Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vayy kaptanim maşallah
Düne göre artidayim ama . Dün yediğim yemek çok tuzlu idi. O yüzden çeyrek yiyebildim. Ona rağmen ödem tuttum.
Eksi mi eksi . Tebrikler canım
Tebrik ediyorum canım. Verislerin devam etsin.

Keyifli, bol eksilerin sevincini birlikte yaşamak nasip olsun tatlım.

Tatlışım çok güzel bir menü.
Afiyet olsun. İlk kez yarım ekmek görüyorum. Yediklerin harika. Regle kafa atacak bir menü.

Afiyet olsun bademim.
Her şey çok güzel yerinde ve sağlıklı.
Teşekkür ederim canım
Senin yorumların benim için çok kıymetli
Dikkat yüksek doz motivasyon içerir

Ama nasıl güzel bir kilo bu
E eee tabi ki masallah.
Hayırlı olsun bitanem Kendini iyi hissettigin kiloya sağlıkla ulasmani dilerim.
Cansınn ama senn Sağol ablacım inşallah 5li rakamlara inebilirim. İlk hedef 58. Eşimle iddiaya girdik 58 ı görürsem şarjlı süpürge alacakmış

Mthn83 canım ben yeni yıl hedefi verirken tabi benim izin alma planım yoktu sonradan araya o girince işler değişti kuzum . Benim yeni yıl hedefimi sana zahmet 69,4 olarak düzenleye bilirmiyiz sana zahmet kuzum . 1ayda dişimi sıkarsam 3,5 kilo civarı verebilirim Ve yeni yıla 60'larda girebilirim diye düşünüyorum.

Cansınn ama senn Sağol ablacım inşallah 5li rakamlara inebilirim. İlk hedef 58. Eşimle iddiaya girdik 58 ı görürsem şarjlı süpürge alacakmış
Şarjli süpürgeyi evde bil. Var gücümüzle çalışacağız. Eşler kaybetmeye mahkum. şimdiden parasını biriktirmeye başlasın.

Eki Görüntüle 3344156
Aslında dün gerçekten 98 idi tok karnına tabiki dünyaları yediysem artik Haydi bismillah Allahim utandirma bu sefer nolur ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
hoşgeldin, sağlıklı kalıcı kilo vermelerin olsun inşallah

sen de hoşgeldinn, 1 hafta ama özlettin yine de, iyiki geri geldin

çok geçmiş olsun canım

eksin de şahane

hoşgeldinn, sağlıklı kilo vermelerin olur umarım

Casminim tebrikler. Haftaya inşallah çıtırlar ligindesin.
sağol cancağızımm

haftaya biraz zor gram gram gidiyor artık çünkü ama ucundan bile görsem ohhh dünyalar benim olur vallahi

Eksi mi eksi . Tebrikler canım
evet eksim az oldu kaptanım regli etkisi sanırım, hafta başında daha eksideydim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…