Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kayipdunyayi etiketlemeyi unutma canım. Sporların puanlarını da tabloya göre hesapla.Her gün yemek listesinin sonuna yazacağım yani
Hoş geldin Gönül hanım. Gunluk menü bildirimi bekliyorum. Yarın aç karnına öğleye kadar fotoğrafli bildirim yap. ( İlk bildirim olduğu için fotoğraf şartı var normalde pazartesi tartılarında fotoğraf şartımız yok)Merhaba
Güncel bir zayıflama yarışması buldum çok mutlu oldum. Şimdi tartılıp yazmam mı gerekiyor
İlk sayfada katılım formumuz var doldurup paylaşırsanız seviniriz. Bizim sayfada mi kilo vermistinizcuma takımlarında mi?Biraz kendimle ilgili bilgi vereyim burada yıllar önce 5 ay da Leslie ile 14 kg vermiştim. Ama inanılmaz rekabet vardı o zaman çok eğlenip yarışarak vermiştik umarım yine öyle olur çok dişli bir rakip olduğumu söylemeliyim
İlk sayfada var canım .
Toplam ev temizliği süresini puanıyla çarp spor kaptanini etiketle canım.45 dakika ütüm var
1 saatte ev temizliği (sil süpür)
Akşama da enerjim kalırsa 3 mil Leslie yapalım Elhan
Afiyet olsun canım. Masada ne varsa tabagima aldım dediğin için bir yorum yapamıyorum. Salatalar sağlıklı ve olculuyse tamamdır. Börek olmasa iyi olurmuş. Akşam karbonhidrati ogunune hiç alma olur muDünkü menum
Sabah hazırladığım foto attığım tabak
Yanında 1 pankek yarım dilim tb ekmegi
Öğlen
Tavuklu salata
Akşam arkadaşımıza devtliydik
Biraz alkol
Masada ne varsa tabagima aldım daha çok salatalardan dikkat ederek aldım
1 küçük börek
1 avuç kuruyemis
Elhan @deli bir dombili
Açlık yaramıyor dengeni bozuyorsa yapma kuzum. Gün içinde sağlıklı tabaklar hazırla hiç zorlama kendini. Biz az çok verebiliyorsak sen de verirsin.Ben biraz motivasyonumu kaybettim
Başlangıç kilom 68.8
Dün ve cuma biraz abarttım diye pazar sabahı 67 kusur çıktım
Yani açlık yapmadan baktığımda hiç kilo veremiyorum
Açlık yaptığımda da çok fena oldum geçen cuma günü yerimden kalkamadım sanırım tansiyonum düştü
Böyle uzun süre aç kalınca yiyeceklere saldiriyorum
Yediğim de de kilo alıyorum
Nasıl vericem ya
Cuma günü 64tum...
Tablo işi , takip zor kuzum. Allah kolaylık versin.Çok acemiyim canım tablo işi zormuş yanlışlık varsa bildirin kızlar bana düzeltiyorum canım
Afiyet olsun canım .Gayet güzel bir menü.Kahvaltı:
1 yumurta
Zeytin lor peynir domates salatalik
4 5 elma dilim fırın patates
Ara: 2 ceviz
Kahve (kafeinsiz) rahatsızlığımdan dolayı hep decaf kullanıyorum ama diyet döneminde sakıncası var mı bilemedim arastirayim
Ara:2 küçük parça Hindistan cevizi
Akşam : 18.30 planliyorum
Mercimek çorbası
Izgara tavuk
Salata
Ayran
Su 2 litre gecebilirde
yürüyüş yapamadım bugün ev işlerim vardı
Elhan
Sağlıkli , keyifli güzel bir akşam dilerim hepimize.Buarada hepinize iyi akşamlar
Geçmiş olsun tatlim, çıkardığına sevindim yalan söyleyememMisafirlikteyim pastadan bir parça aldım sonrasında patates salatası 2 tane yaprak sarma ve küçük bir sakallı poğaça aldım. Sonra hepsini çıkardım
Hala içim bulanıyor
Cuma günü eklerim canimSelam ben nasıl ve ne zaman listeye girebilirim
beni etiketleyen eklerim canimİki saat 15 dakika ev temizliği(ütü+ev sil süpür)
Leslie yapacaktım ama TV elime geçmeyecek. Onun yerine ip atlayacagim. Gün sonunda yazarım.
Harika bir menü.Menümü paylaşayım
Kahvaltı
Yulaflı omlet( beyaz peynir bir dilim, 1 adet yumurta,2yemek kaşığı yulaf)
5 dal dereotu
1 adet kırmızı kapya biber
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
2 adet kuru kayısı
Öğle
3 yemek kaşığı yoğurt
2 adet ceviz
Akşam
4 yemek kaşığı bamya
Bir kase salata
Elhan Ellssa blonde ambition
Birden yüklendiysenn canım dikkat et lütfen sağlıktan önemlisi yokMisafirlikteyim pastadan bir parça aldım sonrasında patates salatası 2 tane yaprak sarma ve küçük bir sakallı poğaça aldım. Sonra hepsini çıkardım
Hala içim bulanıyor
Canım geçmiş olsun, üşüttün mü acaba?Misafirlikteyim pastadan bir parça aldım sonrasında patates salatası 2 tane yaprak sarma ve küçük bir sakallı poğaça aldım. Sonra hepsini çıkardım
Hala içim bulanıyor
Anladımm kuzum ya her vücudumuz bir değill bideYok canım iyi almışsın. Bu şekilde devam et. Bende ilk dört ay 6-7 kilo verip sonrasında iki kat olacak şekilde alanlardanim.
Nice mutlu yılların olsun
Mutlu sağlıklı yıllara doğum günün kutlu olsun
Nergis 35 doğum günün kutlu olsun tatlım nice mutlu yıllara
Güzel ,hayırlı , sağlıklı, sevdiklerinizle birlikte geçireceğin boool yılların olsun arkadaşım afiyet olsun (söyleyip canımı istetmeyeydin iyiydi)
Mutlu sağlıklı yaşların olsun canım
Teşekkürler hepinize tek tek yazamıyorum sagolun var olunCanım yay' ımmm
Sağlıklı, huzurlu, çok güzel bir ömrün olsun kankişim.
Mutlu yıllar.
İyi ki doğmuş iyi ki bizimlesin.
6 Aralık da blonde ambition in doğum günüydü yanlış hatırlamıyorsam Bir yay daha
Edit: 9 Aralık mış . yanlış hatirlamisim.
Hosgeldin canımBiraz kendimle ilgili bilgi vereyim burada yıllar önce 5 ay da Leslie ile 14 kg vermiştim. Ama inanılmaz rekabet vardı o zaman çok eğlenip yarışarak vermiştik umarım yine öyle olur çok dişli bir rakip olduğumu söylemeliyim
Çok ıyi gidiyorsun canimHahahahahah yok bebeğimm 1kilo almışım 2.5 ayda bana diyoda tartı nerdaaaaa diyee zannediyoki 3 4 kilolalar aldımm
ARALIK 1. HAFTA
Kızlar yaptığınız sporları gün gün puanlayıp beni etiketleyin tabloda eklerim haftalık kazananı seçelim kazanan o haftanın spor kaptani olsun. Puanlama eklediğim dosyada var
Masterfit Yarışması Spor Etap 01 02 03 04 05 06 07 Toplam Kırmızı Takım @Beth18 Mthn83 @deli bir dombili Elhan @TemelinSafinazi @sudansebep @menekse_kokusu @badem000 @diyetkolikmom Ozzybal @gezegenfeza KIRMIZI TAKIM TOPLAM Mavi Takim sibel_84 Ellssa Jasminium84 muhendishanim98 Nergis 35 ZincirKirma @Anka Tesnim1903 @Ruveyda- İzinli Meryem1306 MAVI TAKIM TOPLAM HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Tutku44 60kiloyum @suspushanimcim anneadayiiii @Hayalkuran sara_28 @Pinkharleyquinn Limoni026 blonde ambition
Mesela tempolu yürüyüş yaptınız 30dk
30x 5= 60 puan aldınız o gün bu şekilde haftalık puanlama yapıyoruz
Hepinize tek tek teşekkür ediyorum kizlarnice mutlu yilların olsunn
Doğum günün kutlu olsun canımm, nice mutlu, huzurlu, sağlıklı, keyifli, neşeli, mucizelerle dolu yılların olsun
Mutlu nice güzel yaşların olsun canim
Geçmiş olsun mideni mi usuttun acabaMisafirlikteyim pastadan bir parça aldım sonrasında patates salatası 2 tane yaprak sarma ve küçük bir sakallı poğaça aldım. Sonra hepsini çıkardım
Hala içim bubulanıyor
Teşekkürler hocam. Yok acikmam herhalde. Bir ara öğün dee atladım. Temizlik işi olunca geçti zamanı. Akşamla birlikte de karışmasın istedim.Harika bir menü.
Aciksan da bir şey yeme dayan , sabret bitanem. Afiyet olsun.
Aynen canım. Her vücudunu geçtim her gebelikte bile farklı olabiliyor.Anladımm kuzum ya her vücudumuz bir değill bide
Hemen gel benim takıma
Tamam abla atarım allhin izni ilePazartesi bildirimini bekliyorum canımın içi.
Kilon hangi aralikta olursa olsun hiç üzülme. Başladığımız anda avantaj bizde.
Saol hayalimmHoş geldin efeem
Pazartesi yani yarın hazırlık bölümüne ekleyeceğiz. Cumaya kadar iyi bir eksi görür , hafta içi düzenli menü paylaşımı yaparsanız cuma seçmelerine girersiniz. Normalde hazırlık bölümünde bir hafta bekletiyoruz üyelerimizi .Selam ben nasıl ve ne zaman listeye girebilirim
Her 1000 adim 100puan canım