• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu sabah çıplak tartildım 67.3 :lülülü: blonde ambition blonde ambition
🤪 bana bir de dil çıkarmış 😂 şımarığa bak sen 😂 önümüzdeki ay geliyorum bekle beni Ocak ayında aynı kiloda 68 de buluşuyoruz ;)
😅 yerim seni bakkkk 😃
Aşk olsun yaaaa beni niye hazırlığa yazdın 🤭

Anladımm kuzum ya her vücudumuz bir değill bide 🥲
Kız maşallahın var daha ne 😃🧿🧿🧿
ççoksağlıklı gidiyorsun canm 2 kilo ne ki biz iki gün serbest beslensek zaten vücut o kadarcık ödem tutuyor
Sorma anca geldim ama tatlı sebepler 😇 kızımla pazar gezmesi yaptık canım vakit nasıl geçmiş anlamadım valla şimdi gelip okul hazırlığımızıda yapıp bitirince hemen size bakayım dedim. 💙
+Larla kabul eder misin 🥹🫠

Tamam abla atarım allhin izni ile 😙😊😊
Çabuk gelen çabuk gider biliyorsun 😊 ilk hafta birden çok büyük düşüş göreceksin hatta kesin ilk hafta hemen kaptan olursun. 🤩

Menüm🩵💙🩵💙🩵💙
Sabah 11.00
3 kaşık sucuklu yumurta 1 dlm ekmek 2 ceviz 2 acı jalapon biber sos 1 kk peynir 1 TK reçel

Öğle 1 dlm ekmek 2 kaşık karnabahar yemeği

Ara 2 kaşık yulaf ve 1 br süt lü 1 muz kakao1 TK bal ve tahinli tatlı

Akşam 19.00 1 kepçe tarhana 4 kaşık karnabahar yemeği 1 dlm ekmek yoğurt

Su 1 lt
Spor yok
Ellssa Ellssa Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Afiyet olsun bademim. :KK60: Öğle yemeğinde iki kaşık karnabahar yerine altı, yedi, sekiz kaşık karnabahar yemeği yesen ekmek yemesen olurdu. Yanına bir kase yoğurt ohh mis. Bu suretle ekmek gün içinde ikiye düşerdi.Aksam menüsündeki tarhana çorbası da bir dilim ekmek yerini tutuyor biliyor musun? Karbonhidrat oranı sebze ve proteini geçmiş . Bunu dengeleyelim .
Ara öğününü çözemedim. Smoothie gibi mi yaptın yulaf, muz, kakao, bal ve tahini . Suyu ikiye tamamla kuzum. Bana dolu dolu geldi. Yarın artı getirmez ama eksi getirir mi emin değilim. Moralini bozmayim. Kaçamak yok kutlarım tatlisimi. :KK60:

Ben biraz motivasyonumu kaybettim
Başlangıç kilom 68.8
Dün ve cuma biraz abarttım diye pazar sabahı 67 kusur çıktım
Yani açlık yapmadan baktığımda hiç kilo veremiyorum
Açlık yaptığımda da çok fena oldum geçen cuma günü yerimden kalkamadım sanırım tansiyonum düştü
Böyle uzun süre aç kalınca yiyeceklere saldiriyorum
Yediğim de de kilo alıyorum
Nasıl vericem ya
Cuma günü 64tum...
Ama öyle açlık yapılmazki canım. Öncesi var açlığın ve sonraki beslenme düzeni var. Her önüne gelen yapmasın çünkü kötü olabilir sonuç. Ani şeker düşmesi çok kötü.
Canım açlık kısa süreli kilo verdiriyor sonrasında dengeyi saglayamiyorsan kilo aliyormussun normal beslenmeye geç yada sıvı beslen bu tarz durumlar önce yada başka bir beslenme duzeninolsun sana uygun olan detokslari falan secebilirsin :KK43:
Detokslar uzak olsun bana. Bana hiç yaramıyor öyle sıvılarla beslenmek.
Canım spor puan tablosu yaptım yaptığınız spor lari planlayıp beni etiketleyin gün gün 01 aralıkta basladik
3 Aralık başlangıç en doğrusu :KK39:

Back