- 18 Mart 2018
- 30.585
- 121.622
- 598
- 35
Say ki yedimİyi ki yok diyecemtim ayıp olacak . Hep de yüksek kalorili şeyler canımboşver say ki yedim
Hatlar karıştı
Neyse tamam . Bi sorun yok yani. Şükür
Ben de çok atıştırma seviyorum yaaa...o yüzden sağlıklı alternatif hafif birşeyler arıyorum hep.
Evet beni de çok sıcak karşıladınızgrupça sağolun
Evet ya ben de akşam yemeği sonrası pek içmem gece çok kalkıyorum o zaman.
Bu konuda öyle ince hesaplar yapanlar var ki ...hiç hoş olmuyor. Okul değişiyor kişiler değişiyor. Biraz nasip kısmet demek lazım. Her verdiğini geri alamazsın ki mümkün değil.
Tebrikler
Erken yemişsininşallah hepsi gider.
Olmaz canımBu arada orucumu da o saatlerde bitirmeyi düşünüyorum. Sabah evden 7 gibi cikiyorum o saatte bitirmektense bikac saat daha geç bitireyim dedim yanlış olur mu arkadaşlar?
Çok sevindim senin adınaYapabilirsen önce oruç sonra açlık çok şifalı. Vücut enerji açığını yağlardan ve hasta hücreleri eriterek kapatıyor. Ne kadar az su o kadar fayda.
Bende sıkıntı yok elhamdülillah
Gelcm burata yakında inşallahYavaş yavaş iniyoruz işte nasıl olalım
Sen baya koşarak çıkıyorsun kuzum yavaş gel
Yok canım üzülmeYaa farklı ülkedesin demek. Üzüldüm şimdi
Gelcm ama bir toparlamam ama iyice şiştim şiştim
Su diyetinde sanırım bişeyler yeniyorAnladim peki bu su diyeti mi?
Çok güzel ben de aralıklı oruc yaptım
Yumurta yemekle iyi yapmışsın canım protein alman açısından ben de yemedim bir şey bugun
Himm ilk defa duyuyorumSu diyetinde sanırım bişeyler yeniyor
Bunda hiç yemek yok, açlık orucu yada şifa orucu deniyor
Allah kolaylık versin inşallah. Ben de aşırı acıktım. Eşim 7 gibi geliyor ben de 8 gibi çıkıp ne kadar yapabilirsem yürümeyi düşünüyorum. Yoksa gün bitmeyecekO kadar acim ki anlatamam eşim gelince çocukları ona emanet edip biraz dinlenmek istiyorum... akşama kadar okuldaydim birde nöbet başım ağrıdı hemen uyuyp sabah olsun istiyorum
Yok canım üzülme
Ben şikayetçi değilim, kime yaklaştıysam darbe yedim de
Normalde değil sadece açlıkta.Biri az su mu deditam benlikmis neredeyse hiç su içmiyorum bazen pazartesi olabilir
Merhabalar. Mesajlarda denk geldim . Siz de açlık orundasiniz sanırım ? Benim 25 saat civarında şuan 36 diye başladık. Siz kaç saatlik yapıyorsunuz?Normalde değil sadece açlıkta.
Az olsun bizim olsun canımBenim yuruyusum bitmedi 1 saat sonra atacam benimde 10.000 i zor tamamladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?