Afiyet olsun tatlım.Menüm
Sabah 7.30 mercimek ekmekli tost
Öğlen ezogelin çorba portakal
Arada çekirdek ve biraz sünger görünümlü cips
Akşam fırın tavuk 2-3 parça patates
Sade kahve
Su 1 lt gibi.
Akşam oturmadaydim hicbisi almadım.
6 bin adimim var spora gidiyorum
Mesele bir de kalori açığı oluşturmak kuzum. Sadece yürüsek o bile yeter bize.Kızlar bir yerde dinledim kilo vermek istiyorsanız yemeği azaltmak yerine hareketi arttırın diyor bu detok Yeşil çay aralıklı oruç hepsi geçici hareketi her geçen gün arttıracaksin yani kilo vermek istiyorsanız yemek konusuna değil hareket konusunda dikkati yoğunlaştırılmış diyor ben bunu uygulayacak mantıklı geldi
Sizin tecrübelerini neler merak ediyorum
Estağfurullah nedemekKusura bakmayın görmedim.
Tekrar paylaşmayın
Çok tesekkur ederim hosbuldukPinkharleyquinn hosgeldin canım aramiza bol eksilerin olsun canim
Ani değişen duygu degişimlerin olmasa müthiş iradelisin canım. Krizi yönetmen lazım. Zayıf kaldığın bazı durumlar var geçmişe ait o anda bırakıyorsun kendini.Oturmaya geldim ve ikramliklara hayır dedim
Hayırlı mutlu sabahlarGünaydın hayırlı sabahlar
Geçen hafta 79.6
Bugün 79.4
Fark -200
Beslenme kötü değildi ama çok hareketsiz geçti bütün hafta sonu.
Regl var ama çok etkili olduğunu düşünmüyorum
Okudum Gizemcim memnun oldum.Estağfurullah nedemek
Tebrikler bitanemHayırlı mutlu sabahlar
Geçen hafta 79.6
Bugün 79.7
Fark +100
Aynen ablam akşam yatarken 79.9 du 200 Gr gitmiş olamaz. Yada sporun etkisi ödem olduTebrikler bitanemReglin etkisi olmaz mı o da var. Hafta içi çok güzel sonuçlar alacaksin. Arti 100 gün içinde eriyip gidecek . Bu saatte tartınin sonucu böyle sadece.
Oglusu okula gönderdim. Ben kahvaltı yaptım. Şimdi üzerimi giyinip okul yoluna dusecegim canım. Bugün saat 6 da uyandım.Ahhh benimde son 5 kilo ama iste gitmiyor çok zor gidiyor o son kilolar
Evet katılıyorum çok iyi bir şekilde dikkat etmezsen 10.bin adım sadece koruyor kilo verdirmiyor
Günaydın erkenci kuşlarsibel_84 kesin sende ayaktasin gunaydin
Vayy kaptanim maşallah
Kanka ne durumdasınMerhaba afiyet olsun . Sütlü kabak nasıl bir şey ilk defa duydum da
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun Saracim.Menunu çok beğendim. Sütlü kabağı merak ediyorum
Teşekkür ederim tarifini yazdım aşağıya çok basit ve çok hafif bir tatlıMerhaba afiyet olsun . Sütlü kabak nasıl bir şey ilk defa duydum da
Midem bulaniyor benim kankaaa yaa. Ya bir de ben tamamen alışkanlıktan çok az süt tozuyla 2 minik kup şekerle kahve içmiş bulundum. Orucum bozuldu mu kiKanka ne durumdasın
Çok tesekkur ederim gerçekten bende çok memnun oldum ne tatlı bir karşılama boyleOkudum Gizemcim memnun oldum.
Ben emekli Edebiyat öğretmeniyim. Şimdilik 27 yaşındayım. 2024 ' te bir yarım yaş daha ekleyeceğim.İki oğlum var. Antalya'da yaşayan bir Gaziantepliyim.
Takımların ilerleyişini zaman içinde gozlemlersin sormak istedigini yazabilirsin. İlk etapta günlük menü paylaşımı isteyeceğiz senden. Bugün kahvaltı yapmadan tartilip tarih ve nickini tartınin üzerine koyup bizimle paylasmani rica ediyorum. Bir hafta sonra takımlara seçilme hakkı kazanacaksin.Saglikla ve keyifle istediğin kiloya ulasmani dilerim. Bir zaman sonra iyi ki aranizdayim diyeceğini biliyorum.
Yok yok giden gitti kaldığın yerden devam(bozuldu bu aradaMidem bulaniyor benim kankaaa yaa. Ya bir de ben tamamen alışkanlıktan çok az süt tozuyla 2 minik kup şekerle kahve içmiş bulundum. Orucum bozuldu mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?