Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zor geçti
Son bir saat soğuk terler döktüm. Enerji bir şey kalmıyor ben de . Siz nasıl yaşıyorsunuz aklım almıyor
Ay kaptanım güzel oluyor aslında ben 3 güne kadar yapabiliyorum. Ama bağırsak temizliği yapmadığım için WC ye çıkma sorun oluyor bende. O yüzden korkuyorum. Yoksa enerji kaybı olmuyor

Ay kaptanım güzel oluyor aslında ben 3 güne kadar yapabiliyorum. Ama bağırsak temizliği yapmadığım için WC ye çıkma sorun oluyor bende. O yüzden korkuyorum. Yoksa enerji kaybı olmuyor
Yapanlara saygim sonsuz ben almayım kuzum. 12 ayın sultanı Ramazan yeterli benim için.

Afiyet olsun
Zor geçti
Son bir saat soğuk terler döktüm. Enerji bir şey kalmıyor ben de . Siz nasıl yaşıyorsunuz aklım almıyor
Bende dayanamıyorum Sabah uzatayim diyorum tansiyon yükseliyor migdem bulanıyor vücut kaldırmıyor benim
Ben açlığı seviyorum
Genelde akşam 6 Dan sonra halsizlik olurdu bende, ertesi gün yine dinç kalkardım
Masalahhh superrrr vücut zamanla alışıyor demekki
Ben de Cook zorlanıyorum yürüyüşe çıktım eve gidnce çocukları uyutup uyuycam hemen ki gün bitsin
Ayyy ne bu bayanların çilesi
Yiyip yiyip kilo almasak ne güzel olur du

Bı dönemler oyleydim. 2 senede ikj cocuk dogurunca oldu olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…