- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.622
- 598
- 35
MaşaAllah yukardakini kaçıran aşağıdakine baksın olmuşBu benim bildirim nasıl olmuş öyle
sen almıyorsun, bebişimize alıyorsun, sen sağlıklı kilolarını al ki sağlıklı bir bebiş gelsin aramızaSizlerr veeiyorsunuzz ben alıyorumm
Hani tartılcaktın sen ? KaçsınSizlerr veeiyorsunuzz ben alıyorumm
156 cm le 70 kilo olan bnm bakışımTeşekkür ederim boyum da çok uzun değil 1.60 ondan dolayı olabilir
canım 500 gr fark çok güzel her hafta 500 gitse ayda 2 kilo yapar yılda yılda 24 kg eder bi düşünsene bir haftada mı aldın ki canım bir haftada gitsin hepsi eksi olsun biizm olsun hiç sıkma canını
Yazıklar olsun blondeHani tartılcaktın sen ? Kaçsın
Gün gelir devran döner canm bir bakarsın sen verirken hayalkuran hamile kalıp kilo almaya başlar
Tebrikler canım.
Bende online başladım ama sadece başlamakla kaldımTeşekkür ederim
Zaman buldukça gidiyorum bazen 15 gün oluyor
Yerim ben seniGözümü fenaElhan a diktim. Yerinde gözüm var. Haberini olsun.
Tebrikler canım
Eksi olsun temiz bizim olsun canım
Hep beraber olsun.Yerim ben seniDaha iyi yerler senin olsun.
Çok teşekkür ederim kaptanim sayenizdeTebrikler canım.Başlangıcın harika oldu.
Teşekkür ederim durmak yok yola devamGözümü fenaElhan a diktim. Yerinde gözüm var. Haberini olsun.
Tebrikler canım
Eksi olsun temiz bizim olsun canım
Biz aç kalalım diyetisyenler aç kalmasınBende online başladım ama sadece başlamakla kaldım
Müfettişler ilk dönem teftişe gelmezler canım stres yapma. Bizim de bu sene teftiş senemiz. Elde avucta birşey yok. Yeni yeni dosyalari oluşturmaya başladım.Çok teşekkür ederim kaptanim sayenizdebu arada lütfen kusura bakmayın menu paylaşımı falan sürekli unutuyorum.aslinda yoğun bir süreçten de geçiyorum.ogretmenim çalışıyorum üç çocuk var ayrıca bu aralar müfettişler gelecek evraklar vs ...bir süre daha pasif olucam ama diyetime dikkat ediyorum onda sorun yok
Ne demek canim. Ama durmak yok. Hazır vermeye başlamışken araya başka şeyler sokma benceTeşekkür ederim durmak yok yola devamçok aktif olamadigim için özür dilerim
Ahhh ahhhh yürüyüş yapamıyorum. Hava buz gibiBiz aç kalalım diyetisyenler aç kalmasın
Eski kafaliyim gibi ama paranızı kendinize yatırım yapın.Kacamak yapma , doyuncaya kadar sağlıklı beslen biraz da yürü hepsi bundan ibaret der geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?