Ooyyyy zor yaa 4 5 doguranlar nasıl ayakta şaşırıyorum vallahiiTabi canım bol bol uyu, benim ikinci hiç uyumuyordu, bazen ben ondan fazla uyuyordum
Anladım canım, uyumasan bile dinlen kendine yoracak işler yapmaCokkotu oluyorum gunduzede alisik degilim uyumaya bugun boyle olsun dedim
ya bi tane instagram fenomeni var kadının adını bilmiyorum, 5 tane çocuğu var, arada keşfetime düşüyor, sabah rutinim akşam rutinim vs diye Allahıımmm evlerden ırak ya, ki kocası da yardım etmesine rağmen kadın sürekli koşturma halinde, bir çamaşır yıkıyor dağ gibi bir de onları ütülüyor falan offff, kadını izlerken ben daralıyorumOoyyyy zor yaa 4 5 doguranlar nasıl ayakta şaşırıyorum vallahii
Ooyyyy zor yaa 4 5 doguranlar nasıl ayakta şaşırıyorum vallahii
ya bi tane instagram fenomeni var kadının adını bilmiyorum, 5 tane çocuğu var, arada keşfetime düşüyor, sabah rutinim akşam rutinim vs diye Allahıımmm evlerden ırak ya, ki kocası da yardım etmesine rağmen kadın sürekli koşturma halinde, bir çamaşır yıkıyor dağ gibi bir de onları ütülüyor falan offff, kadını izlerken ben daralıyorum
Ellerine sağlık Sibelcim.Elhan HanimKelesimiGetir
Yaptım iki öğün yapayım. Anneme geçeceğim mantı varmış. Yememek için şimdi yiyorum.
Bende onu dicektim sana adam karslı onu diyosun dimi 6cısı yolda bileya bi tane instagram fenomeni var kadının adını bilmiyorum, 5 tane çocuğu var, arada keşfetime düşüyor, sabah rutinim akşam rutinim vs diye Allahıımmm evlerden ırak ya, ki kocası da yardım etmesine rağmen kadın sürekli koşturma halinde, bir çamaşır yıkıyor dağ gibi bir de onları ütülüyor falan offff, kadını izlerken ben daralıyorum
Öylr yapıyorum kuzumm neseki kızım kendi halinde oyunda oynar kocamda onla oynar ilgilenirAnladım canım, uyumasan bile dinlen kendine yoracak işler yapma
yok kesinlikle öyle ki iki çocukla eşimi de sayarsam 3 çocukla çok da sağlıklı bir kafam olduğu söylenemezOnları tebrik ediyorum ama kendimi de biliyorum, akıl sağlığım için üst limitim iki
Çocukları göndereceğim ben gitmemeye karar verdim. O arada ev işlerini de bir toparlarim diye düşündüm.Ellerine sağlık Sibelcim.
Misafirlik riskli. Hasarsız dönmen umuduyla
hahhh aynenn onlardan bahsediyorumBende onu dicektim sana adam karslı onu diyosun dimi 6cısı yolda bileiyiki kurutna makine üretilmiş o olmasa o kadin ölmuştü
maşallah o zaman iyi bariÖylr yapıyorum kuzumm neseki kızım kendi halinde oyunda oynar kocamda onla oynar ilgilenir
5 çocuk nedir yahu helede bu zamanda nasıl yetişilir o kadar çocuğaya bi tane instagram fenomeni var kadının adını bilmiyorum, 5 tane çocuğu var, arada keşfetime düşüyor, sabah rutinim akşam rutinim vs diye Allahıımmm evlerden ırak ya, ki kocası da yardım etmesine rağmen kadın sürekli koşturma halinde, bir çamaşır yıkıyor dağ gibi bir de onları ütülüyor falan offff, kadını izlerken ben daralıyorum
Evett yaaa ama yemekleri bi öğün gibi ediyolar somon yapmişlar bi masaya cocuklar somona nasıl doyduhahhh aynenn onlardan bahsediyorum
ayy kuzum kurutma makinesi olsa ne olacak, ütüsü ortalığı toplaması, yemeği öfff öfffff, kadının komple herşeyinin kendiliğinden yapılıyor olması gerekiyor
maşallah o zaman iyi bari
Erkekler çocuktan beter zatenyok kesinlikle öyle ki iki çocukla eşimi de sayarsam 3 çocukla çok da sağlıklı bir kafam olduğu söylenemez
Abla 6cı yolda5 çocuk nedir yahu helede bu zamanda nasıl yetişilir o kadar çocuğa
asıl olayı kaçırdın ablacımm, kadıncağız 6.ya hamile5 çocuk nedir yahu helede bu zamanda nasıl yetişilir o kadar çocuğa
Evet ya öyleymiş kadının yada kocanın acilen tedavi olması lazımasıl olayı kaçırdın ablacımm, kadıncağız 6.ya hamile
yaaa evet onu gördüm ben de hatta çok şaşırdım nasıl doydular ki şimdi bununla, bi parça somon 2-3 parça patates ve salata.Evett yaaa ama yemekleri bi öğün gibi ediyolar somon yapmişlar bi masaya cocuklar somona nasıl doydubizde 3 4 cesit olur evde yemek bunlar bi çeşit
di mi ablacım yaaErkekler çocuktan beter zaten
aşiret gibiler yahuEvet ya öyleymiş kadının yada kocanın acilen tedavi olması lazım
Yok başlangıç kilomu yazacaktımTarifimi istiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?