Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol kaptanım kuru fasulye şişirmez umarım.. yedikten sonra yürüyüşte yaptım
Afiyet olsun canım
Çok güzel bir menü.
Afiyet olsun kankicim. Dogum günü prensesinin menüsüne karisilmaz.Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış patates
Yeşillik
2 çeri domates
5 zeytin
Ogle
1.mandalin
Yarım portakal
4 adet profiterol
Kahve
Akşam
1 kase tavuk çorbası
Su 2 litre
Spor 13 bin adım yürüyüş
60 ip atlama
Elhan Ellssa ZincirKirma
Sporuna sağlık canım
Su iç bitanem. İnşallah bir şey olmaz.Sağol kaptanım kuru fasulye şişirmez umarım.. yedikten sonra yürüyüşte yaptım
Aa menü yazarken suyu yazmadığımı farkettim 2 litre su içtim.. Hala da içesim var gece oglumdan dolayı çok kalktığım için geç vakte kadar su içmek beni etkilemiyorSu iç bitanem. İnşallah bir şey olmaz.
bana bir de dil çıkarmış şımarığa bak sen önümüzdeki ay geliyorum bekle beni Ocak ayında aynı kiloda 68 de buluşuyoruzBu sabah çıplak tartildım 67.3 blonde ambition
yerim seni bakkkkÇok dişli sen blonde ambition
Aşk olsun yaaaa beni niye hazırlığa yazdınARALIK 1. HAFTA
Acemiyim kızlar inşallah sistem oturacak valla Elhan Nasıl yapiyormus tebriklerbana bir de dil çıkarmış şımarığa bak sen önümüzdeki ay geliyorum bekle beni Ocak ayında aynı kiloda 68 de buluşuyoruz
yerim seni bakkkk
Aşk olsun yaaaa beni niye hazırlığa yazdın
Az içtiğini düşündüm. Fena değil iki litreAa menü yazarken suyu yazmadığımı farkettim 2 litre su içtim.. Hala da içesim var gece oglumdan dolayı çok kalktığım için geç vakte kadar su içmek beni etkilemiyor
Tatlım veri toplamak işin en zor tarafı. Tabloya geçirmek zaman almıyor. Tabloda herkesi etiketlemişsin üst üste bildirim yapmayanlari çıkar zaman içinde. Bugün spor yapamadim uyusuklugu atamadım.Acemiyim kızlar inşallah sistem oturacak valla Elhan Nasıl yapiyormus tebrikler
Kız maşallahın var daha neAnladımm kuzum ya her vücudumuz bir değill bide
Sorma anca geldim ama tatlı sebepler kızımla pazar gezmesi yaptık canım vakit nasıl geçmiş anlamadım valla şimdi gelip okul hazırlığımızıda yapıp bitirince hemen size bakayım dedim.blonde ambition uçtun mu ? Bi gelemedinnn
Çabuk gelen çabuk gider biliyorsun ilk hafta birden çok büyük düşüş göreceksin hatta kesin ilk hafta hemen kaptan olursun.+Larla kabul eder misin
Tamam abla atarım allhin izni ile
Afiyet olsun bademim. Öğle yemeğinde iki kaşık karnabahar yerine altı, yedi, sekiz kaşık karnabahar yemeği yesen ekmek yemesen olurdu. Yanına bir kase yoğurt ohh mis. Bu suretle ekmek gün içinde ikiye düşerdi.Aksam menüsündeki tarhana çorbası da bir dilim ekmek yerini tutuyor biliyor musun? Karbonhidrat oranı sebze ve proteini geçmiş . Bunu dengeleyelim .Menüm
Sabah 11.00
3 kaşık sucuklu yumurta 1 dlm ekmek 2 ceviz 2 acı jalapon biber sos 1 kk peynir 1 TK reçel
Öğle 1 dlm ekmek 2 kaşık karnabahar yemeği
Ara 2 kaşık yulaf ve 1 br süt lü 1 muz kakao1 TK bal ve tahinli tatlı
Akşam 19.00 1 kepçe tarhana 4 kaşık karnabahar yemeği 1 dlm ekmek yoğurt
Su 1 lt
Spor yok
Ellssa Elhan
Ama öyle açlık yapılmazki canım. Öncesi var açlığın ve sonraki beslenme düzeni var. Her önüne gelen yapmasın çünkü kötü olabilir sonuç. Ani şeker düşmesi çok kötü.Ben biraz motivasyonumu kaybettim
Başlangıç kilom 68.8
Dün ve cuma biraz abarttım diye pazar sabahı 67 kusur çıktım
Yani açlık yapmadan baktığımda hiç kilo veremiyorum
Açlık yaptığımda da çok fena oldum geçen cuma günü yerimden kalkamadım sanırım tansiyonum düştü
Böyle uzun süre aç kalınca yiyeceklere saldiriyorum
Yediğim de de kilo alıyorum
Nasıl vericem ya
Cuma günü 64tum...
Detokslar uzak olsun bana. Bana hiç yaramıyor öyle sıvılarla beslenmek.Canım açlık kısa süreli kilo verdiriyor sonrasında dengeyi saglayamiyorsan kilo aliyormussun normal beslenmeye geç yada sıvı beslen bu tarz durumlar önce yada başka bir beslenme duzeninolsun sana uygun olan detokslari falan secebilirsin
3 Aralık başlangıç en doğrusuCanım spor puan tablosu yaptım yaptığınız spor lari planlayıp beni etiketleyin gün gün 01 aralıkta basladik