• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

YarışmacıBaşlangıçKiloŞimdikiKiloFark
gezegenfeza gezegenfeza 11.08.2387.224.11.80.17.1
Ellssa Ellssa 18.06.2383.424.1175.18.3
Nergis 35 Nergis 35 03.07.2365.124.1164.30.8
@Ozzybal04.08.2378.1524.1174.04.15
Mthn83 Mthn83 15.09.2381.824.1179.62.2
sibel_84 sibel_84 15.09.2376.9524.1173.553.4
@TemelinSafinazi25.06.2378.6524.1164.7513.9
@sudansebep22.05.2365.024.1161.43.6
Tesnim1903 Tesnim1903 12.05.2376.724.1177.1+0.4
@blonde ambition29.09.2379.424.1172.66.8
Hani benim tarihi gelişimim diye soracak olan arkadaşlar liste devam edecek. Geçmişe gidip başlangıcınızi bulmak zaman alıyor. Bu aksamlik bu kadar okuyabildim. Çalışma devam edecek. :KK60: :KK68:

Ben yıllarca diyet yapan biri olarak aralıklı oruçla istediğim hedefe ulaşmış biriyim çünkü bu yöntemle nasıl kilo verebileceğimi anladım
Mesela benim kilo.vermem için akşam 6 dan sonra hicbirsey yememem lazım o zaman kilo verebiliyorum diyeti bırakıp sadece yürüyüş yaptığım zamanlar (10 binden aşağı yürumuyordum)sadece kilomu korudum
Bence genel bir kaide yok herkes kendi vücudunu tanımalı vr ona göre diyet uygulamalı
Bu tabloda pek kilo verememissin bu yöntemle almışsın hatta gibi geldi Tesnim1903 Tesnim1903

Selam kizlar. Ben B O Z A napiyosunuz? @Zipzip- Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. selamlar hepinize. Kilomu söylemeye utaniyorum, geri aldim ve hâla hazir hissetmiyorum girmeye. Selam vermek istedim. Kendinize iyi bakın 🙏
Selamlar bozişim. :KK60: Hoş geldin. Geçen her dakika aleyhimize. :KK51: gelmişken gitme. Bir yerden başlamak lazım. Artılar devam etmesin. İçindeki citira yazık etme. :KK14:Gel biz kendimize iyi baktığımız gibi sana da iyi bakarız. :KK53:

Menüm
Sabah yarım dilim ekmek 5 zeytin 3 çatal peynir 2 sahanda yumurta

Öğlen 1 mandalin 1 tabak pırasa kereviz yemeği 2 kaşık yulaflı meyveli smothie

Ara 1 hazır kahve mocca 5 hurma (regliyim tatlı krizi 🤷 )
Akşam 17.30 5 kaşık kıymalı yumurta salata Yeşilçay

Su 1.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
@Beth18 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
Tatlışım çok güzel bir menü. :KK9:
Afiyet olsun. İlk kez yarım ekmek görüyorum. Yediklerin harika. Regle kafa atacak bir menü.:KK5:

Menüm
Sabah 10.30
1 dlm ekmek 1 TK bal 1 haşlanmış yumurta 6 hurma bi kase yoğurt (regliyim tatlı olayını çözmek istedim.hurmalar onun için.)

Öğlen
1 mandalin yedim sonra 1 kabak 1 küçük havuç 1 küçük patates haşladım. Yoğurt dereotu az yağ tuz baharat ekleyip yedim . (Gayet güzel oldu. ) Artı 1 haşlanmış yumurta

Akşam 19.00
1 tabak pırasa kereviz yemeği 1 dlm ekmek bol yoğurt ardından 1 lokma çikolata

Su 1 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. @Beth18
Afiyet olsun bademim. :KK60:
Her şey çok güzel yerinde ve sağlıklı. :super:

Menümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Domates
Sarımsaklı zeytinyağlı limonlu avokado
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay

Öğle
Bir porsiyon et döner
Salata
Ayran

Ara
Hurmalı bademli probiyotik bar

Akşam
Bor tabak zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt
Bir kase sütlü kabak

Su 2 litre spor yok

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Afiyet olsun Saracim. :KK60: Menunu çok beğendim. Sütlü kabağı merak ediyorum :confused:

Valla kıskandım. Hiç yol kat edememisim

Ben mi 2 ayda 4 kilo bile verememişim
Tatlışım arada kilo alıp verdiğimiz için genel anlamda çoğumuz senin yasadigini hissediyoruz. Moralimiz bozulsun diye hazırlamadim tabloyu. Geçmiş, yeni planlar yapmak , doğru adımlarla ilerlemek için bize fayda sağlayacak. Motivasyon düşürmek yok. Aramıza yeni katilanlara veya kısa sureli izin alıp dönenlere baktığımızda daha da kilo artışına şahit oluyoruz. Bir iki kişi istisna olabilir koruyan veya eksiye düşen var ama çoğunluk artı ...:KK51:

Merhaba kizlar beni de kabul eder misiniz aranıza? 32 yaşındayım daha önceki cuma zayıflama gruplarında katilimlarim olmuştu kilo verdim geri aldım derken hep üzerine ekledim bu sabah tartıda daha önce hiç görmediğim rakam olan 98 i gördüm çok üzgünüm gerçekten destek olacak beni motive edecek yol arkadaşlarına ihtiyacım var
Merhaba hoş geldin ❤️ Seve seve yol arkadaşlarin oluruz. :KK68: Farkındalık çok önemli. O aşamaya gelmiş ve çareler arıyorsun biz buradayız tatlim. :KK5:Üzülmeyi artık bir kenara bırakma zamanı :KK73:İlk sayfada katılım formumuz var doldurup paylaşirsan minik bir tanışmamız olur. :KK72:

Hurma yiyerek çok akıllıca hareket etmişsin. Ben de regl zamanında evde bilundurayim çünkü tatlı krizini önlemek için birebir

Sagol canim. Ben aşırı halsizdim ama çocuklarla oyun bile oynadık onlar uyuyunca uyuyakalmisim şimdi uyandım. Geri uyuyacağım insallah ve çok dinç hissediyorum kendimi çok iyiyim

Aralıklı oruç mu? Normal oruç mu? Eğer normal ise Allah kabul etsin

Evet bende seviyorum. Açken hissettiğim enerji çok iyi. halsizlik bugün bende de oldu ama uyuyunca gecti

Uuuu yarım piliç :KK8::KK8: ama diyetini anlattın biliyorum iyi gidiyorsun

Nasıl hatır diyebildin nasıl ? Çok azimlisin ben asla hayır diyemiyorum

Evet zaten sabah tartıliyoruz ya akşam 1 Kilo fazla geliyoruz hepimiz alıyoruz. Ama mecburum canim yoksa yarın eksi çıkamam. Hareketimi arttırmadim bugün çünkü. Spor olayını rutin hale getirince inşallah daha çok vereceğim ve açlığa çok gerek kalmayacak diye düşünüyorum. Normal diyetime devam edicem zorlamadan

Eline saglikk ben de ilk yazımı bulsam iyi olur

Afiyet olsun canim Kilis tavayla ekmek yemeden nasıl durdun

Mercimek ekmekle tostu nasıl yaptın? Bir de sünger görünümlü cips nedir :işsiz::işsiz:kalorisiz mi? Afiyet olsun
Sporsu olmuyor canım. Ah bende yapabilmem.
Tatlışım arada kilo alıp verdiğimiz için genel anlamda çoğumuz senin yasadigini hissediyoruz. Moralimiz bozulsun diye hazırlamadim tabloyu. Geçmiş, yeni planlar yapmak , doğru adımlarla ilerlemek için bize fayda sağlayacak. Motivasyon düşürmek yok. Aramıza yeni katilanlara veya kısa sureli izin alıp dönenlere baktığımızda daha da kilo artışına şahit oluyoruz. Bir iki kişi istisna olabilir koruyan veya eksiye düşen var ama çoğunluk artı ...:KK51:
Yok dünden beri daha hirslandim. Ama yazın ben 84 u görmüşüm. Bende de aylık çizelge var ölçü cizelgemresmen 84 u zorlamisim

Bana göre bir yaşantı değil hergun düzenli yemek yicem ben yapabileceğim bir sistem değil
En azından haftada 2 defa ana ogunum olacak
O yüzden Karatay dedim ya
Arada lahmacuna da izin var, içli köfteyede
Gerçi bunlar apa serbest öğünde de yeniyor

neyse canım herkes kendine uydurmalı

30 aralığa 30 gün var yani 4 hafta 4 haftada kendimize ceki düzen verip yılbaşına güzel rakamlarla girelim kızlar. Güzel motivasyon olur bizim için. Benim hedefime 4 kilo kaldı inşallah daha fazla verip hedefimi de aşarım. Önümüzdeki cumartesi bir davetteyim kalorisi az olan şeylerden alacağım tabagima tabi varsa :KK53::KK53:
Ahhh benimde son 5 kilo ama iste gitmiyor çok zor gidiyor o son kilolar
Ben yıllarca diyet yapan biri olarak aralıklı oruçla istediğim hedefe ulaşmış biriyim çünkü bu yöntemle nasıl kilo verebileceğimi anladım
Mesela benim kilo.vermem için akşam 6 dan sonra hicbirsey yememem lazım o zaman kilo verebiliyorum diyeti bırakıp sadece yürüyüş yaptığım zamanlar (10 binden aşağı yürumuyordum)sadece kilomu korudum
Bence genel bir kaide yok herkes kendi vücudunu tanımalı vr ona göre diyet uygulamalı
Evet katılıyorum çok iyi bir şekilde dikkat etmezsen 10.bin adım sadece koruyor kilo verdirmiyor
Günaydın harika bir cuma günü yaşamamız ümidiyle. :KK60::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Günaydın herkese. Gününüz güzel geçsin hanımlar
Günaydın erkenci kuşlar sibel_84 sibel_84 kesin sende ayaktasin gunaydin

Merhaba hoş geldin ❤️ Seve seve yol arkadaşlarin oluruz. :KK68: Farkındalık çok önemli. O aşamaya gelmiş ve çareler arıyorsun biz buradayız tatlim. :KK5:Üzülmeyi artık bir kenara bırakma zamanı :KK73:İlk sayfada katılım formumuz var doldurup paylaşirsan minik bir tanışmamız olur. :KK72:
Hosbulduk çok teşekkür ederim ilginize 😊akşam paylaşmıştım katılım formunu tekrar paylaşayım💕

Back