Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

heeyooo beni yakaladın ben de sibel_84 ü yakaladım. hadi hepberaber ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ı yakalayalım
Gözümü fena ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. a diktim. Yerinde gözüm var. Haberini olsun.
Günaydın
Geçen hafta 90.70
Bugün 89.40
Fark 1.3
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
sibel_84
Tebrikler canım
Gecen cuma 77.1
Bu cuma 76.6
Fark 500 gr (hiç bisey verememiş niye böyle oldu anlamadim) ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. sibel_84
Eksi olsun temiz bizim olsun canım

Tebrikler canım. Başlangıcın harika oldu.
Çok teşekkür ederim kaptanim sayenizde bu arada lütfen kusura bakmayın menu paylaşımı falan sürekli unutuyorum.aslinda yoğun bir süreçten de geçiyorum.ogretmenim çalışıyorum üç çocuk var ayrıca bu aralar müfettişler gelecek evraklar vs ...bir süre daha pasif olucam ama diyetime dikkat ediyorum onda sorun yok

Bende online başladım ama sadece başlamakla kaldım
Biz aç kalalım diyetisyenler aç kalmasın
Eski kafaliyim gibi ama paranızı kendinize yatırım yapın. Kacamak yapma , doyuncaya kadar sağlıklı beslen biraz da yürü hepsi bundan ibaret der geçerim.

Müfettişler ilk dönem teftişe gelmezler canım stres yapma. Bizim de bu sene teftiş senemiz. Elde avucta birşey yok. Yeni yeni dosyalari oluşturmaya başladım.

hafta boyu evdeydim hasta olduğum için. hareket pek yok. ağzımızın tadı bozuk olduğundan belli şeyleri yapıyoruz. dün de tesadüfen ev yapımı börek vardı. gerçi inceydi ama yedim tabi. yoksa en azından pazartesiyle aynı çıkardım diye düşünüyorum. neyse hiç sorun değil. buna da çok şükür

Teşekkür ederim durmak yok yola devam çok aktif olamadigim için özür dilerim
Ne demek canim. Ama durmak yok. Hazır vermeye başlamışken araya başka şeyler sokma bence
Biz aç kalalım diyetisyenler aç kalmasın
Eski kafaliyim gibi ama paranızı kendinize yatırım yapın. Kacamak yapma , doyuncaya kadar sağlıklı beslen biraz da yürü hepsi bundan ibaret der geçerim.
Ahhh ahhhh yürüyüş yapamıyorum. Hava buz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…