- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
eveett ilk işim eski listelerimi bir gözden geçirmek olacak.. biraz da saatlerimi düzenlersem oldu bu işTatlım direnç kilondasin dediğin gibikirilacak tatlım. Eski menulerine bir bak olur mu? Bir an önce kırmani dilerim.
benim de 1 ayda 3.4 kilo vermek gibi bir hedefim var.. seni takipteyim
Casminim tebrikler.
Insallah canım benim çok tesekkurlerHayırlı olsun quincim.Guzel menülerle ilerleyeceksin buna inanıyorum.
Menekşe kokulu yârim yapar.eveett ilk işim eski listelerimi bir gözden geçirmek olacak.. biraz da saatlerimi düzenlersem oldu bu iş
Düne göre artidayim ama . Dün yediğim yemek çok tuzlu idi. O yüzden çeyrek yiyebildim. Ona rağmen ödem tuttum.Vayy kaptanim maşallah
Eksi mi eksi . Tebrikler canım
Tebrik ediyorum canım. Verislerin devam etsin.
Hayırlı bereketli cumalar dilerim.Insallah canım benim çok tesekkurlerbuarada herkese hayırlı cumalar bol eksileriniz olsun umarım tartilarda
vallahi bi gaza geldimmMenekşe kokulu yârim yapar.
Keyifli, bol eksilerin sevincini birlikte yaşamak nasip olsun tatlım.Ben de size katılmadan önce kendi diyetime başlangıç tarihimi ve kilomu biliyordum hatta bir kaç hafta önce 2 ayım dolunca yazmıştm 10 kilo gitmiş diye ve size geleli ise şu günler de 2. ayım dolacak gibi hatırlıyordum doğruymuş listeye gireli tam şimdi sizle 2. Ayımı doldurmuşum sizlede 2 ayda 7 kilo gitmiş süper şimdi kaydedeyim bende bunu bakalım 1ay sonra 3. Ayımı bitirirken ne olacak
Eline ,emeğine sağlıkElhan Kaptancım ❤
Tatlışım çok güzel bir menü.
Afiyet olsun. İlk kez yarım ekmek görüyorum. Yediklerin harika. Regle kafa atacak bir menü.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun bademim.
Her şey çok güzel yerinde ve sağlıklı.
Cansınn ama sennAma nasıl güzel bir kilo bu
E eee tabi ki masallah.
Hayırlı olsun bitanemKendini iyi hissettigin kiloya sağlıkla ulasmani dilerim.
Bizim gaza zam yok herkese bol bol gitsin tatlimmvallahi bi gaza geldimmblonde ambition da takipteyim TemelinSafinazi da idolüm çok güzel ilerliyor maşallah
Şarjli süpürgeyi evde bil.Cansınn ama sennSağol ablacım inşallah 5li rakamlara inebilirim. İlk hedef 58. Eşimle iddiaya girdik 58 ı görürsem şarjlı süpürge alacakmış
Motivasyonumuz bol olsun inşallah.Teşekkür ederim canım
Senin yorumların benim için çok kıymetli
Dikkat yüksek doz motivasyon içerir
çok tatlısın yaaBizim gaza zam yok herkese bol bol gitsin tatlimm
Klavuzlarin sağlam takibin kutlu olsun .
hoşgeldin, sağlıklı kalıcı kilo vermelerin olsun inşallahEki Görüntüle 3344156
Aslında dün gerçekten 98 idi tok karnına tabiki dünyaları yediysem artikHaydi bismillah Allahim utandirma bu sefer nolur Elhan
sen de hoşgeldinn, 1 hafta ama özlettin yine de, iyiki geri geldinHoş bulduk kuzucummmbeni 60lar liginde karşılaman şahane Ben de hemen başlayayım ki yanına gelebileyim
01 Aralık başlamak için tam zamanıYeni yıla bu gün tam 1 ay kaldı 1 ayda 3,5 kilo daha vermem lazım.
çok geçmiş olsun canım
hoşgeldinn, sağlıklı kilo vermelerin olur umarım
sağol cancağızımmCasminim tebrikler.Haftaya inşallah çıtırlar ligindesin.
evet eksim az oldu kaptanım regli etkisi sanırım, hafta başında daha eksideydim aslındaEksi mi eksi . Tebrikler canım
Zaten maratonun ve robotun var diyor. Gereksiz görüyor ancak bu şekilde ikna ettim. Yenen ben olacagımŞarjli süpürgeyi evde bil.Var gücümüzle çalışacağız. Eşler kaybetmeye mahkum. şimdiden parasını biriktirmeye başlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?