- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.445
- 158
Hani benim tarihi gelişimim diye soracak olan arkadaşlar liste devam edecek. Geçmişe gidip başlangıcınızi bulmak zaman alıyor. Bu aksamlik bu kadar okuyabildim. Çalışma devam edecek.
Yarışmacı Başlangıç Kilo Şimdiki Kilo Fark gezegenfeza 11.08.23 87.2 24.11. 80.1 7.1 Ellssa 18.06.23 83.4 24.11 75.1 8.3 Nergis 35 03.07.23 65.1 24.11 64.3 0.8 @Ozzybal 04.08.23 78.15 24.11 74.0 4.15 Mthn83 15.09.23 81.8 24.11 79.6 2.2 sibel_84 15.09.23 76.95 24.11 73.55 3.4 @TemelinSafinazi 25.06.23 78.65 24.11 64.75 13.9 @sudansebep 22.05.23 65.0 24.11 61.4 3.6 Tesnim1903 12.05.23 76.7 24.11 77.1 +0.4 @blonde ambition 29.09.23 79.4 24.11 72.6 6.8
Bu tabloda pek kilo verememissin bu yöntemle almışsın hatta gibi geldiBen yıllarca diyet yapan biri olarak aralıklı oruçla istediğim hedefe ulaşmış biriyim çünkü bu yöntemle nasıl kilo verebileceğimi anladım
Mesela benim kilo.vermem için akşam 6 dan sonra hicbirsey yememem lazım o zaman kilo verebiliyorum diyeti bırakıp sadece yürüyüş yaptığım zamanlar (10 binden aşağı yürumuyordum)sadece kilomu korudum
Bence genel bir kaide yok herkes kendi vücudunu tanımalı vr ona göre diyet uygulamalı
Selamlar bozişim.
Menüm
Sabah yarım dilim ekmek 5 zeytin 3 çatal peynir 2 sahanda yumurta
Öğlen 1 mandalin 1 tabak pırasa kereviz yemeği 2 kaşık yulaflı meyveli smothie
Ara 1 hazır kahve mocca 5 hurma (regliyim tatlı krizi)
Akşam 17.30 5 kaşık kıymalı yumurta salata Yeşilçay
Su 1.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
@Beth18Elhan
Afiyet olsun bademim.Menüm
Sabah 10.30
1 dlm ekmek 1 TK bal 1 haşlanmış yumurta 6 hurma bi kase yoğurt (regliyim tatlı olayını çözmek istedim.hurmalar onun için.)
Öğlen
1 mandalin yedim sonra 1 kabak 1 küçük havuç 1 küçük patates haşladım. Yoğurt dereotu az yağ tuz baharat ekleyip yedim . (Gayet güzel oldu. ) Artı 1 haşlanmış yumurta
Akşam 19.00
1 tabak pırasa kereviz yemeği 1 dlm ekmek bol yoğurt ardından 1 lokma çikolata
Su 1 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Elhan @Beth18
Afiyet olsun Saracim.Menümü yazayım
Sabah
Peynir ve zeytin
Domates
Sarımsaklı zeytinyağlı limonlu avokado
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
Öğle
Bir porsiyon et döner
Salata
Ayran
Ara
Hurmalı bademli probiyotik bar
Akşam
Bor tabak zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurt
Bir kase sütlü kabak
Su 2 litre spor yok
Elhan
Tatlışım arada kilo alıp verdiğimiz için genel anlamda çoğumuz senin yasadigini hissediyoruz. Moralimiz bozulsun diye hazırlamadim tabloyu. Geçmiş, yeni planlar yapmak , doğru adımlarla ilerlemek için bize fayda sağlayacak. Motivasyon düşürmek yok. Aramıza yeni katilanlara veya kısa sureli izin alıp dönenlere baktığımızda daha da kilo artışına şahit oluyoruz. Bir iki kişi istisna olabilir koruyan veya eksiye düşen var ama çoğunluk artı ...Valla kıskandım. Hiç yol kat edememisim
Ben mi 2 ayda 4 kilo bile verememişim
Merhaba hoş geldinMerhaba kizlar beni de kabul eder misiniz aranıza? 32 yaşındayım daha önceki cuma zayıflama gruplarında katilimlarim olmuştu kilo verdim geri aldım derken hep üzerine ekledim bu sabah tartıda daha önce hiç görmediğim rakam olan 98 i gördüm çok üzgünüm gerçekten destek olacak beni motive edecek yol arkadaşlarına ihtiyacım var
Sporsu olmuyor canım. Ah bende yapabilmem.Hurma yiyerek çok akıllıca hareket etmişsin. Ben de regl zamanında evde bilundurayim çünkü tatlı krizini önlemek için birebir
Sagol canim. Ben aşırı halsizdim ama çocuklarla oyun bile oynadık onlar uyuyunca uyuyakalmisim şimdi uyandım. Geri uyuyacağım insallah ve çok dinç hissediyorum kendimi çok iyiyim
Aralıklı oruç mu? Normal oruç mu? Eğer normal ise Allah kabul etsin
Evet bende seviyorum. Açken hissettiğim enerji çok iyi. halsizlik bugün bende de oldu ama uyuyunca gecti
Uuuu yarım piliçama diyetini anlattın biliyorum iyi gidiyorsun
Nasıl hatır diyebildin nasıl ? Çok azimlisin ben asla hayır diyemiyorum
Evet zaten sabah tartıliyoruz ya akşam 1 Kilo fazla geliyoruz hepimiz alıyoruz. Ama mecburum canim yoksa yarın eksi çıkamam. Hareketimi arttırmadim bugün çünkü. Spor olayını rutin hale getirince inşallah daha çok vereceğim ve açlığa çok gerek kalmayacak diye düşünüyorum. Normal diyetime devam edicem zorlamadan
Eline saglikk ben de ilk yazımı bulsam iyi olur
Afiyet olsun canim Kilis tavayla ekmek yemeden nasıl durdun
Mercimek ekmekle tostu nasıl yaptın? Bir de sünger görünümlü cips nedirkalorisiz mi? Afiyet olsun
Yok dünden beri daha hirslandim. Ama yazın ben 84 u görmüşüm. Bende de aylık çizelge var ölçü cizelgemresmen 84 u zorlamisimTatlışım arada kilo alıp verdiğimiz için genel anlamda çoğumuz senin yasadigini hissediyoruz. Moralimiz bozulsun diye hazırlamadim tabloyu. Geçmiş, yeni planlar yapmak , doğru adımlarla ilerlemek için bize fayda sağlayacak. Motivasyon düşürmek yok. Aramıza yeni katilanlara veya kısa sureli izin alıp dönenlere baktığımızda daha da kilo artışına şahit oluyoruz. Bir iki kişi istisna olabilir koruyan veya eksiye düşen var ama çoğunluk artı ...
O yüzden Karatay dedim yaBana göre bir yaşantı değil hergun düzenli yemek yicem ben yapabileceğim bir sistem değil
En azından haftada 2 defa ana ogunum olacak
Ahhh benimde son 5 kilo ama iste gitmiyor çok zor gidiyor o son kilolar30 aralığa 30 gün var yani 4 hafta 4 haftada kendimize ceki düzen verip yılbaşına güzel rakamlarla girelim kızlar. Güzel motivasyon olur bizim için. Benim hedefime 4 kilo kaldı inşallah daha fazla verip hedefimi de aşarım. Önümüzdeki cumartesi bir davetteyim kalorisi az olan şeylerden alacağım tabagima tabi varsa
Evet katılıyorum çok iyi bir şekilde dikkat etmezsen 10.bin adım sadece koruyor kilo verdirmiyorBen yıllarca diyet yapan biri olarak aralıklı oruçla istediğim hedefe ulaşmış biriyim çünkü bu yöntemle nasıl kilo verebileceğimi anladım
Mesela benim kilo.vermem için akşam 6 dan sonra hicbirsey yememem lazım o zaman kilo verebiliyorum diyeti bırakıp sadece yürüyüş yaptığım zamanlar (10 binden aşağı yürumuyordum)sadece kilomu korudum
Bence genel bir kaide yok herkes kendi vücudunu tanımalı vr ona göre diyet uygulamalı
Günaydın harika bir cuma günü yaşamamız ümidiyle.
Günaydın herkese. Gününüz güzel geçsin hanımlar
Günaydın erkenci kuşlarGünaydın
Hosbulduk çok teşekkür ederim ilginizeMerhaba hoş geldinSeve seve yol arkadaşlarin oluruz. Farkındalık çok önemli. O aşamaya gelmiş ve çareler arıyorsun biz buradayız tatlim. Üzülmeyi artık bir kenara bırakma zamanı İlk sayfada katılım formumuz var doldurup paylaşirsan minik bir tanışmamız olur.
Kusura bakmayın görmedim.Hosbulduk çok teşekkür ederim ilginizeakşam paylaşmıştım katılım formunu tekrar paylaşayım
Kankişim çıkalım. Ama biraz geç tartil. Kahvaltıni yapmadan az önce.Elhan kankişim cikiyormuyuz yürüyüşe bi gidip geleyim sonra tartiyla yüzleşip hesaplasirim
Gel canım hocanın dediği yer burasıDiyosunnn....
Şuanda başladığımdan beri sadece 3.2 kg verdiğim haberinin şokundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?