• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yeşil çayını iç , mutfaktan uzaklaş tatlım. Hemen hemen....hadi :KK20:
Tamam mutfakta beni bekliyor
Bugün doğum günü için gidicem bana şans dileyin bol bol salata olsun 😍
E bak yazmamana mi laf edeyim tikinmana mi şimdi neyse ye ye hepinizi gececm😂😂
Geeeccc
Kızlar bugün benim doğum günüm ve kızım profiterol yapmış pasta yerine musadenizle yeyicegim artık ama erken saat de yerim ve spor için dinlenicem dedim ama.2 kez pazara git gel ve ip atlama yaptım insalhh yakarim
Mutlu sağlıklı yaşların olsun canım 😘

Benim de :işsiz::işsiz:

Şunu farkettim aç kalarak değil yiyerek kilo vermem lazım. Aç kalıp verince yediğim an alıyorum. Bu da benim için sıkıntı

Dram ki ne dram. Akşam ağlamaktan düzgün izleyemedim.
Canımın içi sosyal medyamin %40' i yemek tarifleri %40' ı diyetisyen sağlıklı beslenme.
Çoğu birbirine ters çoğunu uyguladım . Sabah beslenmede protein, sağlıklı karbonhidrat, akşam ogununde sebze çorba en sağlıklısi olduğunu düşünüyorum. Denedim çünkü.
Arada şok diyetleri çerez olarak görüyorum abartmadan arada bir şans veriyorum kendime o kadar. Uzun süreli acliklarda bağırsak organ temizliği yapılıyor ama kas kaybınin nasıl önüne geçiyorlar bilmiyorum. Bu yüzden uzağım.
Sosyal medyamin yüzde yirmisini merak eden olur mu bilmem ama %10 arkadaşlarım diğer %10 kültür sanat ,tarih eglenmelik hayvan ve diğer keyifli videolardan oluşuyor. :KK48:

Kızlar bugün benim doğum günüm ve kızım profiterol yapmış pasta yerine musadenizle yeyicegim artık ama erken saat de yerim ve spor için dinlenicem dedim ama.2 kez pazara git gel ve ip atlama yaptım insalhh yakarim
Canım yay' ımmm :KK68::KK68:
Sağlıklı, huzurlu, çok güzel bir ömrün olsun kankişim. :dua::KK200:
Mutlu yıllar. :KK68:
İyi ki doğmuş iyi ki bizimlesin. :KK76:
6 Aralık da blonde ambition blonde ambition in doğum günüydü yanlış hatırlamıyorsam :rolleyes:Bir yay daha :halay:
Edit: 9 Aralık mış . :olamaz: yanlış hatirlamisim.

Hanımlar merhaba, ben kilo vermek istemiyorum sadece doğumdan sonra belim kalınlaştı , inceltmek için egzersiz öneriniz var mı diye sormaya geldim 💐🌺

Hanımlar merhaba, ben kilo vermek istemiyorum sadece doğumdan sonra belim kalınlaştı , inceltmek için egzersiz öneriniz var mı diye sormaya geldim 💐🌺
Merhabalar 🤗 bence göbek bölgesinin sebebi sağlıksız beslenme, şeker ve karbonhidrat. Onlari kesip yürüyüş yapsanız da gider diye düşünüyorum💃

Merhabalar 🤗 bence göbek bölgesinin sebebi sağlıksız beslenme, şeker ve karbonhidrat. Onlari kesip yürüyüş yapsanız da gider diye düşünüyorum💃
Aslında sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum, tabii bazen tatlı krizim tutuyor o zaman da dengeliyorum. Her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum da bebeğim küçük , yürüyüş süresini uzatamıyorum. Evde yapabileceğim veya takip edebileceğim yorucu olmayan spor öneriniz var mı?

Ve spor 💃💃 ben mutfak temizliğine girdim Ocak fırın detaylı temizlik😭 o da yansır mı puan tabloma🤗 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Aslında sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum, tabii bazen tatlı krizim tutuyor o zaman da dengeliyorum. Her gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum da bebeğim küçük , yürüyüş süresini uzatamıyorum. Evde yapabileceğim veya takip edebileceğim yorucu olmayan spor öneriniz var mı?
Leslile 1 mil den başlayabilirsin canım 15 dk

Biraz kendimle ilgili bilgi vereyim burada yıllar önce 5 ay da Leslie ile 14 kg vermiştim. Ama inanılmaz rekabet vardı o zaman çok eğlenip yarışarak vermiştik umarım yine öyle olur çok dişli bir rakip olduğumu söylemeliyim 😃
Çok dişli sen 🤔 blonde ambition blonde ambition 😑😑

Canımın içi sosyal medyamin %40' i yemek tarifleri %40' ı diyetisyen sağlıklı beslenme.
Çoğu birbirine ters çoğunu uyguladım . Sabah beslenmede protein, sağlıklı karbonhidrat, akşam ogununde sebze çorba en sağlıklısi olduğunu düşünüyorum. Denedim çünkü.
Arada şok diyetleri çerez olarak görüyorum abartmadan arada bir şans veriyorum kendime o kadar. Uzun süreli acliklarda bağırsak organ temizliği yapılıyor ama kas kaybınin nasıl önüne geçiyorlar bilmiyorum. Bu yüzden uzağım.
Sosyal medyamin yüzde yirmisini merak eden olur mu bilmem ama %10 arkadaşlarım diğer %10 kültür sanat ,tarih eglenmelik hayvan ve diğer keyifli videolardan oluşuyor. :KK48:
Napacagimı da şaşırdım. Bende artık dengeli gideyim arada kendimi şoklar. Sonrada soldan çıkartırım dedim. Ama şunu farkettim ben suyu çok icmiyormusum. Dikkat ettiğim halde daha yeni 1800 oldu. Yatana kadar 3 litreyi tamamlarım insallah
Bu sabah çıplak tartildım 67.3 :lülülü: blonde ambition blonde ambition
Waaaoooowww. Gelsin kilolar mi diyelim. Olsun canım gelsin de sonrasında sen halledersin.
:KK70: :KK70: :KK70:

Back