Eşlerimiz olmasa iğne iplik olurduk sanırımBenimde eşim beni çok yoldan çıkarıyor sorma ama çok güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim gerçekten 20 kilo veren bunuda verir bence halledersin sen devam
Olur öyle arada telafi edersin senHayırlı mutlu sabahlar
Geçen hafta 79.6
Bugün 79.7
Fark +100
Çok iyiiii tebrikler
Eksi eksidir
O zaman haftaya güzel eksi gelirGünaydınnn..
Geçen cuma 65.4
Bu cuma 65.4
Fark yok sabitim..
65 lerde kaldım kaç haftadır.. direnç kilom sanırım. Bu hafta farklı birseyler dengeyi düşünüyorum
Elhan
Her eksi candır
Olsun az da olsa eksi eksidir.
tebrikler canımm
en doğrusu en kalıcısı böyle oluyor canım
Teşekkürler kızlarTebrikler canım
Eksi olsun bizim olsun canım
Bazen profesyonel destek almaktan zarar gelmez bence .Biz aç kalalım diyetisyenler aç kalmasın
Eski kafaliyim gibi ama paranızı kendinize yatırım yapın.Kacamak yapma , doyuncaya kadar sağlıklı beslen biraz da yürü hepsi bundan ibaret der geçerim.
Eksikliğini göstermesin AllahEşlerimiz olmasa iğne iplik olurduk sanırımteşekkür ederim canım inşallah
Olur hocam ama ben saat beş gibi anca eve geçiyorum. Kurslarim var.Walk walk Leslieistersen senin için yapar eşlik ederim. Haberlesir uygun saatinde yaparız etiketleşiriz.
Ben sinifciyim hocam.Ya gerçekten mi çok iyi oldu ya o zaman herşeyi dört dörtlük yapmaya calismayayim.
Zaten yetistirmem de nerdeyse teşekkür ederim bilgi için.senin branş ne?
Aynen ama spor cezası da güzel olurKaçamaktan kaçmak zor bir defa yaptıysak devamı gelmesin. Ona göre planımızı yapar yolumuza devam ederiz.Cezamiz bir daha yememek olsun. ödül yok deriz bak bu da güzel ceza
Eve yorgun geçince Leslie de hoş gelmiyorLeslie kuş aylarının vazgeçilmesi walk walk walk
Profesyonel destegi bir defa almakta sakınca yok. Sağlıklı besinleri alma alışkanlığı kazanmak , bilinçli kilo vermeyi öğrenmek için. Bunları bilip yapmamak sonra da diyetisyene gitmek fuzuli masraf.Bazen profesyonel destek almaktan zarar gelmez bence .
Bende kilolarimim çoğunu diyetisyenle verdim yarıda bırakmasaydın ideal kiloma ulasirdim
Eve geçip işleri bitirip biraz da dinlendikten sonra yapabiliriz. Sonra duş , çay , kahveOlur hocam ama ben saat beş gibi anca eve geçiyorum. Kurslarim var.
Ben sinifciyim hocam.
Aynen ama spor cezası da güzel olur
Eve yorgun geçince Leslie de hoş gelmiyor
Aynen oyle tel sefer yetiyor canım katılıyorum bende yanlış besleniyormusum bir kere gittim öğrendim tüm detayları sonrası bendeProfesyonel destegi bir defa almakta sakınca yok. Sağlıklı besinleri alma alışkanlığı kazanmak , bilinçli kilo vermeyi öğrenmek için. Bunları bilip yapmamak sonra da diyetisyene gitmek fuzuli masraf.
Hoş gelmesinin bir önemi yokmuş canım bir yerde okudumOlur hocam ama ben saat beş gibi anca eve geçiyorum. Kurslarim var.
Ben sinifciyim hocam.
Aynen ama spor cezası da güzel olur
Eve yorgun geçince Leslie de hoş gelmiyor
Canım ben de su içmeyi bilmiyormuşum. CanımAynen oyle tel sefer yetiyor canım katılıyorum bende yanlış besleniyormusum bir kere gittim öğrendim tüm detayları sonrası bende
Allah seni
Bazı keyif noktaları bırakmalısın bence eğer çok zararlı degilseCanım ben de su içmeyi bilmiyormuşum. CanımEllssa im sayesinde öğrendim. Bu hafta dikkat ettim. Bir tek kahvaltılarda çay içmeye devam ettim. Caysiz kahvaltı edemem ki
Sağol canım ya ilk defa yapıyorum böyle bisey ne diyim tuhaf gelen şeylerin yansımasıdır tuhaf geliyorAllah seni
Afiyet olsun.
Çok doğru canım.Hoş gelmesinin bir önemi yokmuş canım bir yerde okudum
Hoşumuza gitmedi diye yapmamak gibi bir tercihimiz yokmus iyi sağlıklı şeylerde bu bir tercih değil zorunluluk olarak gör sağlık için
Çok tatlısınSağol canım ya ilk defa yapıyorum böyle bisey ne diyim tuhaf gelen şeylerin yansımasıdır tuhaf geliyor
Hayırlı mutlu sabahlar
Geçen hafta 79.6
Bugün 79.7
Fark +100
Eki Görüntüle 3344156
Aslında dün gerçekten 98 idi tok karnına tabiki dünyaları yediysem artikHaydi bismillah Allahim utandirma bu sefer nolur Elhan
Günaydınnn..
Geçen cuma 65.4
Bu cuma 65.4
Fark yok sabitim..
65 lerde kaldım kaç haftadır.. direnç kilom sanırım. Bu hafta farklı birseyler dengeyi düşünüyorum
Elhan
geçen hafta ile bu haftayı yan yana koymak istedim benim için ciddi bir adım oldu 3 haftadır sabit sabit derken 3 haftanın meyvesini bu hafta topladım şükür
geçen cuma 70,4
bugun 67,5
fark -2900
çok şükür
Elhan
Beth18
Eki Görüntüle 3344180 Eki Görüntüle 3344179
Günaydın hayırlı cumalar bu hafta aktif olamadım ev çocuklar ve biraz da baş ağrısı bitkinlik oldu stresli de bir hafta geçirdim o yüzden bildirimler aksadı lakin diyetimi bozmadım
Kilo bildirimim
Geçen cuma 64.75
Bugün 63.65
Fark -1.100 gr
Elhan Beth18
Eki Görüntüle 3344199
Kilo veren herkesi tekrar tebrik ederim.
Ben vardım yolladım şimdiKilo veren herkesi tekrar tebrik ederim.
Bu alıntılar kendim için.eksik var mı yok mu bir kontrol edeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?