aynen bu yolda yanlız olmamak tam düşüyorum derken birbirimizin elinden tutup hadi bir cesaret dahaHer gram eksimizde hepimizin tuzu olduğunu biliyorum.Dagilsak da düşsek de desteğimizin olduğunu bilmek bize güven veriyor. Bu yolda yalnız değiliz.
Eki Görüntüle 3344194
Geçen cuma : 72.5
Bugün : 71.2
Fark : 1.3 gr
@Beth18
sibel_84
Jasminium84
@HanimKelesimiGetir
Tebrik ederim harikasın maşallahGünaydın hayırlı cumalar bu hafta aktif olamadım ev çocuklar ve biraz da baş ağrısı bitkinlik oldu stresli de bir hafta geçirdim o yüzden bildirimler aksadı lakin diyetimi bozmadım
Kilo bildirimim
Geçen cuma 64.75
Bugün 63.65
Fark -1.100 gr
Elhan @Beth18
Eki Görüntüle 3344199
böyle düşük kiloda harika eksi canım tebriklerGünaydın hayırlı cumalar bu hafta aktif olamadım ev çocuklar ve biraz da baş ağrısı bitkinlik oldu stresli de bir hafta geçirdim o yüzden bildirimler aksadı lakin diyetimi bozmadım
Kilo bildirimim
Geçen cuma 64.75
Bugün 63.65
Fark -1.100 gr
Elhan @Beth18
Eki Görüntüle 3344199
Maşallah bitanemmm.
ben kurabiyeyle açılışı yaptım bileTablomu bitireyim ben de kayıplara karisayim o zaman
Bugün simitle nikah merasimi var .@HanimKelesimiGetir eküricimin izni olursa
Ellerine sağlık canımTeşekkür ederim canım
Sütlü kabak tarifi şöyle
Kara kabağın kabuklarını soyup dogruyosun tencereye alıp üzerine bir çizdik tuz ve bir du bardağı şeker ekleyip suyunu koyup pişiriyosun iyice ezilip suyu az kalınca çatalla kabuklarını ezip sütünü ekliyorum koyu kıvamlı çok hafif bir Sütlü kabaklı tatlı oluyor
hadi inşallah canım sağlıkla tez zamanda veririsn yakın zamanda aldıysan zaten daha hızlı gidiyor biraz detoks falan yap ödemleri az motive olur sanada58 olmayı temenni ediyorum
geçmiş olsun canım pilini sök tak canım bir zeminini düz yerde olması iyi oluyorElhan abla tartım bozulmuş 00.00 değil böyle çıkıyor üstüne bi şey koymadan
Canım pili mi zayıfladı acaba? İsteyebileceğin bir tartı var mı? Yarın sabah da tartilabilirsin bu hafta seçmelere yazarız . Sonradan ekleriz bildirimini. Bir çaresini bulursun inşallahElhan abla tartım bozulmuş 00.00 değil böyle çıkıyor üstüne bi şey koymadan
Bozuldu elbetMidem bulaniyor benim kankaaa yaa. Ya bir de ben tamamen alışkanlıktan çok az süt tozuyla 2 minik kup şekerle kahve içmiş bulundum. Orucum bozuldu mu ki
Bildirimin hayırlı olsun canım
geçmiş olsun canım pilini sök tak canım bir zeminini düz yerde olması iyi oluyor
Pilini değiştirdim evin her bi yanında denedim böyle oluyor anlamadım sorununu yaCanım pili mi zayıfladı acaba? İsteyebileceğin bir tartı var mı? Yarın sabah da tartilabilirsin bu hafta seçmelere yazarız . Sonradan ekleriz bildirimini. Bir çaresini bulursun inşallah
Harika olur yeni yıla tam bir ay var zorlayalim biraz grubu
Aaa bizi çıkarmadı bakGratise gidecem birqzdan indirim varmış çağurıyor gel diye
Aynenn canım kaptanım dediğin gibi dünkü 1 dilim baklava da olmasaydı ama yenik düştümEksi olsun bizim olsun canım
Vay vay gozlerEki Görüntüle 3344194
Bugün : 71.2 izinden önceki kiloma henüz ulaşamadım az kaldı .
@Beth18
sibel_84
Jasminium84
@HanimKelesimiGetir
Hakeetin kankişim afiyet olsunTablomu bitireyim ben de kayıplara karisayim o zaman
Bugün simitle nikah merasimi var .@HanimKelesimiGetir eküricimin izni olursa
Nasıl zorlama olacak acabaHarika olur yeni yıla tam bir ay var zorlayalim biraz grubu
Yeni yıl hedefiNasıl zorlama olacak acaba
Tebrikler hocam. Peşindeyim haberin olsunEki Görüntüle 3344194
Bugün : 71.2 izinden önceki kiloma henüz ulaşamadım az kaldı .
@Beth18
sibel_84
Jasminium84
@HanimKelesimiGetir
En mantıklısı diyetisyen de ona da ayrı zaman lazımYavaş verdim son kilolara diyetisyene yazıldım canım
Mercimekli köfteler mahvetti desene seni bu hafta.
Teşekkürler hocamMaşallah bitanemmm.
Tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?