Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu tabloda pek kilo verememissin bu yöntemle almışsın hatta gibi geldi Tesnim1903

Selamlar bozişim. Hoş geldin. Geçen her dakika aleyhimize. gelmişken gitme. Bir yerden başlamak lazım. Artılar devam etmesin. İçindeki citira yazık etme. Gel biz kendimize iyi baktığımız gibi sana da iyi bakarız.

Tatlışım çok güzel bir menü.
Afiyet olsun. İlk kez yarım ekmek görüyorum. Yediklerin harika. Regle kafa atacak bir menü.

Afiyet olsun bademim.
Her şey çok güzel yerinde ve sağlıklı.

Afiyet olsun Saracim. Menunu çok beğendim. Sütlü kabağı merak ediyorum

Valla kıskandım. Hiç yol kat edememisim

Ben mi 2 ayda 4 kilo bile verememişim
Tatlışım arada kilo alıp verdiğimiz için genel anlamda çoğumuz senin yasadigini hissediyoruz. Moralimiz bozulsun diye hazırlamadim tabloyu. Geçmiş, yeni planlar yapmak , doğru adımlarla ilerlemek için bize fayda sağlayacak. Motivasyon düşürmek yok. Aramıza yeni katilanlara veya kısa sureli izin alıp dönenlere baktığımızda daha da kilo artışına şahit oluyoruz. Bir iki kişi istisna olabilir koruyan veya eksiye düşen var ama çoğunluk artı ...

Merhaba hoş geldin Seve seve yol arkadaşlarin oluruz. Farkındalık çok önemli. O aşamaya gelmiş ve çareler arıyorsun biz buradayız tatlim. Üzülmeyi artık bir kenara bırakma zamanı İlk sayfada katılım formumuz var doldurup paylaşirsan minik bir tanışmamız olur.

Sporsu olmuyor canım. Ah bende yapabilmem.
Yok dünden beri daha hirslandim. Ama yazın ben 84 u görmüşüm. Bende de aylık çizelge var ölçü cizelgemresmen 84 u zorlamisim

Bana göre bir yaşantı değil hergun düzenli yemek yicem ben yapabileceğim bir sistem değil
En azından haftada 2 defa ana ogunum olacak
O yüzden Karatay dedim ya
Arada lahmacuna da izin var, içli köfteyede
Gerçi bunlar apa serbest öğünde de yeniyor

neyse canım herkes kendine uydurmalı

Ahhh benimde son 5 kilo ama iste gitmiyor çok zor gidiyor o son kilolar
Evet katılıyorum çok iyi bir şekilde dikkat etmezsen 10.bin adım sadece koruyor kilo verdirmiyor
Günaydın harika bir cuma günü yaşamamız ümidiyle.
Günaydın herkese. Gününüz güzel geçsin hanımlar
Günaydın erkenci kuşlar sibel_84 kesin sende ayaktasin gunaydin

Hosbulduk çok teşekkür ederim ilginize akşam paylaşmıştım katılım formunu tekrar paylaşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…