• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi ki yok diyecemtim ayıp olacak . Hep de yüksek kalorili şeyler canım😅 boşver say ki yedim 🙈

Hatlar karıştı 😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Neyse tamam . Bi sorun yok yani. Şükür

Ben de çok atıştırma seviyorum yaaa...o yüzden sağlıklı alternatif hafif birşeyler arıyorum hep.🤷

Evet beni de çok sıcak karşıladınız :KK60:grupça sağolun

Evet ya ben de akşam yemeği sonrası pek içmem gece çok kalkıyorum o zaman.

Bu konuda öyle ince hesaplar yapanlar var ki ...hiç hoş olmuyor. Okul değişiyor kişiler değişiyor. Biraz nasip kısmet demek lazım. Her verdiğini geri alamazsın ki mümkün değil.

Tebrikler 💪

Erken yemişsin 👍 inşallah hepsi gider.
Say ki yedim 👍🏼

Hatları karıştırdım :eek:

Yapabilirsen önce oruç sonra açlık çok şifalı. Vücut enerji açığını yağlardan ve hasta hücreleri eriterek kapatıyor. Ne kadar az su o kadar fayda.
Bende sıkıntı yok elhamdülillah
Çok sevindim senin adına
Bana şimdilik müsade yok
İnşaAllah ileriki senelerde öyle yapma şansım olur 🤲🏼

Anladim peki bu su diyeti mi?

Çok güzel ben de aralıklı oruc yaptım

Yumurta yemekle iyi yapmışsın canım protein alman açısından ben de yemedim bir şey bugun
Su diyetinde sanırım bişeyler yeniyor
Bunda hiç yemek yok, açlık orucu yada şifa orucu deniyor

Menüm
Sabah yarım dilim ekmek 5 zeytin 3 çatal peynir 2 sahanda yumurta

Öğlen 1 mandalin 1 tabak pırasa kereviz yemeği 2 kaşık yulaflı meyveli smothie

Ara 1 hazır kahve mocca 5 hurma (regliyim tatlı krizi 🤷 )
Akşam 17.30 5 kaşık kıymalı yumurta salata Yeşilçay

Su 1.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Beth18 Beth18 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

O kadar acim ki anlatamam eşim gelince çocukları ona emanet edip biraz dinlenmek istiyorum... akşama kadar okuldaydim birde nöbet başım ağrıdı hemen uyuyp sabah olsun istiyorum
Allah kolaylık versin inşallah. Ben de aşırı acıktım. Eşim 7 gibi geliyor ben de 8 gibi çıkıp ne kadar yapabilirsem yürümeyi düşünüyorum. Yoksa gün bitmeyecek

Back