile 14 kg vermiştim. Ama inanılmaz rekabet vardı o zaman çok eğlenip yarışarak vermiştik umarım yine öyle olur çok dişli bir rakip olduğumu söylemeliyim 😃
İlk sayfada katılım formumuz var doldurup paylaşırsanız seviniriz. :KK68:Bizim sayfada mi kilo vermistiniz:confused:cuma takımlarında mi?
Şu spor listesi nerde kaçıncı sayfada bulamadım. Tekrar paylaşır mısınız?
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ZincirKirma ZincirKirma
İlk sayfada var canım .
45 dakika ütüm var
1 saatte ev temizliği (sil süpür)
Akşama da enerjim kalırsa 3 mil Leslie yapalım Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Toplam ev temizliği süresini puanıyla çarp spor kaptanini etiketle canım.
Dünkü menum
Sabah hazırladığım foto attığım tabak
Yanında 1 pankek yarım dilim tb ekmegi

Öğlen
Tavuklu salata

Akşam arkadaşımıza devtliydik
Biraz alkol
Masada ne varsa tabagima aldım daha çok salatalardan dikkat ederek aldım
1 küçük börek
1 avuç kuruyemis

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @deli bir dombili
Afiyet olsun canım. Masada ne varsa tabagima aldım dediğin için bir yorum yapamıyorum. Salatalar sağlıklı ve olculuyse tamamdır. Börek olmasa iyi olurmuş. Akşam karbonhidrati ogunune hiç alma olur mu :KK60:
Ben biraz motivasyonumu kaybettim
Başlangıç kilom 68.8
Dün ve cuma biraz abarttım diye pazar sabahı 67 kusur çıktım
Yani açlık yapmadan baktığımda hiç kilo veremiyorum
Açlık yaptığımda da çok fena oldum geçen cuma günü yerimden kalkamadım sanırım tansiyonum düştü
Böyle uzun süre aç kalınca yiyeceklere saldiriyorum
Yediğim de de kilo alıyorum
Nasıl vericem ya
Cuma günü 64tum...
Açlık yaramıyor dengeni bozuyorsa yapma kuzum. Gün içinde sağlıklı tabaklar hazırla hiç zorlama kendini. Biz az çok verebiliyorsak sen de verirsin.
Çok acemiyim canım tablo işi zormuş yanlışlık varsa bildirin kızlar bana düzeltiyorum canım
Tablo işi , takip zor kuzum. Allah kolaylık versin.
Kahvaltı:
1 yumurta
Zeytin lor peynir domates salatalik
4 5 elma dilim fırın patates

Ara: 2 ceviz
Kahve (kafeinsiz) rahatsızlığımdan dolayı hep decaf kullanıyorum ama diyet döneminde sakıncası var mı bilemedim arastirayim🤔

Ara:2 küçük parça Hindistan cevizi

Akşam : 18.30 planliyorum
Mercimek çorbası
Izgara tavuk
Salata
Ayran

Su 2 litre gecebilirde
yürüyüş yapamadım bugün ev işlerim vardı
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Afiyet olsun canım 😘.Gayet güzel bir menü. :KK9:
Buarada hepinize iyi akşamlar💕
Sağlıkli , keyifli güzel bir akşam dilerim hepimize. 🙏❤️

Nergis 35 Nergis 35 canım doğum günün kutlu olsun
Daha nice senelere diyelim sevdiklerinle beraber ...:KK8:
Nice mutlu yılların olsun 🎂🍭
Mutlu sağlıklı yıllara doğum günün kutlu olsun 🎂🎉🎊
Nergis 35 Nergis 35 doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu yıllara 💕
Güzel ,hayırlı , sağlıklı, sevdiklerinizle birlikte geçireceğin boool yılların olsun arkadaşım afiyet olsun 🥰(söyleyip canımı istetmeyeydin iyiydi😭)
Mutlu sağlıklı yaşların olsun canım 😘
Canım yay' ımmm :KK68::KK68:
Sağlıklı, huzurlu, çok güzel bir ömrün olsun kankişim. :dua::KK200:
Mutlu yıllar. :KK68:
İyi ki doğmuş iyi ki bizimlesin. :KK76:
6 Aralık da blonde ambition blonde ambition in doğum günüydü yanlış hatırlamıyorsam :rolleyes:Bir yay daha :halay:
Edit: 9 Aralık mış . :olamaz: yanlış hatirlamisim.
Teşekkürler hepinize tek tek yazamıyorum sagolun var olun
Biraz kendimle ilgili bilgi vereyim burada yıllar önce 5 ay da Leslie ile 14 kg vermiştim. Ama inanılmaz rekabet vardı o zaman çok eğlenip yarışarak vermiştik umarım yine öyle olur çok dişli bir rakip olduğumu söylemeliyim 😃
Hosgeldin canım
Hahahahahah yok bebeğimm 1kilo almışım 2.5 ayda 😘😘😘😘 bana diyoda tartı nerdaaaaa diyee zannediyoki 3 4 kilolalar aldımm🤫🤫🤫
Çok ıyi gidiyorsun canim
ARALIK 1. HAFTA
Kızlar yaptığınız sporları gün gün puanlayıp beni etiketleyin tabloda eklerim haftalık kazananı seçelim kazanan o haftanın spor kaptani olsun. Puanlama eklediğim dosyada var
Mesela tempolu yürüyüş yaptınız 30dk
30x 5= 60 puan aldınız o gün bu şekilde haftalık puanlama yapıyoruz

nice mutlu yilların olsunn 🎊
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum kizlar
Doğum günün kutlu olsun canımm, nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, keyifli, neşeli, mucizelerle dolu yılların olsun 🙏🏻🌸💃🏼🥳😘
Mutlu nice güzel yaşların olsun canim
Misafirlikteyim pastadan bir parça aldım sonrasında patates salatası 2 tane yaprak sarma ve küçük bir sakallı poğaça aldım. Sonra hepsini çıkardım 😔
Hala içim bubulanıyor
Geçmiş olsun mideni mi usuttun acaba

Harika bir menü. :KK9:
Aciksan da bir şey yeme dayan , sabret bitanem. :dua::KK200: Afiyet olsun.
Teşekkürler hocam. Yok acikmam herhalde. Bir ara öğün dee atladım. Temizlik işi olunca geçti zamanı. Akşamla birlikte de karışmasın istedim.
Anladımm kuzum ya her vücudumuz bir değill bide 🥲
Aynen canım. Her vücudunu geçtim her gebelikte bile farklı olabiliyor.

Deneme yaptim bugunku yürüyüş ve 60 ip atlama dogrumudur ZincirKirma ZincirKirma
Screenshot_20231203_184717_Huawei Health~2.jpg

Selam ben nasıl ve ne zaman listeye girebilirim
Pazartesi yani yarın hazırlık bölümüne ekleyeceğiz. Cumaya kadar iyi bir eksi görür , hafta içi düzenli menü paylaşımı yaparsanız cuma seçmelerine girersiniz. Normalde hazırlık bölümünde bir hafta bekletiyoruz üyelerimizi . :KK68:
Özet olarak bugünden itibaren hazırlık listemizdesiniz . Hayırlı olsun inşallah istediğiniz kiloya sağlıkli bir şekilde ulaşırsıniz. :dua:

İyi akşamlar, anladığım kadarıyla spor puanları hesaplanıyor. Bugün ev işleri ile uğraştım, belki bir şeyler eklerim.

iki günün menüsünü yazıyorum:

CUMARTESİ:

10:00 1 adet elma ile yulaf lapası, 1 kupa filtre kahve

13:00 2 adet fındıklı granola, 1 bardak kefir

16:00 1 tabak kereviz, 1 kase domates çorbası

18:00 1 kase kuru fasulye

21:00 1 bardak ballı süt

2 litre su

PAZAR:

11:00 6 kaşık bol biberli menemen, 2 dilim peynir, 2 zeytin, 1 dilim ekmek

15:00 1 adet karabuğday patlağı, 1 dilim peynir

17:30 1 kase domates çorbası, 1 kase kuru fasulye, yanında bol salata