- 10 Aralık 2014
- 4.553
- 16.279
- 408
Çokgüzel oldu bebeğimYakın olsamda gelsem kıızzmucver nasıldı beğendin mi gördüm resmini güzel görünüyordu
Canım benimNiye ki ya işte en çok kilo veren kaptan oluyor ve karşı kaptanı seçmeye gerek kalmadan rakibi hep sen oluyorsun79 dan direk 69 a çok kısa zamanda geçersin bence
Yav gözümü kapatıp çikolata yiyecektimKilonu koruman önemli 70ler liginde kal mutlaka hadi bekliyorum sonucunu merakla akşam hafif gecir
Zor geçtiŞunun şurasında 36 saate ne kalmış
Nasıl geçti
Ay kaptanım güzel oluyor aslında ben 3 güne kadar yapabiliyorum. Ama bağırsak temizliği yapmadığım için WC ye çıkma sorun oluyor bende. O yüzden korkuyorum. Yoksa enerji kaybı olmuyorZor geçti
Son bir saat soğuk terler döktüm. Enerji bir şey kalmıyor ben de . Siz nasıl yaşıyorsunuz aklım almıyor
Evde toparlamak zor yanımıza gel burada toparlayalim beraber.Gelcm ama bir toparlamam ama iyice şiştim şiştim
Yapanlara saygim sonsuz ben almayım kuzum. 12 ayın sultanı Ramazan yeterli benim için.Ay kaptanım güzel oluyor aslında ben 3 güne kadar yapabiliyorum. Ama bağırsak temizliği yapmadığım için WC ye çıkma sorun oluyor bende. O yüzden korkuyorum. Yoksa enerji kaybı olmuyor
Ben açlığı seviyorumZor geçti
Son bir saat soğuk terler döktüm. Enerji bir şey kalmıyor ben de . Siz nasıl yaşıyorsunuz aklım almıyor
Açlığa alışmak çok güzel.Ben açlığı seviyorum
Genelde akşam 6 Dan sonra halsizlik olurdu bende, ertesi gün yine dinç kalkardım
Az olsun bizim olsun canım
Evet yarın tartıda olduğu için iftarı salata ile atlatayım dedimAfiyet olsun canımOruç menüsü mü
Ben de Cook zorlanıyorumZor geçti
Afiyet olsun
Bende dayanamıyorum Sabah uzatayim diyorum tansiyon yükseliyor migdem bulanıyor vücut kaldırmıyor benimZor geçti
Masalahhh superrrr vücut zamanla alışıyor demekkiBen açlığı seviyorum
Genelde akşam 6 Dan sonra halsizlik olurdu bende, ertesi gün yine dinç kalkardım
Ayyy ne bu bayanların çilesiBen de Cook zorlanıyorumyürüyüşe çıktım eve gidnce çocukları uyutup uyuycam hemen ki gün bitsin
Bı dönemler oyleydim. 2 senede ikj cocuk dogurunca oldu olanAfiyet olsun
Bende dayanamıyorum Sabah uzatayim diyorum tansiyon yükseliyor migdem bulanıyor vücut kaldırmıyor benim
Masalahhh superrrr vücut zamanla alışıyor demekki
Ayyy ne bu bayanların çilesi
Yiyip yiyip kilo almasak ne güzel olur du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?