- 31 Ekim 2013
- 21.337
- 71.528
- 798
- 40
merhaba, hoşgeldinPeki şey sorsam sizlere kızlar bu bilinen markaların meyve protein barları felan var diyette nekadar sağlıklı? Hani tatlı krizleri felan için iyi bir seçenek mi sizce hata mı olur?
Uzun açlıktan sonra protein önerilmez tuz hiç önerilmez. Kana karışacağı için ve bir de bağırsaklar kitlenmesin diye böyle.38 saatlik açlıktan sonra bol limonlu roka salatasi yedim.
Bugün eşimin canı döner istiyormuş ama ben tabi ki yemeyecem. Ayarik yok benim öyle tadımlık fln bilmembirazdan yiyecem bı seyler
16.00
2. Haşlanmış ,yumurta bir dilim peynir, 5 zeytin ,küçük bir domates.
1 mandalina
Ve kapatacam günü inşallah.
Bugün öğretmen arkadaşlarla akşam buluscaz . Tatliciya gidiyoruz ama ben sadece Türk kahvemi icecem kaptanım gözüm yaşlı@deli bir dombili
Çok doğruuzun açlıklardan sonra peynir pek önerilmiyor canım sebebini bilmiyorum ama bide tuzsuz yemeye calış uuzn oruçtan sonra çok fark ediyor bende uzun oruç yapıyorum tuzsuz yediğim gün anlıyorum farkı sende bi dene canım ilk orucu açarken limonlu su iç koca bir bardak yudum yudum onunda faydasını gördüm ben
Ellssa 73,8
@Tesnim1903 76,6
@Beth18 64,2
Mthn83 79,7
@anneadayiiii 81,7
@Meryem1306 89,4
@TemelinSafinazi 63,65
@sudansebep 61,25
@muhendishanim98 59,00
Jasminium84 60,95
ne dersiniz hanımlar kilosu yakın olanlar kendi içimizde bir yarış başlatalımmı yada yaparım diyenler arasında bizede motive olsun ne dersiniz
benim bildiğim kadarı ile şeker oranları yüksek olanlar var şeker pek faydalı değil bilirisniz ki imkanınız varsa direk yaş meyve yanına kuruyemiş yeseniz daha faydalı diye düşünüyorum ama imkanınız yoksa şeker oranalrına bakarak tercih edebilirisniz benim fikrimPeki şey sorsam sizlere kızlar bu bilinen markaların meyve protein barları felan var diyette nekadar sağlıklı? Hani tatlı krizleri felan için iyi bir seçenek mi sizce hata mı olur?
Beni anca sen gazlarsin ablam olur.Mthn83 aramızda 200 gr var, ne dersin ?
Dünden kalan yarım piliçBugün ödülünüz nedir kızlarrr dökülün heleeee
aynen canım bende hep uuzn oruçtan sonra bu şekilde olması gerektiğini okudum hayvansal olmayan beslenme diye bol eksili olsun canım inşallahUzun açlıktan sonra protein önerilmez tuz hiç önerilmez. Kana karışacağı için ve bir de bağırsaklar kitlenmesin diye böyle.
Ben mesela bugün 36 saat aç kaldım.
Sabah 8 de limon suyu ile su karışımı içtim 1 bardak.
Saat 10:00 da 1 elma yedim
Saat 12:00 de tuzsuz limonlu yağlı salata yedim.
Akşam da marul yıkayıp yemeyi düşünüyorum
Afiyet olsun tatlım.Merhaba kızlar ilk günün menüsünü yazayım
Sabah 10.00 kahvaltı
Yeşil zeytin domates salatalık 2 adet sigara böreği
Ara 14.30 yarım hurma
Akşam 18 de planlıyorum tarhana çorbası ıspanak yoğurt
Su 2 litreyi geçer (su ile aram iyidir)Elhan
Bildirim olmadığı için gözümden kaçmış.listede adın yoktu kuuzm yoksa almaz olurmuyuz seni sen benim takımımım onur konuğu ol bu hafta kabul edersen tabiElhan ım kaptanımda kabul ederse başımın üstendesin
Hoş buldum canım kaptanim.
hahahahahahaha sesli güldüm kaptanımHoş buldum canım kaptanim.
Evet kuzum. Gözün arkada kalmasın.
Bütün üyelerine bugün bol kıymalı bir spagetti yapar aç karınlarını doyururum.
Sağol canım kilo yapabilecek bir durum yada yarına dengelemeye gerek kalacak bir durum yok zaten bu günden dengelenmiş durumdaafiyet bal olsun hiç canını sıkma yediysem canıma deysin de her yediğim bir dakikada kilo olmuyora ya yarın biraz dikkat et hiç bişi olmaz erir gider
Yarışmaya yeniden başlamak çok güzel fakat senin kaptanlığında başlamak paha biçilemez. Çok şanslıyım
Tartıldın mi tatlimBenim güncel kilo 78.80 canım
Ben de kaçırmadan kaptım seni çok mutluyumYarışmaya yeniden başlamak çok güzel fakat senin kaptanlığında başlamak paha biçilemez. Çok şanslıyımYeni haftamız hayırlı uğurlu olsun o halde kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?